Inlägg från: majsan801 |Visa alla inlägg
  • majsan801

    MAJ 2010 del 3

    Jag har inte heller gjort klart inbjudningarna men jag har köpt material och skrivit ihop texten som ska stå på iaf. Sen hller jag på med en bröllopshemsida som ska innehålla all övrig info. Har köpt min klänning, köpt kravatt och näsduk till m2b slips till sonen, bröllopssåpbubblor, bokat lokal kyrka och präst, bokat dj, köpt min ring, börjat kolla catering och tårta. Ja det är väl så långt vi kommit. Har dukningen i huvudet så jag vet typ vad jag ska köpa dit.

  • majsan801

    Tattoo får jag fråga vilken cateringfirma det var. Letar med ljus och lykta efter en med bra mat och bra priser och det där lät intressant.

  • majsan801

    mm den är nog gammal. Tänk på orginalet lena på taket har gått i konkurs och strulat med personal och mat. Men såg att de fortfarande har flera menyer tar man den lilla kostar det 145kr. Pratade med exkollegan till lena på taket och han trodde de hade fortsatt jobbigt. Så jag vågar inte ta därifrån, tänk om allt skiter sig och man står utan mat.

  • majsan801

    Vi ska ha festprogram som följer:
    Välkomsttext
    Hur vi träffades
    Meny
    bröllopsbingo
    Sånger
    Gästpresentation
    tacksida
    Och lite överallt roliga och tänkvärda citat.
    Jag är nästan klar med vårat, jag har varit på bröllop där man alltid haft festprogram och jag tycker själv att det är uppskattat. Roligt att veta lite vilka de andra gästerna är. Om man bara känner den ena i paret är det roligt att veta hur de träffades eg. Ja jag tycker inte det är nån större kostnad eller tar nån vidare tid så vi ska ha det iaf. Sen blir det en snygg dekoration till bordet med.

  • majsan801

    Ang bröllopsbingo, det jag tycker är jobbigast är att man lär ju skriva ut 50st olika brickor. Så det blir skriva ut en ändra skriva ut en till ändra en annan ruta osv. Eller tänker jag fel. Nått enklare sätt?

  • majsan801

    Visst är det små mysigt att gå och prova den ibland och längta och drömma. Min är super skön så jag är så nöjd så. Tycker absolut du ska gå och få den utknackad det som blir är ju att guldet blir tunnare. Sen kan det nog bero på hur stenar och sånt sitter om de bara kan göra en enkel utknackning. Men jag kan ingenting om sånt eg så och fråga.

  • majsan801

    Ok så kan man ju göra men jag skriver nog ut iaf 5 olika alternativ för att minimera risken för att flera får samtidigt.


    Martinaa skrev 2009-11-01 19:58:43 följande:
    Nä varför det?? Om ni kollar på händelserna så är det ju inte så troligt att alla kryssar i allt samtidigt. "Du håller tal" kommer bara ett fåtal kunna kryssa för, likaså "Du medverkar i en lek". Om någon gäspar kommer inte alla se och så vidare. Och sen är det ju inte så blodigt allvar att det gör så himla mycket om två personer skulle få bingo samtidigt... Jag kommer ha samma bingo i allas festhäften! :)
  • majsan801

    Usch började med inbjudningskorten och skulle "montera" ihop dem och det blir inte bra. Skulle ju naturligtvis om jag var smart bara köpt ett prov papper först men jag köpte ju allt på en gång. Var så övertygad om att det skulle bli snyggt. Hmm måste lösa det får bli nått enkelt. Vad surt det är när det inte blir som man tänkt sig.

  • majsan801

    Så glad vår toastmaster har tackat ja. Han kommer vara kanon. Han är en barndomskompis till M2B som varit med från första sekund. Han var faktiskt min pojkvän en kortis när vi gick i sexan "asg" så vi går långt bak i tiden super skoj.

  • majsan801

    Fröken strössel gud så fina kort hmmm riktigt avis. Mina blir galet dåliga tyvärr. Måste nog tänka om helt. Var har du köpt "saken" som du stansat ut dina hjärtan med. Jag har bara hittat maskiner som gör småfjuttiga hjärtan. Fiiina färger förresten. Vi har ceride, limegrönt och vitt.

Svar på tråden MAJ 2010 del 3