Inlägg från: Felixian |Visa alla inlägg
  • Felixian

    MAJ 2010 del 3

    Här har ni en brud till, 1 Maj hoppas vi på.

    Blir en Borgerlig vigsel, förhoppningsvis utomhus om vädret tillåter annars får vi väl fixa en reservplan =)

  • Felixian

    Martinaa: jag tyckte att de med fönster va finast med =) Ett förslag om du vill ha rosett med är ju att knyta bandet runt "ryggen" av kortet och knyta bandet så att rosetten sitter på framsidan fast i kanten. Tydligt eller hur ;)

  • Felixian

    Martinaaa: På mig får det gärna stå BV - Västerås - 27

    Vi har äntligen bokat vigsellokal, Sala silvergruva blev det tillslut! supermysigt och lite lagom annorlunda. Precis i vårt tycke och smak :)

  • Felixian

    Silvergruvan är verkligen fantastisk. Det finns en sal nere i gruvan som är uppvärmd, Viktoriasalen heter den, den har helt fantastisk akustik. Vi kommer få hjälp med dekorering och så av dem som jobbar vid gruvan. De kommer ha "gruvdrängar" som hjälper gästerna att ta sig till rätt ställe och så.

    Vi har en vän som ska sjunga och det kommer bli helt magiskt :)
    Trots att det kostar en slant kommer det helt klart vara värt det hela.

    självklart kommer det fixas fram bilder när vi är gifta och klara :)

  • Felixian

    Vi har bestämt oss för att göra en ny ring till mig, behålla stenen från förlovningsringen och göra en bredare ring som vigselring. Jag har lite korta fingrar så detta kommer bli fantastiskt!

    Vi har hunnit med en hel del, bokat vigsellokal (sala silvergruva), bokat vigselförrättare, bokat festlokal (ett brukshotell i ett litet samhälle utanför västerås), fixat menyn, köpt min klänning, beställt skor, styrt upp tärnor och marskalkar, toastmaster, solist, fotografer. Antar att det är dags att sätta sig med inbjudningarna snart..... Är nog med blandad förtjusning :)

    En kanske puckad fråga... men jag ställer den ändå ;) Hur gör man för att tapet ska bli fint som utsida på inbjudningar och festprogram? Rullar den sig inte väldigt mycket och blir svårjobbad?

  • Felixian

    Jag ska också gifta mig den 1a Maj.

    Mitt största tips just nu är att kolla på hår och sminkställen om de har öppet eller inte, det är ju en röd dag som de flesta har stängt. Kolla även om de kan tänka sig att göra det iaf och vad det skulle kosta i sånna fall.

    För min del tyckte hårsalongen att 3000 va ett bra pris för en enkel uppsättning... jag är något tveksam till detta ;)

    Till slut blev det en kvinna som kommer hem till mig och fixar hår och smink för mig och mina två tärnor för 4000. Ett lite bättre pris tycker jag ;)

    Hoppas att det löser sig för dig med!

  • Felixian

    och ja, mitt inlägg här nyss är ju självklart riktat till 2010 05 01

    Ibland är man för snabb för sig själv ;)

  • Felixian

    2010 02 01

    Jag gifter mig i Sala, nere i Sala silvergruva faktiskt =)

    Själv då?

    Vi ska ta tag i våra inbjudningskort i helgen, mina föräldrar kommer upp till oss från Skåne. Min gode far har fixat en stor pappersskärare från sitt jobb så nu ska allt bli klart :)
    Vi har hämtat vår tapet och nu ska vi bara bestämma oss för vilken färg vi ska ha på "bakgrundpappret" på insidan.

    M2B är lite skeptisk till att ha svart i en bröllopsinbjudan... ibland är han lite traditionell :)

  • Felixian

    Nu äntligen är alla inbjudningskorten klara!
    Mina fantastiska föräldrar kom upp till oss i helgen och igår styrde vi upp allting! Så nu ligger de bara och väntar på att stoppas i cellofanpåsar och få adresslappar och frimärken!

    Om jag hade förstått att det va så sjukt mycket att göra med dem hade jag kanske inte varit så kräsen med dem som går att beställa ;)

    Men vi är nöjda iaf!

    Ska försöka komma ihåg att lägga upp bilder snart.

Svar på tråden MAJ 2010 del 3