Inlägg från: jaao |Visa alla inlägg
  • jaao

    MAJ 2010 del 3

    CiaLovesAndreas skrev 2009-09-21 22:07:02 följande:
    Grattis får jag säga Hur kom det sig att ni bytte datum? Här står det rätt still med bröllopsplaneringen. Känns inte som att vi kan göra så mycket just nu.
    Vi (hmr...jag) hade valt den 27:e eftersom det är våran 10åriga förlovningsdag, men det är ju en torsdag och ja, det blev så mycket bök...då skulle fotografen behöva ta ledigt från jobbet och alla gästerna... kändes inte så festligt heller, om alla ska jobba dagen där på. Sååå då fick det bli närmsta lördag.
    min nyskilda väns bröllopsdatum... men, det behöver ju inte betyda otur även om det känns lite sådär...
  • jaao

    Martinaa--- Vi har bytt datum till den 29:e nu haha och jag är 29...30 vid vigseln

  • jaao

    Idag har vi bokat resturangen där vi ska ha middagen,
    väntar med spänning på menyförslag och prisuppgifter nu, han skulle maila dem i dagarna


    Bluebride skrev 2009-09-24 13:01:30 följande:
    som jag dåÄr ni jämngamla med era M2b?
    Min älskling är 1½månad äldre än mig.
  • jaao

    Min sambo börjar känna sig stressad nu, han "känner oss" och oroar sig för att vi står där i maj och inte har fixat ett skit...och att vi shoppat upp bröllopsbudgeten på annat vi är verkligen inga planeringsmänniskor utan brukar bara göra saker spontant, det här blir en stooor utmaning för oss!

    För tillfället sitter jag och försöker hitta musik till cermonin, någon som har ett tips på någon bra kärlekslåt alá
    hårdrock? In och utmusik blir instrumentalt från rammstein och system of a down ifall det säger någon här inne något.

    I morgon ska vi förhoppningsvis hinna springa ned och titta på klänning till mig och ja... kanske får vi en susning om vad han ska ha på sig också

  • jaao

    Jag tycker mörklila fungerar fint på våren! min absoluta favoritfärg!

    Bluebride--- Vi gifter oss inte i kyrkan som tur är men jag kan inte se varför de inte skulle tillåta dem...aja det ska alltid vara så märkvärdigt i svenska kyrkan, tycker de förbjuder hejvilt bara för att de kan haha

  • jaao

    Härligt med graviditeter, även om de är oväntade.
    Själv fick jag båda mina barn prematurt, det skulle dock inte vara någon överhängande risk att man fick 2an tidigt bara för att 1an kom tidigare enligt läkaren (beroende på orsak såklart)

    Vi har inte hunnit planera på senaste, det har varit konsärer och plugg, plugg, plugg som gällt de senaste veckorna. Nu börjar det lugna ned sig lite ett tag (fick mvg på alla tentorna! Så nöööjd!) och på fredag ska jag, mamma och min bästa vän kika på klänningar, igeeen... jag är stans kräsnaste människa+ alledeles för smal, alledels för lång... och eftersom klänningen inte ska vara vit är utbudet begränsat... skam den som ger sig!

    I helgen berättade sambon om bröllopsplanerna för sina kompisar, lite fler än vad vi planerat skulle veta... typ hela festen *ooops* det blev allmän chockad stämning som förväntat, men alla var glada och killen som blev tillfrågad om han ville sjunga/spela började t.o.m gråta

  • jaao

    Idag har jag beställt min klänning, den var utgående modell såklart så försäljaren fick kämpa några dagar för att fixa den men nuuu sååå... kommer om 14veckor...läääängtar!

  • jaao
    Tattoo82 skrev 2009-10-29 15:21:58 följande:
    En matfråga. Vad tror ni om den här buffén?Minismörgåstårtor med skagenröraVarmrökt lax med kall rom- och citrussåsRostbiff med körvel- och basilikasåsMangomarinerade kycklingfiléspettPotatissallad Svensk el. FranskBulgursallad m. fetaost, oliver & kikärtorHembakad soltorkad tomatbaguetteCitron- och örtfärskostFruktspettHittade den på en av stans cateringfirmors hemsida. Nåt som saknas eller så? Funderar på att göra en liten efterrätt själv i form av pannacotta eller liknande.
    Låter asgott!
  • jaao

    Hm, ringde och bratade med tjejjen som har hand om lokalen vi vill gifta oss i... man fick inte boka den förän hindersprövningen var godkänd och den är ju "bara" giltig i 4månader, vilket betyder att vi inte kan skicka ut inbjudningskorten förän i februari typ... Jag ville så gärna ha det bokat så man VET men hon sa att hon aaaldrig varit med om att någon inte fått det datum man önskat...uh...nej, men jag kanske inte vill ha en tid kl.8 på morgonen *surar lite*

  • jaao

    jadu... vi kommer nog leta efter annat ställe som det känns nu... festlokalen/resturangen är redan bokad så i värsta fall så tar vi väl det där Just nu surar jag mest över att vi är så okristna, att boka en vacker kyrka hade varit enklare... nu måste man leta ställen och när man väl hittat ett måste man leta efter personen som har hand om det stället och bläää, jag som är jättedålig på att organisera och har telefonskräck... *gnäll gnäll*


    snuttfia skrev 2009-10-30 14:18:25 följande:
    Men det var väl det knäppaste jag hört... Borde det inte vara bättre för dem med att veta lite i förväg? Vad menar de då, att hindersprövningen skulle gå igenom? Hur vanligt är det då? Nä, jag skulle leta annan lokal så man vet att man har nånstans att vara... Men det är ju jag... Fast å andra sidan är det ju samma regler för alla så ingen annan (som ska gifta sig) kan boka tidigare... Men om man ska ha annan fest då? Får man nån sorts förtur då eftersom man inte har nån hindersprövning att vänta på? Vi skulle boka hembygdsgård mitt ute i ingenstans och den var minsann redan bokad i somras och där bor ju jättefå människor... Så nog måste det hända att den där lokalen kan bli bokad fast nån annan vill vara där också... Kan man inte preliminärboka då? Så får hon iaf prata med er innan hon ger lokalen till nån annan?
Svar på tråden MAJ 2010 del 3