Inlägg från: johi77 |Visa alla inlägg
  • johi77

    MAJ 2010 del 3

    Bluebride skrev 2009-09-18 21:19:31 följande:
    oj, svårt att säga. men kanske 50 kr/per
    Oj, 50 kr per pers låter klurigt men grymt om du klarar det!
  • johi77

    Ångest, ångest. Hinner inte fixa med nåt!! Allt har strulat det sista, vi var tvungna att ändra tid i kyrkan och den bokade fotografen har gått i konkurs eller nåt....

    Nu är iaf kyrkan bokad till kl 15 den 15 maj. Lokal är bokad. Fotograf är prel.bokad, ska träffa dom på bröllopsmässan i Trollhättan sista helgen i okt. Catering är bokad. Inbjudningskort mm håller svägerskan på med och vi tänker skicka ut dem runt lucia tror jag. Frisör är tillfrågad.

    Jag hoppas på nytändning och massa inspiration på mässan. Det som måste till nu är att hitta drömklänningen... Sen ska jag kontakta guldsmeden igen, vi har fått massa ärveguld som vi ska använda.

    Nu tänker jag läsa lite hur det går för er.

  • johi77

    Har använt min lediga dag till att ringa runt. Oj, vilken tid det tar men barnen är glada över att få äta glass och se på film Bra morsa *hmmmm*

    Nu är iaf frisören helt bokad. En supergo tjej som jag känner, hon gör sminket också. Jag har ringt runt och håller på att prel.boka boenden för våra gäster. Jag uppskattar att det är runt 30 pers som kommer vilja ha boende fre-sön. Någon annan som har det så? Hur gör ni/skriver ni i inbjudan?

  • johi77

    Kul göteborgstips mmm2010! Jag ska satsa på Allt om Bröllops mässa i Trollhättan. Igår var det ångest, nu ikväll är det lättnad. Har en superfotograf på gång som ska ge mig biljetter till mässan plus att boende för gästerna är fixat! Go´natt!

  • johi77

    Längtar.... Nästa tisdag ska jag ta med mig en go vän och äntligen prova brudklänning! Så förväntansfull! Har dessutom hittat näbbklänningen jag vill ha - en klänning i ballongmodell från Lilly *bedårande*

  • johi77

    Roligt med gravidbebisar! Hoppas det går vägen för er båda två. Vi har exakt två år mellan våra barn och det har varit jobbigt periodvis men nu - vilken glädje att alltid ha ett syskon att leka och busa med!

  • johi77

    Japp, då bockar jag av lite till! Idag var det brudklänningsprovningspremiär! Så spännande och som för så många så blev det inte så som jag "trodde" det skulle bli. Har ju bara spanat på ganska så enkla klänningar utan några krusiduller men *hmmm* Undanlagt är nu... en alldeles för dyr....men alldeles underbar dröm i taft och tyll! Jag ska bara få ett godkännande av min mamma på söndag. Klänningen var från Agnes, finns bl a på www.agnesbridal.com

    Med mig hem fick jag iaf dotterns klänning - superfina Lillys ballongmodell, hon kommer bli så fin....

    Dessutom fyndade jag ett par skor som passade perfekt till klänningen, halva priset så 450 kr! Enligt affärsinnehavaren är det nu man ska fynda eftersom det snart fylls på med nya kollektioner.

    Slöja också klar, blir Lilly där, en kortare variant med satinband i kanten som ska fästas långt bak.

    Åååå, vad jag längtar!

  • johi77

    Ni är så aktiva här inne, hänger inte med. Ser att det diskuterats festprogram, här ska vi nog knåpa ihop något men det har vi inte börjat med.

    Jag är numera stolt ägare till min drömklänning! Fick med mig mina föräldrar för ett godkännande så nu hänger min absoluta drömklänning från Agnes i säkert förvar hos svärisarna. Vill ju inte riskera att m2b kan snoka! Lyckades förhandla mig till superfina satinskor från Nixa alldeles gratis! Så till er som ännu inte hittat er klänning, det kan gå på ett kick och när man väl får på sig den rätta så liksom känner man det!

