Inlägg från: patrikoannika |Visa alla inlägg
  • patrikoannika

    MAJ 2010 del 3

    Vi önskar oss presentkort på Ticket. Så löser vi in dem när bröllopet varit. Så vi har redan bokat och betalt resan, men när vi gift oss och fått presentkorten så löser vi in dem. Smidigt! Får vi mer värde på presentkorten än vad resan kostade så blir det en liten resa i höst också, och då får dottern följa med.

  • patrikoannika

    Jag bara undrar vad man har sådana påsar till? Jag har nog inte riktigt förstått vad de ska vara bra för...

    Någon som vill förklara?


    Avalon75 skrev 2009-11-18 14:26:41 följande:
    Update:Organzapåsar beställda (fokuserar på det verkligt viktiga i livet! )Blev svarta från barapyssel.se till slut, bild finns i galleriet
  • patrikoannika

    Jättefint halsband!! Verkligen! Jag har dock så svårt att se hur det kommer bli i verkligheten. Det är ju lite annorlunda att se det live än att köpa på nätet. Jag tror inte jag vågar det....

    Fröken Strössel skrev 2009-11-19 20:02:50 följande:


    shamrock - Absolut! Beställde det från jo-line. De var jättetrevliga när jag mailade och frågade om armband och de kan göra både halsband och armband i just den länden du vill ha så att det passar dig och din klänning.www.jo-line.se/product_info.php
  • patrikoannika

    Jag har lite pyntbekymmer. Alltså vi har bokat typ allt, köpt klänning och vet vilken ring vi ska ha. Men så kommer det till dukning och dekoration. *suck*

    För vi ska vara i en bygdegård. Lokalen är verkligen inget något att skryta med. Bara att den ligger bra, är billig och har ett bra kök. Meeen där är oranga väggar och mörkbruna fönster. Yyyyaaak! Så vi har sagt att vi ska klä in stolar och ha tyg på väggarna. Sagt alltså, men sedan så vet vi inte mer. Hmm... jag vill därför ha tips på vart man kan köpa sånt? Har tänk att vi ska ha vita dukar (så klart..) och många kandilabrar, fina blommor och konfetti. Typ.... Vi tänkte klä stolarna med lakan. Hyra dukar. Någon har sagt att man kan ha "planteringsväv" som är som tyll ungefär. Men... hmm... jag är inte så bra på sådant här...

    Hur ska ni andra duka och dekorera? Några supertips?

  • patrikoannika

    Åhhhhhh..... vad kul!!!


    HelenaO skrev 2009-11-21 15:11:25 följande:
    Ville bara berätta att idag har jag köpt min brudklänning! Den är så vacker och jag känner mig verkligen fin i den! Den är precis så som jag önskat! Och damen som ägde butiken var världens snällaste och gulligaste! Hon frågade om jag ville gå modell för butiken på Bröllopsmässan i januari, klart jag vill! Tänk att få ha klänning och smink och hår en gång "extra", hur kul som helst ju! detta gjorde verkligen min dag!
  • patrikoannika

    Där har svärmor köpt sin klänning som hon ska ha på vår stora dag. Ha ha.... Undrar varför inte hon blev tillfrågad?!

    Vi har pysslat inbjudningskort i helgen. Kika gärna in i mitt galleri! Där finns även en bild på ringen som jag kanske ska ha.


    HelenaO skrev 2009-11-21 22:28:20 följande:
    Ja, superkul! Ser verkligen fram emot att få testa att vara brud några månader innan det smäller på riktigt! Butiken heter Sernys högtidskläder, ligger i Ängelholm! Underbart ställe, kan verkligen rekommendera brudar i nordvästra skåne att göra ett besök där! :)
  • patrikoannika

    Nja... typ... men jag kommer inte ha förlovningsring i vittguld, utan i rött guld. Stenarna går ner över den och man sätter fast de två ringarna i varandra. Så det gör kanske ett "spår" i min förlovningsring. Hmm.. jag vet inte riktigt.

    En nackdel med att ha det så, att de är en ring av rött guld och en ring av vitt guld som sitter fast är att man inte kan doppa dem i det där "badet" som man måste doppa vitguldsringar i, för att de ska behålla sin glans. Det går inte berättade expiditen för mig. Så jag/vi är liiiite tveksamma, men jag gillar ringen JÄTTEmycket! Så.. åhhh.. jag vet inte...


    snuttfia skrev 2009-11-22 17:38:37 följande:
    ,
    Vilken snygg ring! Visst är det så att det är ett spår utskuret i förlovningsringen och stenarna sitter båda på vigselringen eller ser jag fel? Snyggt var det då. Och jättekul med korten som ser ut som julkort tills man öppnar kuvertet :) Synd att du inte får se hur förvånade de blir... :)
  • patrikoannika

    Snälla hjälp oss!

    På inbjudningskorten som vi gjort tänkte vi ha ett rosa "fluffigt" garn längs kanten, som dekoration. Men vi är lite veliga. Är det snyggt eller inte? Vad tycker ni? Men eller utan?

