Inlägg från: Tattoo82 |Visa alla inlägg
  • Tattoo82

    MAJ 2010 del 3

    anna - Grattis till huset! Kommer vi flytta ungefär samtidigt då. Vårt hus kommer om 5 veckor men det är färdigt senast 3 dec. Vi ska iofs lägga alla golv själva då innan vi flyttar in.

    martina - Varför måste ni vänta till februari med inbjudningarna? Vi tänker skicka i december tror jag. Är det för tidigt?

    strössel - Är riktigt avis på er resa!! Får se vart vi hamnar med nån sista minuten. Men det viktigast är väl ändå att vi får en vecka tillsammans som nygifta. UTAN barn ska bli galet skönt, sova på mornarna, bara ägna oss åt varann, sola och bada, inga krav!

  • Tattoo82

    Martina - Låter ju jättebra! Svårt att hitta ett ställe som inte har ett "men" kanske... Nån som har ett HELT PERFEKT ställe?? Inte vi iaf, men det positiva väger över det negativa.

    Igår frågade vi min pappa om han ville fotografera så nu är det ordnat. Men han undrade hur vi gör om det är dåligt väder... Det hade jag förträngt! Vi ska ju ha vår egna ceremoni utomhus är det tänkt. Kan man ha den till bords isf?! Festlokalen är ju det enda stället där alla får plats och där är det uppdukat.

  • Tattoo82

    Vi ska vigas i stadshuset på dagen med bara tärna och marskalk som vittne. Sen ska min syster hålla i en egen ceremoni inför gästerna innan festen. Bara säga några ord om oss, kärlek och äktenskap och så ska min andra syster sjunga ett par låtar. Det jag undrar är var man skulle kunna hålla denna ceremoni om det inte går att vara utomhus.

  • Tattoo82

    Jättefin bukett! Jag ska också ha nåt enkelt med röda rosor. Är lite sugen på att ha liljekonvaljer i också, det hade min mamma som sin brudbukett. Borde väl gå att plocka själv där i slutet på maj?

  • Tattoo82

    bluebride - Måste hon fortfarande äta på dessa tider pga sin tidiga födsel?

  • Tattoo82

    martina - Jag är också ganska nöjd med att få ta hand om bröllopsplanerna! Men som du säger vore det ju kul med lite engagemang ibland.

    Vårat färgtema är svart, rött och vitt. Det blev inte så mycket att prata om då jag ville ha dessa färger och utan att säga det till min blivande så säger han exakt samma färger när jag frågar vilka han tycker!

  • Tattoo82

    Vi har en budget på 30 000 kr, men då har vi räknat med att få 20 000 kr från mina föräldrar som min syster fick. Fast de har inte sagt nåt om det än, borde de inte gjort det?! Isf måste vi prioritera om rätt mycket.

  • Tattoo82

    Ang hår så gjorde jag en hårförlängning för 3 månader sen men tog ut det igår igen. Tänker definitivt sätta in igen innan bröllopet!

    Börjar också bli lite bebissugen... Är det nåt som går?! Men vi har två barn och m2b vill inte ha fler. Egentligen vill jag inte heller ha fler förrän om 2-3 år, hoppas han hunnit ändra sig på den tiden iaf!

    Händer ingenting på bröllopsfronten här just nu. Vet inte vad jag ska göra. Har blivit så förvirrad om allting! Vet inte alls hur dagen ska se ut ens längre... Velar hit och dit, och så blir jag bara stressad. Om en vecka kommer vårt hus iaf!

  • Tattoo82

    Finns olika sätt att göra hårförlängningar på. Mitt har suttit med kreatinvax. Är inte så insatt i de andra sätten men man kan fläta in vet jag. Vad jag hört och läst så ska kreatinvax vara det bästa. Hos de BILLIGASTE frisörerna här kostar det typ 4 000 kr. Jag gjorde det hemma hos en tjej som annonserar på blocket för 900 kr!

    majsan - Du bodde väl också i uppsala? Var?

Svar på tråden MAJ 2010 del 3