    Nu ska jag försöka börja min jakt efter en liten bolero i cremefärgad taft, inte det lättaste. Någon med tips?

  • johi77
    CiaLovesAndreas skrev 2009-11-01 22:41:07 följande:
    johi,Vad härligt att du hittat din klänning!Jag tror jag väntar till december med att beställa min klänning, om det nu blir den klänningen. Vem vet, det kanske blir en mamma-klänning
    Gör du så! Låter ljuvligt med bebis, har du testat ännu?
  • johi77

    Spännande, jag håller tummarna för 2010-bebis!

  • johi77

    Hur kan ni som renoverar/bygger hus ha råd till bröllop samtidigt??
    [/citat]

    Ja du, vilken fråga Mitt svar är väl:
    nr 1 - köp hus och renovera så mkt som möjligt innan barnen anländer *hihi* Då har man som mest tid och mest pengar helt enkelt.
    nr 2 - skaffa en m2b med byggfirma!

    Nä skämt åsido, vi har gjort dom stora renoveringsprojekten och nu får det som är kvar stå tillbaka lite. Samtidigt så är ju bröllopet en dag och hus/renovering bestående så det gäller att prioritera rätt.

    Jag tycker att min planering har stått stilla länge nu men sista veckan har det ju varit både bröllopsmässa, klädinköp och igår bestämde vi hur inbjudningarna ska se ut.

    Jag vill gärna ha tips på hur texten till er inbjudan ser ut. Jag måste knåpa ihop den nu snart eftersom vi kommer skicka ut inbjudningarna runt lucia.

  • johi77

    Tips till er som ska ha brudnäbbar i strl 86-122. Lindex har en helt bedårande klänning i creme med silverbroderier för 299 kr!

    www.lindex.com/se/Product/ImageZoom.aspx

    Jag som redan köpt en betydligt dyrare klänning till min dotter från Lilly tvekar, båda hänger här hemma och jag kan inte bestämma mig!

  • johi77

    Snuttfia - jag tror inte det är så svårt att köpa klänningen nu även om dom växer. Eftersom den är ärmlös plus att längden kan ju vara lite olika så spelar det ju ingen roll. Jag tycker Lindex är ganska små i storlek, jag köpte en i 116 även om hon nu har 104-110 i kläder. Det lutar åt att jag lämnar tillbaka den dyra, kom på det att barnen kommer synas och ha på sig sina kläder i en timma och då är ju 299 ett kanonpris. Efter det får det väl bli en kalasklänning/lekklänning.

  • johi77

    patrikoannika - japp, vi slår er! Vårt hus är från början från 1898 men tillbyggt och renoverat många gånger. Vi köpte det för 10 år sen av m2b:s farmor och nu kan man nog inte tro att det är samma hus. Nöjda är vi!

    Klänningsvelandet fortsätter....billig eller dyr klänning till lilla näbben? *hmmm*

    Har fått med mig massa bröllopstidningar av en kompis så idag blir det slapp söndag.

  • johi77

    Cia - trist med minus men fokusera du på bröllopet nu så ska du se att rätt som det är så flyttar det in en liten groda i din mage

  • johi77

    Martinaa - ja den är helt ljuvlig och till ett fantastiskt pris. Jag köpte 116 till min flicka som fyller 5 på sommaren. Det är nog bra om du provar den för Lindex har små storlekar. Det är den enda butik jag köper 116 till henne i, annars är det verkligen max 110. Jag hoppas den blir kanon och att din näbb gillar den!

  • johi77

    Bluebridge - jag skulle säga att man från ett år har allt från 74-86 Alltså inget bra svar. Men oftast brukar man väl köpa 80-86 om man ska ge bort något till en ettåring.

  • johi77

    asg Hur fick jag till det - bluebride menar jag ju!

Svar på tråden MAJ 2010 del 3