Inlägg från: Martinaa |Visa alla inlägg
  • Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Öööh, eget hår?? Var får man tag på eget hår!? Klipper av nån hästsvans på nån stackare?? ;P

  • Martinaa
    majsan801 skrev 2009-10-22 22:26:06 följande:
    hahahah Martinaa ser framför mig att man smyger upp bakom nån stackare med svans på stan klipper till lite snabbt och sen springer hahaha.
    Haha, PRECIS det jag såg framför mig när jag skrev det, haha!
  • Martinaa

    a n n a:
    Hur ofta är han iväg och hur mycket är han hemma? Jag som tycker det är tråkigt när sambon jobbar sent på kvällarna, men ska kanske inte klaga då... :P

  • Martinaa

    Vi var på bröllop i somras då himlen öppnades sig under stort sett hela dagen. Brudparet fick fotograferas inomhus på feststället, samt på en altan så de fick en (regnig) natur bakom sig i alla fall.
    Vi har tänkt anlita en proffs-fotograf för att ta några studiobilder, just in case om det regnar. Resten av bilderna, utomhus, i kyrkan osv ska min bror och sambons farbror ta. I och med att man inte vet hur vädret blir så känns det bra att boka in oss i studio också. Frågan är bara vad man ska ha för fotograf, den enda jag hittat hittills tar 5000 för en timmes studiofotografering, och då ingår inga digitala bilder utan endast ett tjugotal i album...

  • Martinaa

    Gah! Jag är kääääär!

    ...i ett hus! Brukar kika in på Hemnet lite då och då och nu finns det där. DET huset! Det har "allt"! Uppfyller i stort sett alla mina krav (och det är inte lite det, haha) och är bara såååå fint. Vill haaaa!

    Är man helt dum som går och funderar på husköp när man sparar till och planerar bröllop?? Sorry för OT-inlägg...

  • Martinaa

    Jag vet, egentligen är det ju helt fel tajming, men vad gör man när man hittar "det där" huset då...!? *ylar* Nog att vi tänkt bo i denna lägenheten några år, men det slog mig att bor vi kvar här när vår första bebis kommer (vilket iaf kommer bli inom 2-3 år) så kommer det bli himla trångt. Vi skulle ju inte ens ha nånstans att ställa barnvagnen....! Och va man saknar trädgård på somrarna!

    Länk till bilderna på huset: www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx&view=Images

  • Martinaa

    Bah, vi kunde inte låta bli så idag ringde jag banken och bestämde tid med vår "rådgivare" som skötte vår affär när vi köpte lägenheten. På torsdag ska vi kolla över vår ekonomi och bara se om det det är det minsta möjligt, eller om jag ska sluta drömma.
    Ska jag berätta att vi sparar till bröllop nu eller hålla tyst om det??

  • Martinaa

    Blivande fru 2010 skrev 2009-10-27 21:05:47 följande:


    Jag gifter mig 1 maj 2010! Längtar
    Vad roligt! Välkommen hit!
  • Martinaa

    Hmm, skulle lägga till Blivande Fru 2010 på vår datumlista men såg att du redan fanns med.... Jaja, du är välkommen in här varje gång ändå!

Svar på tråden MAJ 2010 del 3