Inlägg från: Martinaa |Visa alla inlägg
  • Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Majlove:
    Man vet aldrig! Vi frågade sambons bror och hans tjej om de ville vara vårt värdpar. Jag ville gärna ha dem, för jag tyckte det skulle vara så kul om det var någon i familjen, plus att jag och hon kommer väldigt bra överens. Men sambon var skeptiskt till om, framför allt brodern, skulle ställa upp då han inte är "den typen", och gärna inte pratar inför folk osv. Men de blev jätteglada för att vi frågade och ställer gärna upp. Dock är de lite nervösa båda två tror jag då ingen av dem varit på ett bröllop i vuxen ålder och har så stor koll på "hur det går till" men jag oroar mig faktiskt inte över det. Jag tror det kommer bli hur bra som helst ändå! :)

  • Martinaa

    Megi:
    Nämen en Boråsbrud till! Hela tre stycken bara i denna tråden! Välkommen hit! Har lagt till dig på listan också! :)

  • Martinaa

    Megi:
    Nä, det är vår nästa sak på "to-do-listen". Vi ska gifta oss i Ramnakyrkan så vi får fixa präst och kantor själva. Är ledig några dagar nästa vecka så då får jag ringa och höra. Kan förstå att de inte har nåt färdigt schema för nästa år, men man måste väl ändå få boka in sig...lite preliminärt...i alla fall...?
    Vart ska ni ha festen sen?

  • Martinaa

    Oj, vi kommer inte riktigt ha så många gäster! Om alla kommer som vi skrivit upp på vår lista blir vi 50 vuxna och 6 barn. Vi har bokat Yxhammargården i stan. Jättefint, men blir nog för litet för er.
    Vill ni ha ett ställe som lagar maten på plats, ska ni catera eller laga själv? :)

  • Martinaa

    Avalon:
    Jag tror du kan ta det lugnt med gott samvete, det verkar som ni har det mesta under kontroll för tillfället, och än är det ju ingen idé att stressa! :)

  • Martinaa

    EmMagnus:
    Men gud så snygga kort!! Jättebra! :) Du som inte ens tänkt göra egna väl..?
    Jag tycker om när inbjudningskort och festprogram går i samma stil, så tycker absolut du kan köra på det. Inte behöver du heller skriva vad det är, det fattar man ju! :) Visst finns det stämplar som säger "Inbjudan", men vet inte vart du hade tänkt sätta den i så fall?

    Vår budget ligger på runt 60 000 tror jag. Utan resa då. Om vi håller den eller ej återstår att se...! Vi betalar det mesta själva, men kommer få hjälp av våra föräldrar, men hur mycket har vi inte en aning om. Ska bli spännande att se :P

  • Martinaa

    Hillena:
    Min "gubbe" är också kock! Dock ska vi inte laga maten själva utan överlåter det till andra kockar denna dag. Det är däremot väldigt skönt att kunna "lasta över" just matdelen på sambon så får han ta hand om kontakten med feststället och bestämma det. Helt klart hans avdelning Jag tar ju hand om nästan allting annat, haha.

  • Martinaa

    Hej på er!

    Har just kommit hem från en helg i Stockholm. Var och kikade på Green Day igår, de var grymma! Kul att se att ni skrivit så mycket!

    Var hemma hos mina föräldrar en natt innan och mamma visade en gammal sjal hon stickat för längesedan och frågade om jag gillade modellen, för i så fall ska hon göra en sån ny till mig som jag kan ha på "stora dagen" Denna hon hade var för "gul" och jag vill ha en vitare än så. Kul att kunna ha nåt från mamma i alla fall. Hon frågade om jag ville ha hennes gamla slöja, men jag har ju inte tänkt ha det alls.

    Waldekranz:
    Gött!! Grattis! :)

  • Martinaa

    Nämen, gratis servetter och gratis kuvert! Vilken tur ni har! Och vad glad man blir för nåt sånt litet! :)

Svar på tråden MAJ 2010 del 3