Inlägg från: patrikoannika |Visa alla inlägg
  • patrikoannika

    MAJ 2010 del 3

    Ang underkläder så får det bli två uppsättningar för mig. En att ha under bröllopsklänningen (en kanske mer praktisk) och sedan en att ha på natten! Oooohhh...la la... hi hi...

    Jag har lovat min blivande man en "kreation" han sent kommer glömma! Hi hi...

  • patrikoannika

    Tänkte bara berätta att vår fotograf ringde häromdagen och erbjöd sig att följa vår väg fram till stora dagen på flera sätt. Han undrade tillexempel om vi ville att han skulle vara med när vi valde klänning, köpte ring, beställde blommor, pratade med prästen, pysslar inbjudningkort etc. etc. Så det blir som ett projekt med maaaaasssa fina bilder från hela resan fram till stora dagen.

    Det tyckte jag lät väldigt trevligt och vi sa att vi skulle fundera på det. Självklart är det en kostnadsfråga, öven fast det är väldigt lockande. Blir det inte för hutlöst dyrt så tror jag att han får fota flera moment och inte bara vigseln. Det hade varit sååå roligt att ha i framtiden och göra en sådan fin fotobok som många gör.

    Men visst var det en trevlig "grej"?

  • patrikoannika

    Ha ha.. jag vet faktiskt inte... Jag vågade inte fråga....

    Men till saken hör att vi känner fotografen och jag tror nog att det blir kompispris. Hoppas det..


    Martinaa skrev 2009-10-15 11:16:19 följande:
    Jag tycker det låter väldigt skoj, men frågan är om det är värt det. Såna här bilder kan man kanske be en kompis ta, eller ta själva. De blir väl inte av samma kvalitet som av en fotograf, men dessa kort är väl heller inte lika "viktiga". Men självklart är det en kostnadsfråga, hade jag haft obegränsat med pengar så hade vårt bröllop sett lite annorlunda ut.. :P Får jag fråga vad han tar för att följa med på dessa uppdrag?
  • patrikoannika

    Vi har en dotter som nyss flyllt 3 och ska ju som sagt gifta oss i maj. Men NU är jag sugen på syskon till dottern vilket är HELT OTÄNKBART som det är nu med bröllop och allt. Dock så har jag blivit mycket mer sugen nu eftersom jag inte "får" bli gravid. Ha ha.. Har ju köpt klänning och någon gravidmage får INTE plats i den! Nä, vi väntar med tillökning, absolut.. men på bröllopsnatten... he he.. då kör vi!

  • patrikoannika

    Snart bara 6 månader kvar!

    Och vi har inte ens gjort färdigt inbjudningarna... Gaaahhh...

    Prel. bokade tårta häromdagen. Det känns ju skönt.

    Man kanske ska bestämma ring snart?!

  • patrikoannika

    I dag har vi bockat av två grejor från listan.

    * mannens kläder bokade och klara.
    * bröllopsresan är bokad och klar.

    2500 spänn för att hyra lite tyg... det var nästan fööör bra tyckte jag...

    Men, men så är det...

    Resan kommer gå till Saikynthos. (eller hur sjuttsingen det nu stavas..) 1 vecka, bara vi två, utan barn och blöjor... - Såååå sköööönt!

  • patrikoannika

    I dag har vi varit på bageriet där vi ska beställa tårta. Till vår stora glädje så var den tårtställningen vi absolut ville ha ledig. Men tjejen sa att det börjar droppa in bokningar till vårens bröllop så smått... Men vi bokade bara tårtställningen och ska boka tårtan senare.

    Så jag är glad att vi beställde i så här god tid.

    Bara ett litet tips...

    Vårt bageri är alltså ganska litet, och hade bara en ställning som vi ville ha. Men det är klart, ni som bor i större städer har ju lite mer utbud.

    Till tårta blir det eventuellt en "Snövit", tror jag den hette. Vit med vit choklad på och som man sedan dekorerar som man önskar. Så det blir nog med rosa rosor och kanske någon riktig ros också och lite riktig murgröna på. Det blir nog fint. Hoppas jag...

  • patrikoannika

    200 dagar, ( i går..) till den 22 maj.. det måste ju betyda 192 dagar kvar till den 15 maj!!

    I helgen SKA vi pyssla inbjudningskort.

  • patrikoannika

    Det tycker jag låter bra, vilket som... Men jag blir bara förundrad på vart ni kan hitta mat så "billigt"? Det var verkligen ett bra pris! Grattis!


    Bluebride skrev 2009-11-05 18:06:41 följande:
    Hur tycker ni detta låter? Vad skulle ni välja?"Jag Föreslår fläskfilé med portvinbstuvade Champinjoner o Kulstekt Potatis Pris et är 95:-/ person barn under 6 år är gratis mellan 6 och 15 halva priset Fläskfile är en bra kötträtt att leverera för den håller sej mör o fin Som köttbuffè kan jag föreslå Marinerad Fläskytterfile, Rostbiff o Kalkonbröst med Potatisgratäng eller Potatissallad Pris 105:- / Pers."
  • patrikoannika

    Vi har inget nytt hus... veeerkligen inte. Vårt hus är byggt 1917! Är det någon som slår det.? hi hi..

    Meeeen i ett sådant gammalt hus får man betala desto mer till renovering! Det ska gudarna veta... vårt hus är ungefär lika dyrt/billigt som ett nytt, men vi gillde (älskade) detta hur redan första gången vi steg innanför dörren på visningen. Detta hus SKA bli vårt tänkte vi. Och så blev det! Har bott här i nästan exakt ett år nu. Och renoverat och fixat lite, men de som bodde här innan oss hade bara bott här i 4 år och nästan totalrenoverat hela huset, så några större renoveringar har inte behövts. Som tur är, för vi är verkligen inte särkskilt händiga. Gammla hus är såååå charmiga! Den charmen finner man inte i nya hus, så är det bara. Men så klart finns det fördelar med nytt som inte finns med gammalt.

    Skön lördagskväll!

Svar på tråden MAJ 2010 del 3