• Bluebride

    Bröllop 2010 del8

    inte för vara elak, men varför tittar alla på idol? tycker inte om det alls.

    Här har det varit rätt lugnt, turligt nog inga klagomål från svärmor...än

  • Bluebride

    vad gulligt, de där avsnitten vill jag också ha, men nu kan jag önska dem till min dotter


    Sundance skrev 2009-10-31 10:13:40 följande:
    Måste få berätta hur go min m2b är. Hade det väldigt motigt på jobbet igår och messade till m2b (som var i Ullared) att han och hans kusin kunde träffas hemma hos oss och festa, för jag hade ändå ställt in min tjejträff. Hade ingen lust längre. Han förstod hur ledsen jag var så för det första så bokade han inte in att de skulle va hemma hos oss. Istället köpte han hela boxen med de gamla Pippi Långstrump-avsnitten (som jag pratat så länge om att köpa och inte har sett sedan lågstadiet) och så köpte han 6 st andra Astrid Lindgren-filmer (har bara haft de på VHS innan och inte kunnat titta på dem på jättelänge). Plus att han köpte två nya, skitsnygga handväskor till mig, och en ny funktionsjacka så jag inte ska bli förkyld när jag går från träningen, och nya, också skitsnygga, kuddar till sovrummet :-O. Och allt detta köpte han på eget initiativ! Hade inte beställt någonting!!! Jag grät, så glad blev jag. Han räddade verkligen min dag och helg.
  • Bluebride

    Min kille har ett namn som bara hans släkt heter, så jag tar hans, mitt är så himla vanligt.

  • Bluebride

    här ligger planera nere en stund, funderar fortfarande på hur jag ska göra inbjudningskorten, har väl 40 dagar på mig innan de ska skickas, suck.

    nu har jag varit räddare i nöden... har räddat en katt som satt fast i en tall, vad skakig jag var när jag gick ner för stegen, men katten kom ju ner och sprang iväg, ville helst inte det för den var väldigt blek och troligtvis lite i chock, men jag hoppas hon sprang hem.

  • Bluebride

    min tärna blev bjuden på bröllop dagen efter mitt, men hon blir tvungen att tacka nej pga det blir för mycket.

    läggdags

  • Bluebride

    Nej, hon tackar nej själv, jag har inget med det att göra, hon sa det själv att hon får tacka nej för hon orkar inte två stycken efter varandra.


    Blivandefrueriksson skrev 2009-11-03 22:03:41 följande:
    Bluebride fattar inte, kräver du att hon ska tacka nej till det andra bröllopet? Som inte är samma dag.
Svar på tråden Bröllop 2010 del8