Inlägg från: Martinaa |Visa alla inlägg
  • Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Tattoo82 skrev 2009-09-22 12:22:33 följande:
    En fråga till när jag pysslar med inbjudan. Säg till om jag är jobbig Vad är snyggast? Att i fönstret på framsidan ha texten "Vi gifter oss" och sen som rubrik på texten inne i kortet "Välkommen på vårt bröllop", eller ha texten "INBJUDAN" i fönstret och i kortet "Vi gifter oss" som rubrik? Exempel finns i galleriet. (dock ska det vara på rött papper sen och med ditklistrade silverringar istället)
    Klart du inte är jobbig, vad har vi tråden för om inte att älta våra i-landsproblem!?
    Jag röstar helt klart för "Vi gifter oss" i fönstret!

    Själv fick jag tråkigt besked idag, kyrkan var helt fullbokad den 29'e, dvs den enda dag i hela maj som vi kan ha den festlokal vi vill ha
    Snuttfia, du vill inte byta dag? Du kan få 29'e!
  • Martinaa
    mmm2010 skrev 2009-09-22 20:41:18 följande:
    Förresten får ni hålla tummarna för oss 1a oktober det är första dagen man kan ringa till vår tilltänkta kyrka och boka vigsel inför nästkommande år. Vi hoppas verkligen få 15e! Å förhoppningsvis få en bra tid... de har bara 3 vigslar på en långhelg fördelat på 2 kyrkor. De har nämligen bara en präst/organist/vaktmästare på 2 kyrkor...hoppas hoppas!
    Håller tummarna jättehårt!

    Fröken Strössel:
    Åh va härligt att ha resan bokad! Då har ni två stora saker att se fram emot! Vi kommer nog inte boka någon resa innan bröllopet, vi ska ju önska oss bidrag till den så vi får se vart vi hamnar beroende på hur generösa gästerna är, haha!
  • Martinaa

    Mm... börjar tröttna på det nu. Bara att inse att vi inte kommer få vara på det feststället vi vill vara. Inte i maj i alla fall... Alternativet är att kolla upp allt den 5 juni, vilket bara är en vecka efter vårt senaste försök. Känns tråkigt att behöva överge maj i så fall, men vi får se.
    Vi kan förhoppningsvis åka och titta på vårt alternativställe på fredag så får vi se hur det känns. Verkar det bra så kör vi nog på det den 15 maj som tänkt från början. Verkar det inte alls bra så får vi nog överge mitt kära maj... (Tänker dock inte överge denna tråden för det )

    Nu ska jag ta och uppdatera vår datumlista lite med alla nya som kommit hit! Vill ni ha med mer info om er själva (tex ålder, stad, KV eller BV) så är det bara att meddela mig!

  • Martinaa

    Snuttfia:
    Attans då...!
    Vår backup är regementsmässen på I15. Det verkar fint och så, men själva lokalen där man sitter och äter ser väldigt liten ut vilket ställer till det om (dvs NÄR) mina bröder och släktingar kommer ha spex och lekar. Det är främst det som gör att jag inte gillar det lika mycket, samt att de inte har boende en trappa upp. Eventuellt kommer vi kanske bo på Yxhammargården även om vi inte har festen där. Om inte du bokat upp alla rum vill säga?

    Tattoo:
    Jag tänkte också fråga hur det gått med ditt monogram. Har du den inte i datorn alls, utan bara utskriven? Har du möjlighet att scanna? Skulle kanske kunna göra ett försök om hon den andra inte klarar det.

    Ikväll måste jag tänka genom allt jag kan tänkas behöva till mina inbjudningskort, för imorgon åker jag till Göteborg med jobbet och hade tänkt hinna smita in på In-Ex innan jag åker hem. Och jag som fortfarande inte riktigt bestämt hur jag ska göra! Har inte hunnit bröllopspyssla på länge nu.

  • Martinaa
    Bluebride skrev 2009-09-23 22:11:02 följande:
    ja varför inte. Ålder 29, 30 vid vigseln. Stad (stad och stad) hälleforsnäs. KV Färgtema vit, lila och blå ha ha ha
    Fixat!
  • Martinaa

    BlueBride: Tjusig sida!
    Kanske bara jag som har snuskig fantasi, men under Bröllopsresan har du skrivit "Här skulle vi vilja komma". Jag skulle nog vilja ändra det till "HIT skulle vi vilja komma"...
    Vill ni förresten inte utser ert värdpar själva?? För de ska ju hålla i hela festen sen?

    Min M2b är 3 år äldre än mig, han fyller 30 nästa år, i april. På grund av bröllopet kommer han nog tyvärr inte få något stor 30-årsfest. Det kommer vi ju inte ha råd med. Får bara bli någon enklare bjudning för familjen. Vänner får väl fira honom på bröllopet...

    Idag var jag i Göteborg och hann gå till In-Ex innan jag åkte hem. Köpte lite papper, kuvert, silikonstämplar och band. Så nu ska jag testa mitt inbjudningskort med rosett med smalare band. Återkommer med nya bilder nån gång så ni kan bestämma åt mig, haha.

  • Martinaa

    Snuttfia:
    Det är nog inte samma lokal som där man serverar lunch, utan man äter i matsalen som är ganska liten. Ni kan kika här www.regementsmassen.se/. Gå in på Presentation, klicka på en av de röda pluttarna på kartan och så får ni en "rundvisning" i det rummet. Måste ha Quicktime installerat på datorn.
    Pratade med en snubbe där imorse iaf, så nu kan vi åka dit och kika på stället senare idag. Så får vi se hur vi känner, om det är "nåt att ha"
    Får se om vi bor på Grand eller Y-gården. Det där med bubbelpool lät ju nice!

    Bluebride:
    Nä va trist! Hoppas det gått över tills idag!

  • Martinaa

    maj2010:
    Oh nej du är inte ensam! Jag längtar och väntar också. Men nu ser jag mest fram emot att få skicka ut inbjudningarna så jag slipper hålla tyst och smussla så om det. Vi har ju valt att hålla det hemligt för alla (utom familjen) tills inbjudningskorten har gått ut. Får ju bita mig i tungan hela tiden för att inte försäga mig!

    Festprogram kan du visst börja med, jag har vårt nästan klart!

  • Martinaa
    Felixian skrev 2009-09-26 18:17:17 följande:
    självklart kommer det fixas fram bilder när vi är gifta och klara :)
    Ja det hoppas vi verkligen!

    Fröken:
    Jisses va duktig du varit!

    Nu ska jag och älsklingen ut och äta! Sen blir det bowling med kompisar.
    Imorgon kommer mina föräldrar hit så ska vi gå och kika på kyrkan, de va så nyfikna. Sen ska vi till sambons föräldrar så våra päron får diskutera "nästa års stora event"
  • Martinaa

    Grattis till mig för idag fyller jag år!

    Mina föräldrar är här på besök idag så vi har precis varit och visat dem kyrkan. Sen ska vi hem till sambons föräldrar och ha lite kalas och prata bröllop, antagligen mycket pengar och budget...

    a n n a:
    Va roligt att läsa! Jag kan också känna mig så där löjligt kär många gånger. Trodde inte man skulle vara det fortfarande...

Svar på tråden MAJ 2010 del 3