Inlägg från: Bluebride |Visa alla inlägg
  • Bluebride

    MAJ 2010 del 3

    låter kul. Jag ska ringa min BM, då jag misstänker en graviditet och är jag det, så är det nog tyvärr risk för att den ungen inte mår bra alls. Jag har börjat producera mjölk igen, å jag har haft konstiga känningar osv.

    Här väntar jag på att svärisarna har varit här innan jag fortsätter tänka på maten, som ger mig huvudvärk


    CiaLovesAndreas skrev 2009-10-20 14:35:43 följande:
    Här ligger planerna lite på is då vi väntar på "svar" om jag är gravid eller inte.För är jag det så kommer vi få göra en hel del ändringar mot hur vi hade tänkt oss från början...
  • Bluebride

    Lite OT, men snart är det fars dag, vi blev föräldrar för snart ett år sen, så nu ska vi fira. Jag har ordnat att vår dotter ger honom ett fint foto, själv kommer jag ge honom en kombinerad fars dag/julklapp. Det är en tatuering, nu kommer han praktisera visserligen men jag hoppas han kan få sluta någon timme tidigare än vanligt el han kan jobba in den sista timmen någon annan dag. Ska bli kul att se hans min.
    Vad tycker ni om ideén?

  • Bluebride

    När får du svar?


    CiaLovesAndreas skrev 2009-10-20 19:38:45 följande:
    snuttfia,Om det nu blir bebis så kommer vi självklart bli glada. Dock hade vi väl dock inte tänkt skaffa syskon riktigt än. Dottern blir 2 år i sommar, men det kommer säkert funka alldeles utmärkt!Jaja, ska väl inte ta ut nåt i förskott nu. Bara att vänta...
  • Bluebride

    ok. Lycka till


    CiaLovesAndreas skrev 2009-10-20 19:47:03 följande:
    När mensen inte dyker upp och jag tar ett test Troligtvis kommer jag testa nästa helg...
  • Bluebride

    ja, jag ska ringa barnmorskan på torsdag och fråga vad hon tror och tycker. Läkaren sa att jag var tvungen att gå på blodförtunnande nästa graviditet och därför oroar jag mig att jag möjligtvis är gravid och denna unge är mindre än Aurora och inte mår bra alls. Hoppas bara det är magen som spökar, fast det förklarar inte brösten.


    Martinaa skrev 2009-10-20 20:54:34 följande:
    Oj, här var det "babyboom" Håller tummarna att det blir som du vill Cia, och att din eventuell bebis mår jättebra Bluebride, så du bara inbillar dig att nåt är på tok...Vet inte om det är vanligt eller så, men hade en kompis som fick sin första i vecka 24, och när hon blev gravid andra gången så satte värkarna igång i typ vecka 25-26 då med, men läkarna lyckades stoppa det och till slut kunde hon gå hela graviditeten ut (efter många om och men ska tilläggas). Precis som om hennes kropp inte vill vara gravid helt enkelt. Jag vill inte skrämma upp dig nu, bara en fundering på om det är vanligt att man föder tidigt igen om man fött tidigt en gång innan... Men det kommer säkert gå jättebra! Här känns det som om det står alldeles still i planeringen. Får vänta tills jag kommer till Göteborg nästa gång så jag kan köpa mig en värmefön och papper så jag kan komma igång och stämpla till inbjudningskorten.Näpp, nu ska jag kika på de där brudarna som är precis som vi kommer att bli sen... desperata hemmafruar, hahaha!
  • Bluebride

    Nä, måste lägga mig, dottern och jag ska på klapp och klang kl 9 imorrn bitti.

  • Bluebride

    jag beställer min ring nu i slutet på månaden. finns bild i mitt galleri, fast det ska vara i gult guld.

    Är det någon som vet något som gör att håret växer snabbare?

  • Bluebride

    samma här, saknar mitt långa hår. Ska pröva locka mitt hår och se hur det ser ut.

Svar på tråden MAJ 2010 del 3