Inlägg från: patrikoannika |Visa alla inlägg
  • patrikoannika

    MAJ 2010 del 3

    Hi hi.... där ser man. Då är ju vårt nytt då... Vårt hus är också tillbyggt och utbyggt och fasaden är bytt flera gånger. Då har ni också trösklar hit och vrån dit? I en vägg har vi ett nyckelhål som troligtvis varit en garderob en gång, men nu en toalett.


    johi77 skrev 2009-11-08 11:54:52 följande:
    patrikoannika - japp, vi slår er! Vårt hus är från början från 1898 men tillbyggt och renoverat många gånger. Vi köpte det för 10 år sen av m2b:s farmor och nu kan man nog inte tro att det är samma hus. Nöjda är vi!Klänningsvelandet fortsätter....billig eller dyr klänning till lilla näbben? *hmmm* Har fått med mig massa bröllopstidningar av en kompis så idag blir det slapp söndag.
  • patrikoannika

    Vi har nu gjort färdigt inbjudningarkortet. Alltså vi har kommit fram till hur det ska se ut, inte gjort färdigt dem... Sedan har vi beställt frimärken, för vi ville ha de där med hjärtan på. Blir nog extra fint. Vi tänkte förresten ha cellofankuvet, det blir suuupernice! Ser lyxigt ut, men de kuverten kostade tyo 1 spänn stycket, vilket ju är mycket billigare än vanliga kuvert...

    Lägger in bild så småning om....

  • patrikoannika

    Förresten, har jag berättat att vi bokat bröllopsresan?

    Det blir en vecka till Skiathos (det var där de spelade in "Mama Mia") och vi reser den 31 maj. Vi har bokat farmor och farfar som barnvakt så det blir en "bara-mysa-kela-sola-resa"!

    Läääängtar!

    Trevlig lördag!

  • patrikoannika

    Vi köpte nog "No name". Men jag är faktiskt inte heeelt säker. Men jag tycker absolut att de påsarna var fina och känns som de är av hög kvalitet. Vi har provat att stoppa i korten och det ser superduper "lyxigt" och fint ut. Lite ovanligt, som jag tror kommer bli uppskattat.

  • patrikoannika

    Vad är decopage?

    Nopp... det såg jag inte..

  • patrikoannika

    Har träffat toastmastern i dag. = Min äldsta storebror. Känner mig lugn. Han har varit toastmaster innan och han tar uppgiften med största engagemang och vet precis hur han ska göra. Han är jätteengagerad och intresserd, vilket känns såååå skönt!

    *glad*

  • patrikoannika

    Vi har beställt resa till Skiathos, Grekland. Vi åker den 31 maj och är borta en vecka. Medeltemperatur låg runt 25-30 grader, det duger!

  • patrikoannika

    Jag köpte klänning, på semestern, i juli! Så jag tycker du är seeeen... hi hi...


    EmMagnus skrev 2009-11-16 21:30:43 följande:
    Jag har beställt min klänning och den kommer förmodligen nån gång runt jul. Långt innan jag vet, men jag var rädd att modellen skulle utgå när de nya kollektionerna kommer så jag tyckte det var lika bra att slå till.
  • patrikoannika

    Vi ska också åka utan barn. Eller barnet är det ju, vi har bara ett. Så vi "kan" inte vara borta mer än en vecka. Dottern är 3 år och vi vill inte vara utan henne mer än en vecka.

    För vi hade först tänkt Aruba, men då de upplyste oss om att det INTE går att åka dit bara en vecka så fick det bli mest sol på kortast tid. Så en vecka i Grekland blev det i stället. Sak samma.. he he... vi ska jag bara rumla runt...

Svar på tråden MAJ 2010 del 3