Inlägg från: Fröken Strössel |Visa alla inlägg
  • Fröken Strössel

    MAJ 2010 del 3

    Vad söta ni är, tack

    Jag stansar ut de med hjälp at ev "Cuttlebug" som jag får låna på scrapbookingbutiken här i närheten. Har bara en stansform så det tar lite tid men jag ser det som terapi!

  • Fröken Strössel

    Oj vad ni ålanerar och skriver! Jättekul att läsa om era planer!

    Det står lite still för mig just nu, jobbet har kommit ivägen. Men nästa vecka ska jag stansa de sista hjärtan jag behöver och skära till papper så att jag kan börja stämpla.

  • Fröken Strössel

    EmMagnus: Snygga kort!

    Vi betalar brööölop och resa själva, bröllopet kommer gå på runt 60.000 för 40-45 gäster. resan på ca. 90.000.

    Är ledig idag och vi ska snart bege oss till tåget för att ta oss ner till Göteborg. Vi firar snart ett-årig förlovning och tänkte passa på att åka iväg för att fira. Ska bli så kul att gå på Liseberg imorgon :)

  • Fröken Strössel
    majsan801 skrev 2009-10-09 21:42:56 följande:
    Åh vad svårt har kontakt med ett band nu som ev ska spela på vårt bröllop. Frågan är det kan man verkligen få partystämning med bara 50gäster. Är ju så tråkigt om folk bara sitter vid borden. Det är ett riktigt partyband som är aktuellt i sånt fall. Det är ju en hel del pengar som det gäller med. Gaaah hur ska ni göra?
    Vi kommer också vara runt 50 pers men kommer inte ha liveband utan satsar istället på en riktigt bra spellista på datorn. Och jag tror självklart att man kan få upp partystämning med 50 gäster. Hur ofta har man en sån stor fest?

    Har precis kommit tillbaka från Göteborgs-trippen. Har haft det jättebra! I fredags var vi ute och åt på en italiensk restaurang och de hade jättefina servetter där. Så när vi skulle betala frågade jag om vi kunde få köpa 60st. När han hörde att vi skulle gifta oss kom han ut med servetterna och sa att vi fick de och att han önskade oss ett fantastiskt bröllop! Lite oväntat måste jag säga

    Nu behöver jag inte tänka på servetter mer!
  • Fröken Strössel

    Yes, nu kan jag tänka på andra "viktigare" saker

    Imorgon ska jag pyssla lite med inbjudningskorten igen, stansa de sista hjärtan jag behöver och skära till papper som jag ska stämpla på. Kul!

  • Fröken Strössel

    EmMagnus: Jag är rätt nöjd med att inte ha så många kvar måste jag säga så du får stansa dina egna hjärtan

    johi - Ingen ångest! Det här ska vara kul hela vägen fram! Och jag tycker det verkar som att du har läget under kontroll. Kul att gå på bröllopsmässa också. Nästa här i sthlm är i januari och då känns det ju som att man ska ha allt mer eller mindre klart så jag vet inte om jag ska gå...

  • Fröken Strössel

    Jag hade tänkt beställa min klänning igår så jag gick upp till butiken där jag provat och kände mig lite pirrig imagen. Då visar det sig att de ska sluta sälja Nixa så de kan inte beställa min klänning! Har ringt runt lite idag men har inte hittat någon annan butik som har just den. Jag är säker på att jag kommer hitta den så är inte direkt orolig men det känns lite jobbigt ändå! Ville kunna bocka av detta nu genast!

    Angående riskastning: Vi ska ha bubblor och ris.

  • Fröken Strössel

    Martinaa - Ja, lite irriterande är det faktiskt. Tycker att hon kunde sagt det sist jag var där! Men som du säger, ingen panik än

  • Fröken Strössel

    majsan - Roligt med klänning! Spännande!

  • Fröken Strössel

    majsan - Åh vad härligt!

Svar på tråden MAJ 2010 del 3