Inlägg från: Hillena |Visa alla inlägg
  • Hillena

    MAJ 2010 del 3

    Vi heter också Helena och Marcus! Vilket sammanträffande!


    HelenaO skrev 2009-10-14 19:51:25 följande:
    Hejsan... ny här... men vi ( Helena och Marcus) gifter oss iallafall i Raus kyrka, Helsingborg den 22/5 2010! :) Någon här som köpt en klänning ifrån Forever yours? Vad tycker ni om kvalite osv? Jag har hittat en fin klänning på nätet, men ska kika på den först om 3v... nyfiken!
  • Hillena

    Är så glad, båda mina tärnor har tackat ja nu när jag frågat dem. Känns så skönt. Och mannens marshalkar har tackat ja!

  • Hillena

    Det låter riktigt härligt. Brukar själv gå och kika så fort jag ser en guldaffär men jag har inte vågat prova än. Är lite sugen på en enstensring med klofattning jag också men så jobbar jag på en förskola och vet inte riktigt om jag vågar...

    Längtar också till maj, nu är det snart bara 7 månader till dagen då vi gifter oss :)


    snuttfia skrev 2009-10-21 19:53:04 följande:
    Idag har jag smitit in på en guldaffär och provat vigselringar. har varit in flera gånger på olika ställen och stått med näsan tryckt mot glaset och dregglat lite men idag tog jag en nummerlapp och fick hjälp av en väldigt trevlig och duktig tjej som inte verkade tycka det var konstigt att gå och kolla på ringar utan man Gissa om jag blev förvånad när jag provade en enstensring med klofattning (som jag aldrig ens funderat på utan tycker är så långt ifrån jag som man kan komma)som jag blev störtkär i! Ujuj, så opraktiskt... Den blir inte alls bra på bild så sambon tror nu jag är galen, hehe. provade även en med nedsänkta princesslipade stenar på rad som var jättesöt med, den är nr 2 på önskelistan. Har ju titanring som förlovningsring men hon sa att det skulle bli snyggt om jag mattade ned förlovningsringen och så hade en orhodenderad vitguldsring till och det tror jag med. Men ska ändå gå och kolla med en annan guldsmed som sa att de kunde göra en sån ring vi vill ha i titan och se om nån av ringarna går att göra där. Vet inte riktigt vilka fattningar man kan göra... Har då aldrig sett en klofattning i titan vad jag minns... Åh, vad jag längtar till jag får ha två ringar nu, kan det aldrig bli maj??? Vill ju gifta mig idag typ
  • Hillena

    Har rött guld här hemma, men vill ha vigselring i vitt guld. Kan man ändå lämna in sitt guld hos guldsmeden för att få ett bättre pris?

  • Hillena

    Vår fotograf har en studio som vi kan använda om det skulle regna, annars får vi ta fotona i kyrkan...men vi vill ju allra helst fotas utomhus.

    Hon hade ett förslag att fotas nån dag efter bröllopet om det skulle regna på vår dag, men det känns riktigt konstigt..

  • Hillena

    Härligt! Grattis!

    Blivande fru 2010 skrev 2009-10-27 21:05:47 följande:


    Jag gifter mig 1 maj 2010! Längtar
  • Hillena

    Ahhh, behöver en spark i baken. Har inte gjort inbjudningar, inte ens beställt saker till inbjudningarna..
    Sen har jag inte heller börjat titta på klänningar, känner att jag måste sätta igång snart men jag får inte tummarna ur..

    Jag som annars brukar planera och strukturera i minsta detalj, vad har det tagit åt mig ??

  • Hillena

    Kom precis på att idag är det exakt 7 månader till vi gifter oss, vid den här tiden är jag fru Jonasson :)
    Vilken härlig känsla!

  • Hillena

    Jättefint! Var hittade du den så billigt??


