• Bluebride

    Bröllop 2010 del8

    vi ska ha barn, vi är så många barnfamiljer så det känns bäst. Vi kommer fixa några madrasser och lite pyssel. de äldre barnen kommer nog se till de yngre

  • Bluebride

    har ingen stor koll på mässor. I början på nästa år är det i sthlm vad jag vet både grand och nacka strand. brukar vara en i eskilstuna i mars... men eftersom någon satte eld på statt i början på detta år (låg inne på sjukan med dottern då) så blir det väl ute på sundbyholms slott.

  • Bluebride

    Tänkte åka in till stan (Eskilstuna) imorrn och tänker spendera hela dagen där för tips till bröllopet, kunna besöka lite fler affärer, blir svårt när gubben är med. Trist nog finns det ingen jag kan träffa, de enda jag känner är upptagna. Ska in till min tatuerare, funderar på att ge en tatuering till min kille i fars dag/julklapp. Ja det är drygt månad emellan, men därav lite presenter, han kommer få två vanliga om man inte hittar något väldigt billigt.

  • Bluebride

    Oj vad ni skriver. Har fått läsa genom 7 sidor.

  • Bluebride

    vad bra att du fick "en spark i baken", hoppas på fler klänningsprövning


    Sundance skrev 2009-10-18 10:11:38 följande:
    Jag har provat klänningar!!! Tack vare en tjej jag träffade här på BT (vi sågs igår). Hon tvingade i mig i en klänning jag fastnade för, trots att jag kommit fram till att jag nog skulle vänta lite med att prova (av ingen anledning alls). Sen blev det 3 till . Så nu kan jag nog tänka mig att prova fler framöver.
  • Bluebride

    Är ingen av er medlem så får ni betala, kommer bli lite krångligare tror jag men det får ni prata med kyrkan om.


    Summer2010 skrev 2009-10-18 11:22:52 följande:
    Tack KatjaB! Det låter som en trevlig sysselsättning att mala massor av älgkött, hehe. Min syster och hennes man är också jägare. Jag är rätt glad att jag slipper mala kött! Såna drömmar låter inte för trevliga ;)Har mejlat till kyrkan som vi är intresserade av, hoppas på svar imorgon, annars ringer jag. Kollade om vi får gifta oss där även fast ingen av oss är medlem i Svenska Kyrkan.
  • Bluebride

    det är väl 1000-1500 kr tror jag

  • Bluebride

    Det får faktiskt fixa ett budgetbröllop med rätt små medel ändå om ni kan låta bli att ha såna krav.

    Begagnad Klänning
    Kyrkans församlingshus (där får man inte ha sprit)
    kostym (kanske din m2b) har redan

    Vi har inget undanstoppat alls, utan jag tar än så länge 2.000:-från mina mammapengar varje månad. Har turligt nog inte så mycket kvar nu. De största posterna nu är mat och tårta

  • Bluebride

    det här med maten ger mig huvudvärk, varför ska det vara så dyrt?

Svar på tråden Bröllop 2010 del8