Inlägg från: Tattoo82 |Visa alla inlägg
  • Tattoo82

    MAJ 2010 del 3

    Jag skulle gärna ha stolsöverdrag, men får se om vi har råd. Tycker det ger ett snyggare helhetsintryck! Blir festen på Norreda så var det inte vackra stolar... Dessutom av två sorter, ena med armstöd så jag vet inte ens om det funkar med överdrag?!

  • Tattoo82

    En fråga till när jag pysslar med inbjudan. Säg till om jag är jobbig

    Vad är snyggast? Att i fönstret på framsidan ha texten "Vi gifter oss" och sen som rubrik på texten inne i kortet "Välkommen på vårt bröllop", eller ha texten "INBJUDAN" i fönstret och i kortet "Vi gifter oss" som rubrik? Exempel finns i galleriet. (dock ska det vara på rött papper sen och med ditklistrade silverringar istället)

  • Tattoo82

    strössel - Ja det var ju helt klart finare än utan överdrag! Vilka gräsliga stolar! Såg nån annan som hängt knoppa lakan över stolar men karmar också, så det kanske funkar det med då.

    martina - Tack för din åsikt! Hur gör ni då? Byter till en annan kyrka, byter festlokal eller byter månad?!

    Härligt att ha resan klar!! Vi gör som Martina och bokar efteråt, får se hur mycket bidrag som kommit in. Kanske kan man få nåt sista minuten pris då med.

  • Tattoo82

    Jodå, jag fick hjälp med monogrammet av en supersnäll tjej här! Har dock inte provat skriva ut det på det röda pappret än men det ska nog funka. Blev inte helt perfekt, lite försvann där det var som tunnast men det duger!

    Snuttfia - Krya på dig!!

  • Tattoo82

    Oj va duktiga ni är på att hålla hemligt! Vi berättade för släkten samma dag som frieriet då det var på julafton. Sen berättade vi för de flesta vänner på en fest i maj.

Svar på tråden MAJ 2010 del 3