Inlägg från: Bluebride |Visa alla inlägg
  • Bluebride

    MAJ 2010 del 3

    Så klart går jag emot mängden, jag tycker den med rosett var finast... att smaken kan vara så olika.

  • Bluebride

    trist med ditt jobb, men kul att ni har hittat rätt lokal.

    Nej, måste ge lillan mat sen måste jag sova, ska vara på klapp och klang kl 9 imorrn bitti och jag vill kika in på ebay på morgon.


    pingst2010 skrev 2009-09-15 22:36:36 följande:
    Hej tjejer !Har både bra och dåliga nyheter. Blev varslad igår mindre roligt ,inte så länge sen sist för typ tre år sen blev jag oxå varslad. Jäkla otur !! MEN jag fick även något bra igår vi va och kolla på en till lokal som var nyrenoverad,(nylagt parkettgolv nyinköpt porslin o glas),jättefin igår kväll så nu e det bara och ringa och avboka den som vi hade först.
  • Bluebride

    här har det inte hänt så mycket, har införskaffat 10 till ljuslyktor till borden nu när jag har räknat ut hur många bord det antagligen blir

  • Bluebride

    Fröken Strössel skrev 2009-09-16 19:52:52 följande:


    Tack snuttfia och jaao, tycker korten blev väldigt bra faktiskt. Hur roligt det blir att stansa ut 200+ hjärtan återkommer jag om Älskar mina skor, bästa är nog priset. 200kr!
    det kan jag tala om, har stansat minst 2000, det är tråkigt, här ska jag stansa mer snäckor
  • Bluebride
    CiaLovesAndreas skrev 2009-09-16 22:38:27 följande:
    Nu ska jag inte tråka ut er mer med mitt lokal-prat för nu har vi äntligen bestämt oss!Vi har nu skrivit på bokningsbekräftelsen, så nu ska vi avboka vår prelbokning på det andra stället. Sen kan vi äntligen gå vidare!
    vad skönt.

    Ikväll har jag lekt lite med windows movie maker och gjort en film med svägerskan och svågerns bröllop som var i juni, har skickat den till svägerskan, får se vad de tycker om den. Det var kul, så det blir nog fler filmer. Filmerna är bara bläddring av bilder och musik, men kul var det.
  • Bluebride

    Grattis på födelsedagen!!!

    Fröken Strössel skrev 2009-09-17 06:41:30 följande:


    Cia - Du tråkar inte ut oss! Grattis, vad kul. Skönt att äntligen ha det klart Idag fyller jag år och har fått så himla fina presenter av min sambo. Sitter och är lite tårögd. Fick bland annat ett helt underbart halsband från Efva Attling, i love it!Godmorgon alla majbrudar!
  • Bluebride

    om du har en klänning med kraftigt tyg eller ska kjolen sväva ut så är nog ringar bäst

  • Bluebride

    Vi fick ett samtal idag att vi har ingen kock längre, hennes son ska gifta sig samma dag som vi, så hon ska göra maten där... där sprack mycket av mitt mod. Hur ska jag göra nu? Jag kan inte stå i köket, är urusel på att laga mat och laga mat till ca 50 pers är inte min största pioritering och catering tycker jag tar såna hutpriser. + är jag kräsen när det gäller mat. snyft

Svar på tråden MAJ 2010 del 3