Inlägg från: Bluebride |Visa alla inlägg
  • Bluebride

    MAJ 2010 del 3

    Ni som gifter er på pingsafton, finns det någon speciell orsak? För min del är det för jag vill hedra mina föräldrar som gifte sig i pingst, fast då var pingsten 1 juni.

  • Bluebride

    idag har jag tittat på lokalen och mätt bord och rum, så nu är det enklare att planera hur borden ska stå osv.

  • Bluebride

    Idag fick jag besked från en lokal fotograf, han fotar portträtt för 500kr, ska även fråga om han kan göra en helbild också, vill gärna ha kort på klänningen. Framförallt när vi ska ta bilderna nere vid sjön. Men det ska nog inte vara några problem.

  • Bluebride
    Martinaa skrev 2009-09-08 12:37:34 följande:
    500 kr låter väldigt billigt? Gäller det bara några ansiktsbilder eller hur lång tid får ni på er? Fotografen jag pratade med tar nästan 5000 för en timmes fotografering. Då får man med några bilder i album också. Vet inte om det är normalpris eller dyrt...?Välkommen hit Megi! :) Meddela när ni bestämt datum så lägger jag till er på datumlistan!
    [/citat]

    Han är fotograf för vår lokala tidning, så alltså ngn gör sånt för det är kul. Han pratade bara om porträttbilder 20 st som man får på cd och vad han tycker själv, men jag ska fråga honom om han inte kan ta några helbilder också.
    Martinaa skrev 2009-09-08 12:42:36 följande:
    [citat]
    Hjälp mig bestämma mig. Vad tror ni om denna?? Auktionen går ut om nån timme...www.tradera.com/auction/auction.aspxAnnars har jag varit inne på att beställa denna: tiaror.se/Bilder/263_2.jpgHjälp mig bestämma mig!
    Tycker faktiskt de 2 från tradera var finast.
  • Bluebride

    nog att jag är galen,men färga sockerbitar tänker jag inte göra. Räcker med att jag ska skriva inbjudningskort och program för hand.

  • Bluebride

    tackar. Jag tycker det skulle vara kul. Har dock mallar för vissa ord å så, som titel osv.

    Jag är pysselgalning. Mina placeringskort är krukor. Embossa tycker jag är svårt.

  • Bluebride
    Martinaa skrev 2009-09-08 18:46:50 följande:
    Bah, säg inte så...! :-S
    ja, men mitt fel var nog för tjockt papper eller dålig värmekälla
  • Bluebride

    oj hur ska man förklara det. Embossa är ett pulver.

    Du har ett sorts embossalim som du antinger skriver med en speciell penna för embossing eller stämplar på en speciell dyna. Detta gör du på ett papper sen lägger du över pulvret och sen borstar lätt bort det överflödiga. sen tar du en värmekälla som t.ex spishällsplatta eller speciell värmefön och håller pappret över, hårtork går ej. När det börjar bli varmt så smälter pulvret och motivet kommer fram.

    Hoppas du får en uppfattning om det. Jag harinte lyckats bra men jag har haft dålig värmekälla

Svar på tråden MAJ 2010 del 3