  • patrikoannika

    Ha ha... Jooo... det har vi ju gjort ungefär sjuhundra gånger.. men vi är ju veliga, och vi har inte riktigt bestämma vad vi tycker.

    Så vi ber ju om råd!


    Bluebride skrev 2009-11-22 18:34:24 följande:
    du får testa
  • patrikoannika

    Vi ska skicka ut inbjudningarna i stället för julkort.

    Två flugor i en smäll.... (och bara EN portokostnad.. )

  • patrikoannika

    Någon som köpt skor via nätet?

    Någon bra sida?

  • patrikoannika

    Jag hoppas också på ett +, ett stoooort + på kontot den 27:de!

    He he...

    Något annat + hoppas jag definitivt inte på. Vi ska ju gifta oss, för sjutton, då passar det inte så bra med tillökning. Men på bröllopsnatten... då smäller det! :-S

  • patrikoannika

    Vi ska ha runda bord. Jag tycker det ser lite exklusivare ut. Och så var vi på ett bröllop, för något år sedan, i den lokalen där vi ska vara, och det passade SÅ bra med runda bord. Dock så kommer vi ha ett rakt honörsbord, klassiskt dukat. Men i övrigt så ska vi ha runda bord. Lokalen är dessutom rätt stor så det var någon som sa att det kan se lite "pluttigt" ut med raka bord. Runda bord fyller upp lite bättre. Dock så är vi 85 gäster, så vi hoppas att det går bra och inte är för många.

  • patrikoannika

    Hi hi.... De där frimärkena ligger på bordet och väntar på att bli påsatta ( ) på kuverten och skickas iväg!

  • patrikoannika

    Jag måste bara var fräck och fråga. Ni bjuder alltså (kanske) fler gäster om några andra tackar nej? Inte för att jag ska lägga mig i, men jag måste bara säga att det tycker jag är rätt magstarkt faktiskt. Inget personligt mot dig, men så tycker i allafall inte jag att man gör.

    Tänk om de får reda på det? "Ja ni är bjudna för att XX och XX tackade nej." Hur tror ni det känns?

    Jag själv hade blivit rätt sur faktiskt.


    May2010 skrev 2009-11-30 11:51:08 följande:
    Ja jag blev också hattig... lade till 5 st i sista stund. Och funderar fortfarande på vissa vänner som jag kanske lägger till i mars när osa är över, om några tackat nej så det finns platser över.
  • patrikoannika

    Jag har absolut inte uppfattat det fenomenet som "vanligt". I min värld bjuder man INTE in folk i efterhand. Har inte läst det någon stans heller. Så gör man bara inte.

    Och ja, det lär komma fram. Folk pratar, så är det.

    Självklart dukar vi till 5 personer mindre om det är 5 som tackar nej. Skulle aldrig, aldrig få för mig att då helt plötsligt bjuda in "sådärkompisar". ALLA våra närmaste vänner blir inbjudna samtidigt.

    Jag hade aldrig ens kommit på tanken att göra så.

    Men man får självklart göra som man vill!


    May2010 skrev 2009-11-30 15:04:50 följande:
    det är vanligt, det har flera här skrivit om. finns det plats är det klart att det är kul om de då kan bjudas! tänker du bara ha tomma platser när kanske 5 personer inte kan? fast du har 5 goda vänner du egentligen ville bjuda men inte kunde av platsbrist? låter också konstigt. hur ska de få reda på det? patrikoannika skrev 2009-11-30 13:39:53 följande:
  • patrikoannika

    Nej, det är INTE bara du som tycker så. ABSOLUT INTE!


    EmMagnus skrev 2009-11-30 21:31:25 följande:
    Jag tycker också att det hade varit jättekonstigt att bjuda in folk i efterhand för att andra har tackat nej. Om jag själv hade blivit bjuden till ett bröllop för att andra hade tackat nej och sen fått reda på det i efterhand hade jag blivit vansinnig. Men det kanske bara är jag...
  • patrikoannika

    Jag kämpar på med några kilon... Meeen det är ju inte lätt alltså. Speciellt inte nu när det snart är ju och allt. Men jag har gått ner rätt mycket i vikt innan (-42 kg) så det vore väl konstigt om jag inte ska fixa 4kg till maj!


    Martinaa skrev 2009-12-01 20:18:07 följande:
    Oj, det med? Vi har bokat tårtställning och när vi sa vårt datum så fick vi reaktionen "oj, ja ni var ute i god tid", så vilken tårta vi vill ha kommer vi nog inte boka förrän i typ april-maj. Men skönt att sätta ännu en bock på "att-göra-listan" Fler här som tänkt gå ner lite till bröllopet? Jag skulle vilja men jag kommer antagligen inte lyckas... :P Jag är alldeles för dålig på att äta bra och rätt, men idag var jag i alla fall ute och gick/joggade en runda på drygt 8 km!
Svar på tråden MAJ 2010 del 3