• Trollia

    Bröllop 2010 del8

    Lina o Peter skrev 2009-10-30 08:01:53 följande:


    Tack allihopa! Ja det är en oerhört stor present. 20 papp är mycket pengar (i min värld iaf ) så vi kommer med all säkerhet få en underbar resa tillsammans. Längtar! Jag har velat åka till Azorerna i flera år, det ska vara en fantastisk natur, så det blir inte bara att ligga i solstol utan det blir mycket bergsvandringar till gömda tvillingsjöar, vattenfall och ungdomskällor. Nej nu ska jag ta och sy på min kostym för morgondagen. Jag ska på halloween-fest då och ska klä ut mig till en muffins. Hade några till idéer men tror muffins blir bäst. Hihi! Nån fler som ska iväg på maskerad?
    Låter som ni kommer ha det underbart!
  • Trollia
    Bluebride skrev 2009-11-05 10:08:13 följande:
    tack tack, ebay är riktigt bra, den skickades inatt, så om en månad kanske har jag den här. kommer inte använda trosorna till för jag klarar inte av string Nej, billigare är nog svårt att få. Det här var ändå buy now pris och så klart fraktfritt
    Har du köpt korsetten från ebay? Har sett den där modellen på tradera med..minns ej för hur mkt dock..
  • Trollia
    Bluebride skrev 2009-11-06 20:33:16 följande:
    vet inte vilken ebay du var på då, kanske global är ju aldrig därHar ju haft praktgräl med gubben. Han har planerat en jävla bilträff samma helg vi skulle åka till mina föräldrar nu förstör han hela dagen för mig. Jag skulle träffa min tärna i sthlm för att prata bröllop och lämna julklappar nu vet e fan om jag ens hinner se henne. Ska jag åka iväg innan med tåget ska han ta hand om dottern, han kan ju inte ens klä på henne kläder och han har inget tålamod att mata henne. Det enda han gör är att byta blöja max 3ggr/v och sen bara gulla med henne. Är så arg att jag kokar och så anklagar han mig för att inte tala om planerna i tid. När jag säger att vi ska bara borta 1 advent så menar jag ju såklart hela helgen å så går han då att planera en jävla bilträff på lördagen, jag tänkte vi skulle åkt till mina föräldrar på fredag kväll så man kunde åka in till stan på morgon. Fan vad han ska förstöra allt. Ska han säga, kan han inte tala om innan han bestämmer något med mig. GRRRRRRRRRRRRR, sorry för OT
    Ja det är väl så i förhållanden att man tänker olika..får ibland BOKSTAVERA det man menar o vill o vara mkt tydlig!Men ibland kan det bli missförstånd..lycka till hur som helst!
  • Trollia

    hej alla..känner lite smått panik..framförallt att få till detta med plats o lokal..hur ska man kunna hitta något lämpligt o lagomt fint till vår budget i denna byhåla eller mindre stad..känns omöjligt..har tittat på 1 lokal som var billig..den skulle duga men känns inte riktigt helt rätt..alltså inte rätt läge tex..skulle den legat lite finare till så skulle det vara mkt bättre förstås..har ni några tips på hur man ska hitta det "allra bästa" stället?Så man känner att det klickar..trodde vi hittat ett ställe men det blir inget tyvärr..

  • Trollia

    KatjaB: Jag tycker också båda lät goda, men skulle nog tycka att nr 1 var lite mer speciell och sånt man inte äter så ofta, så därför skulle jag välja nr 1 tror jag..

  • Trollia

    Tror vi kanske hittat en lokal nu, vi åkte förbi utanför igår em, tyvärr var det lite mörkt men får ta o åka förbi när det är ljust ute nån dag också, det ligger jättefint vid en sjö, ska bara försöka få tag i den som hyr ut det så vi kanske kan få komma o titta o ev boka den då..

  • Trollia

    Jag är så glad, ska få komma o titta på lokalen på tisdag, hoppas nu priset är bra och att det är fint, men den ligger ju precis vid vattnet iaf så läget känns bättre än den andra lokalen iaf,,

  • Trollia

    Hej alla..
    Känns som alla är långt framme i sin planering här inne..vi har inte kommit så långt..vill få klart lokal o vigselplats först så kanske planeringen går bättre..men imorgon ska vi iaf iväg o kika på lokalen!O hoppas på att den är fin o har det vi vill o att priset är bra..den ligger iaf precis bredvid en sjö så läget är iaf det vi vill får vi hoppas på att resten är lika bra!

