Inlägg från: SofieochJamie |Visa alla inlägg
  • SofieochJamie

    MAJ 2010 del 3

    Vi ska kasta puffat ris och blomblad. Puffat ris är ju vitt och fint och syns nog bra på bilderna och blomblad är ju himla fint också. Ska göra små strutar av tårtunderlägg och ha några av varje att dela ut till gästerna.

  • SofieochJamie
    Ja jag får la köpa lite puffat ris och testa kanske :) När jag frågade kyrkan om vad man får kasta så sa de att man fick kasta vad man ville för vinden och vädret brukade ta hand om det mesta. Så metall konfetti kanske blir lite jobbigt då det inte är så speciellt naturligt.
    snuttfia skrev 2009-10-13 16:10:48 följande:
    Har du provkastat puffat ris ute när det blåser lite? Jag kan tänka mig att de är för lätta för att komma speciellt långt, men jag har inte provat så jag vet inte. Ungarna brukar försöka kasta på varandra inne men lyckas dåligt Plus att om det är blött så smälter de rätt fort... Blomblad låter superfint, blir nog bra bilder :)
  • SofieochJamie

    Jag köpte min i Januari :) Fick ju den där kupongen på 25% rabatt så jag tänkte att jag kan la kika lite iallafall och jag blev kär i min ring med en gång. Så det var lika bra att slå till och det var bra för idag kostar den 2000kr mer :) Men damen i kassan tittade lite konstigt på mig när jag sa vilket datum som skulle stå i ringen.

  • SofieochJamie

    Vi får vigas i kyrkan!!! Yayyy. Bra gjort Svenska Kyrkan!!

Svar på tråden MAJ 2010 del 3