Inlägg från: Fröken Strössel |Visa alla inlägg
  • Fröken Strössel

    MAJ 2010 del 3

    anna - vad skönt att ni bestämt er och att det blir rätt för er!

    Hillena - Kul att tärnorna tackat ja!

    Jag ska inte har några tärnor men ska fråga en vän om hon vill sova tillsammans med mig natten till bröllopet och sen vara med mig under dagen. Hoppas hos vill!

    Fick precis ett samtal från bröllopsbutiken där jag provat klänningen och de hjälper mig beställa den! Så himla skönt att jag inte måste springa runt som en galning och leta!

    Nu är det mindre än sju månader kvar!!

  • Fröken Strössel

    Martinaa - Ja precis, de gör ett undantag och beställer in en sista Nixa Tar upp till 6 månader men det är max så den ska komma i tid. Jag längtar till jag får hem den!

  • Fröken Strössel

    Här är en till som är barnsugen men min sambo vill inte riktigt än så vi ska vänta tills efter bröllopet och se hur det känns då.

    Idag har jag köpt en slöja och bokat flybiljett till en kompis så att hon kommer ner dagen innan bröllopet. Ska bli mysigt att sova sista natten tillsammans med henne och ha henne med under dagen när jag ska till frissan och så. Kan det inte bli maj nu!

  • Fröken Strössel

    Vi ska ju gifta oss utomhus. Det jag oroat mig för är att det ska regna under vigseln men då har vi möjlighet att gifta oss i en del av festlokalen. Det blir inte fantastiskt men det funkar. Imorse började jag tänka på hur det blir med fotograferingen. Vad sjutton gör vi med den om det regnar hela dagen?? Har verkligen ingen aning var vi ska vara då...

  • Fröken Strössel

    Här är en till som är sugen på hus men det är rätt långt bort för oss.

    Idag har vi fixat med inbjudningkorten. De är nästan helt klara! Det enda som är kvar är att skriva ut infon och skära till och klistra i. Jag är jättenöjd med resultatet måste jag säga

    Har också stämplat kuverten men en fin stämpel så att de ser lite festligare ut.

    Ville lägga upp bilder men det gick inte, kommer senare när det funkar igen.

  • Fröken Strössel

    Vad kul majsan!

    Vet inte om jag sagt det men min inofficiella tärna har tackat ja och kommer ner till Skåne dagen innan bröllopet. Känns jättebra att hon ska vara med mig under hela dagen och att vi kan snacka skit och måla naglarna kvällen innan

    Nu har jag lagt upp bilder på kort och kuvert!

  • Fröken Strössel

    Tack tjejer

    Majsan - Jag har lånat både stansform och maskinen jag stansat med på en scrapbookingbutik som ligger precis där jag bor. Det är en "Cuttlebug". De rosa hjärtana som jag har som bordsdekoration har jag köpt på ebay:

    cgi.ebay.com/Padded-Satin-Heart-Appliques-Sew-On-Dolls-Crafts-H-Pink_W0QQitemZ110433774548QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0

    Har väl köpt sådär 1000st

    EmMagnus - Dina kort är också ursnygga. Roligt att jag kunde inspirera

  • Fröken Strössel

    Tack Martina! Jag gillar dina också!

    Angående texten i korten. Vi kommer ha en hemsida där all information finns, vi kommer också ha ett OSA-fomulär där. Om man skriver

    OSA senast 15 mars
    www. adress . se

    förstår folk då att de ska osa på hemsidan eller måste man förtydliga det? Vill inte ha för myckeyt onödig text i korten..

  • Fröken Strössel
    May2010 skrev 2009-11-11 08:19:19 följande:
    FRÅGAN:Och så har en kompis syster erbjudit sin bröllopsklänning till försäljning... Ska prova den i jul. Hon köpte den för 2500 kr - vad är andrahandsvärdet då tycker ni? Alltså vad är det rimligt att jag betalar för den begagnad?
    Jag skulle säga runt 1000kr.
  • Fröken Strössel

    Idag är det 6 månader kvar!

Svar på tråden MAJ 2010 del 3