    Bluebride skrev 2009-11-04 20:06:20 följande:
    ny bild i mitt galleri - bröllopsnattens kläder 57:-
  • Hillena

    Jag har en stans som heter quickutz med en hjärtstans på lite avlånga hjärtan. Den är jättebra att stansa med. Hur många hjärtan ska du ha? Tänkte om jag kan hjälpa till på något sätt kanske?


    Martinaa skrev 2009-11-11 14:50:30 följande:
    Jag gjorde en mall i datorn igår som jag sedan ska skriva ut på papper, får plats med 12 på varje papper, sen ska jag bara sätta igång och klippa...!
  • Hillena

    Ahh vill bara berätta för jag blev så glad idag när sambon ringde och berättade att vi kommer att betala ca 50:- per person för 3-rättersmenyn på vårt bröllop. Så himla skönt! Ibland är det tur man har en sambo som är kock!

    Klänningjakt på lördag, det ska bli så spännande!

  • Hillena

    De 50kr är priset för råvarorna som är det enda vi kommer att betala. Han kommer göra det mesta nån dag innan bröllopet men varmrätten får hans jobb sköta helt själv på bröllopsdagen.

  • Hillena

    Martinaa: Verkligen jättfina kort. Något sånt hade jag kunnat tänka mig men för vår del kommer det att bli vita kort med stämplat och embossat på lila papper. Älskar att scrappa men vill ändå hålla korten stilrena och enkla

  • Hillena

    Beställde min klänning igår! Finns en bild i mitt galleri :) Det var den första av många som jag provade och blev alldeles förälskad. Gud vad härligt det känns, trodde aldrig att det skulle kännas så speciellt men nu vet jag vad alla menar.

  • Hillena

    För vår del så ska vi nog vänta med bröllopsresa. Direkt efter bröllopet ska vi vara lediga men då vill vi bara vara hemma med varandra och ta det lugnt tillsammans. Ska ta hotell i minst två nätter för att få rejäl avkoppling. Sen tar vi nog smekmånad i någon storstad för vi båda har varit och rest jättemycket på varma ställen förut och känner oss mer lockade av Paris, Venedig eller Barcelona.

  • Hillena

    Häftigt med svart klänning, tror aldrig jag sett det förut!


    jaao skrev 2009-11-16 13:02:28 följande:
    Jag har betällt min, de hade 14veckors leveranstid på alla klänningar där jag köpte den, sen ska den sys om lite så det kändes rätt att vara ute i god tid. Bild finns i mitt galleri
  • Hillena

    Det är perfekt, så blir det inte så himla dyrt. Min mammas väninna är frisör så hon gör mitt hår. Sen får jag boka make-up för sig.

    Sitter och pillar med en hemsida om bröllopet nu, man lär sig efter hand men kul är det!


    Bluebride skrev 2009-11-22 09:41:19 följande:
    Tur att facebook finns. En tjej jag har kontakt med, hon hade en vän som kunde ställa upp med smink och hår, det ska bli kul.
  • Hillena

    Jättfin ring Patrikoannika! Ser maffig men ändå stilren ut!

    Tycker också att ni ska behålla dem som de är, korten är jättefina och stilrena!

  • Hillena

    Ananias jag tyckte dina inbjudningar var fina, enkla och stilrena.

    Var har du hittat det pärlemoskimrande pappret?? Jag hittar inga papper som jag kan köra i skrivaren som är pärlemoskimrande. Vill helst ha i ljuslila..

  • Hillena

    Vad härligt. Vad blev det för ngt gott?
    Själv gör mina föräldrar vår tårta, den som fanns med i en bröllopstidning för inte så längesen. Ska bli spännande att få provsmaka sen!

    Kom just på att det är mindre än ett halvår till vårt bröllop, såå härligt, vad man längtar nu.


    CiaLovesAndreas skrev 2009-12-01 19:32:33 följande:
    Idag har vi gjort vår beställning på tårtan
Svar på tråden MAJ 2010 del 3