  • Trollia
    Bettertogether skrev 2009-11-16 19:52:25 följande:
    Det beror ju på när på året ni gifter er. Är det i slutet av sommaren eller ännu senare är det knappast någon panik ännu.Är det däremot i Januari eller februari skulle jag börja skynda mej ;)
    Vi har väl inte spikat något bestämt datum helt säkert ännu men har planer på nån gång i juni,..men som man läser här inne verkar alla vara klara i planerandet ca 1 år innan eller liknande o det är då inte vi..ska hur som helst kika på lokal imorgon så får vi se om det tar mer fart därefter..har iof redan köpt klänning och köpt västset till sambon samt beställt till sonen..
  • Trollia
    KatjaB skrev 2009-11-17 11:30:01 följande:
    jag är från Örebro.. trollia: vi har kommit rätt långt i just planerandet men inte köpt så mycket saker än. Har bara köpt skorna, en himla massa knoppalakan och diamantkonfetti än så länge.
    Ok, när var det ni skulle gifta er då?
  • Trollia

    tittade på den andra lokalen idag..o tyvärr blev det en besvikelse..läget var jättefint vid sjön men standarden inne var som typ sommarstugeaktigt med omaka stolar o bord, omaka porslin, litet o trångt, ingen diskmaskin, mm, små rum..så det får bli den första lokalen vi tittade på som tyvärr inte ligger vid vattnet men men den har mkt större yta o lämpar sig bättre för bröllop..

  • Trollia

    så nu är datumet spikat till den 12 juni..i lokalen o så ska vi boka kyrka imorgon hoppas jag..

  • Trollia
    KatjaB skrev 2009-11-17 16:36:37 följande:
    10 juli, så det är ju ingen panik än :-9 har gjort en kalender för när vi ska inhandla saker och vad, så det blir nåt varje månad med allt som går att köpa tidigt, sen ska vi väl försöka komma iväg till tyskland också nån gång här och handla till bröllopet.
    Ojdå..vad duktiga ni är!Vi ska ju ha ett relativt litet bröllop så det planeras så gott det går i tid..men mkt har hängt på detta med lokal..
  • Trollia
    KatjaB skrev 2009-11-17 18:45:02 följande:
    trollia: det skulle ju förstås gå att köpa allt sen och bara spara nu, men det är ju lite kul att kunna dra ut på allt lite, som nu när vi är i full färd med att leta snygga underkläder och en hatt till S. vad skönt att ha lokalen klar, är det en särskild kyrka ni vill ha? bluebride: ok, ni borde ju ändå kunna få ihop till bröllopet, det är väl i sommar ni gifter er, eller minns jag fel nu? Alla papper som ni måste ha är ju inga värdehandlingar, så om ni bara ringer runt så borde ni kunna få nya hemskickade.
    Ja, det är en särskild kyrka här, men tyvärr är det ju ganska dåligt utbud på kyrkor häromkring så den kyrkan vi tänkt oss är väl den mest mysiga kyrkan häromkring..skulle egentligen velat ha kyrkan vi döpte sonen i när vi bodde i E-tuna men nu bor vi ju inte kvar där så det blir en annan kyrka..
    Kul att hitta saker lite titt som tätt..vi har ju handlat lite saker med men har nog mkt kvar verkar det som när man jämför här inne..
  • Trollia

    Nu har vi datumet spikat o klart!Det blir den 12 juni 2010 kl.15. Känns bra att ha det klart så vi kan börja med bla inbjudningarna och övrig planering..känns lite mer verkligt nu..

  • Trollia

    jag använder också facebook varje dag, kollar flera ggr ofta o skriver med vänner, bekanta mm, har många vänner där från allt från uppväxten, skola, jobb, mm..ett tag fundera jag på om jag skulle säga upp det men tycker ändå det är lite kul att ha kontakt med så många sedan förr!

Svar på tråden Bröllop 2010 del8