Inlägg från: May2010 |Visa alla inlägg
  • May2010

    MAJ 2010 del 3

    Ja men kära någon, en locktång kan väl göra vem som helst frustrerad! Då förstår jag varför du är deppig. Det är ju jobbigt att prova saker som är jobbiga, tidskrävande och säkert för svårt för en del av oss att göra själva! Låt en frisör göra det, eller låt bli :) Du tyckte säkert också bara att det såg ovant ut. Hade du gått så på stan hade folk knappast tänkt att "där kommer en clown"! Ta hand om dig själv och ha som du brukar då du känner dig fin.


    Bluebride skrev 2009-11-13 18:15:08 följande:
    Möjligt. Men efter ett försök att locka mitt hår som slutade i att jag såg ut som en clown el ett troll. Hyn behandlar jag med clerasil just nu till nyår, har det inte blivit bättre ska jag uppsöka läkare
  • May2010

    Om en vecka kommer resten av pappret jag beställt till att göra färdigt inbjudningarna, sedan ska vi slutställa gästlistan, skriva alla kuvert, och slutligen posta i december. Ska bli roligt!
    Då först när vi fått gästlistan kvar och börjar få svar kan festprogrammet med bordplaceringar färdigställas. Ska nog också proväta menyn om vi hinner i jul. Ska höra med catering stället om det går. Och åka och titta på lokalerna, kyrkan, då också och kanske även träffa prästen. Det är ju inte säkert vi åker ner mer innan 1sta maj.
    Funderar på vad jag ska ge sambon i julklapp, vill ge honom något till bröllopet, skor tänkte jag, men vet inte om det säljs sådana finskor som passar i maj just nu? Till damer gör det ju inte det. Vad behöver han annars? Kostym är för dyrt så det får han köpa själv. Skjorta och slips kanske?

  • May2010

    Jag hade bara tänkt ha ringen? Är smycken en tradition eller? Brukar inte ha det annars.


    Bluebride skrev 2009-11-15 22:41:29 följande:
    mitt halssmycke finns i mitt galleri. Örhängena i mitt galleri kommer jag inte använda, de är för mörka.
  • May2010

    Vad ska ni ha istället för brudvals, eller hur gör ni?


    jaao skrev 2009-11-16 13:02:28 följande:
    Jag har betällt min, de hade 14veckors leveranstid på alla klänningar där jag köpte den, sen ska den sys om lite så det kändes rätt att vara ute i god tid. Bild finns i mitt galleri
  • May2010

    Ja det blir nog en sista minuten här också när man ser läget vad gäller långväga gästers avfärd, vädret, ledighet från jobb, andra utgifter osv. Det blir inte att boka nu långt i förväg i alla fall - det känns alldeles för osäkert.


    Tattoo82 skrev 2009-11-17 11:13:16 följande:
    Vår drömresa går också till Mauritius! Första gången vi skulle åka utomlands tillsammans kollade vi in det och sa att dit ska vi på bröllopsresa!! Men det är bara att inse att vi nog aldrig kommer ha råd, så länge vill vi iaf inte vänta med att gifta oss. Kanske kommer man dit om 10-20 år, får väl ta det när vi förnyar våra löften! Vi tänker boka en sista minuten efter bröllopet när vi ser hur mycket pengar som finns då. Spelar inte så stor roll var vi hamnar, huvudsaken det är varmare än i sverige och att vi får umgås bara vi två en hel vecka utan barn och måsten!! *längtar*
  • May2010

    Du fick gärna svara här, jag frågade här förut men du såg det inte... Tack
    Jaha ok. Hos oss är det så att jag älskar att dansa, och han inte alls. Så jag försöker få ihop det där. Vi hoppar nog valsen, enligt hans önskemål. Men har dans med band som på en vanlig fest.


    jaao skrev 2009-11-18 22:10:17 följande:
    may2010, om du vill ha svar i gästboken måste du göra den synlig Vi kommer inte ha någon vals eftersom alla som känner oss vet att vi inte gillar att dansa, vi kommer enbart bjuda på middag... utan dansgolv
  • May2010

    Tre "I" bord med 20 pers vid varje.
    Ska också köpa de där "tillsammans" frimärkena... har dock redan frankerat hälften av kuverten med "dill"

  • May2010

    Se sitter längst upp i mitten, som om du tänker dig ett honnörs bord fast med folk mittemot och istället för tungor står de två andra borde parallellt med våra.
    Visst, hälften av gästerna har ryggen åt oss, men jag tror de lika gärna pratar med sina bordskompisar än tittar på oss hela kvällen. toastmaster är snett mittemot oss så han får resa sig upp och vända sig om lite när han pratar till alla.

  • May2010

    Vi blev också klara i helgen - med frimärken, adresser och allt. Och la i julkort också. Så nu ska de väl postas innan jul i alla fall. M2b har några gäster han inte är säker på än så det är väl det vi väntar på.

    beställde även ballonger under Rea på ballonger.se eller .nu eller något sånt... bra priser. beställde 110 i fina färger för 160 kr (med frakt)!


    Felixian skrev 2009-11-29 16:59:51 följande:
    Nu äntligen är alla inbjudningskorten klara! Mina fantastiska föräldrar kom upp till oss i helgen och igår styrde vi upp allting! Så nu ligger de bara och väntar på att stoppas i cellofanpåsar och få adresslappar och frimärken!Om jag hade förstått att det va så sjukt mycket att göra med dem hade jag kanske inte varit så kräsen med dem som går att beställa ;)Men vi är nöjda iaf!Ska försöka komma ihåg att lägga upp bilder snart.
  • May2010

    Såhär beställde jag:

    11" pearl sea green (25st)
    kr 35 kr

    11" party on, sky blue
    kr 15 kr

    11" metallic pastell (60st)
    kr 50 kr

    Ordersumma: 100 kr

  • May2010

    Ja jag blev också hattig... lade till 5 st i sista stund. Och funderar fortfarande på vissa vänner som jag kanske lägger till i mars när osa är över, om några tackat nej så det finns platser över.


    CiaLovesAndreas skrev 2009-11-30 09:11:36 följande:
    Trodde jag var säker på gästlistan, men har börjat tveka.Dock kommer vi nog inte skicka inbjudningarna förrän i januari, så jag har lite tid på mig att komma fram till nåt vettigt
  • May2010

    det är vanligt, det har flera här skrivit om. finns det plats är det klart att det är kul om de då kan bjudas! tänker du bara ha tomma platser när kanske 5 personer inte kan? fast du har 5 goda vänner du egentligen ville bjuda men inte kunde av platsbrist? låter också konstigt. hur ska de få reda på det? patrikoannika skrev 2009-11-30 13:39:53 följande:


    Jag måste bara var fräck och fråga. Ni bjuder alltså (kanske) fler gäster om några andra tackar nej? Inte för att jag ska lägga mig i, men jag måste bara säga att det tycker jag är rätt magstarkt faktiskt. Inget personligt mot dig, men så tycker i allafall inte jag att man gör.Tänk om de får reda på det? "Ja ni är bjudna för att XX och XX tackade nej." Hur tror ni det känns?Jag själv hade blivit rätt sur faktiskt.
  • May2010

    jaao
    jag trodde man kunde få hindersprövning 4 månader innan, borde då bli januari för oss alla? tänkte skicka in våran efter nyår.
    allt blir nog bra ska du se. :)

Svar på tråden MAJ 2010 del 3