• anno08

    Visa era "hemmagjorda" inbjudningskort!

    ett tips är att använda 3d-kuddar, stämplar o band att knyta med.. det får det att se riktigt proffsigt ut!
    mina vänner trodde inte att vi gjort inbjudningskorten själva!=)

  • anno08

    nä det har jag egentligen inte men jag kan ju försöka beskriva dom..
    Vi delade ett vitt fint men hårt papper i a5 format på mitten så att det blev ett avlångt smalt dubbelvikt kort. (o sen har vi kört på det temat till vigselprogram o festprogram o tackkort o hela alltet)

    Vi stämplade ordet inbjudan (med grön färg) på samma vita papper o sen limmade vi det på grönt papper så att det fick en grön ram. Det i sin tur satte vi 3dkuddar på o så fäste vi alltihop på övre delen av det långsmala dubbelkortet..

    hänger du med?=)

    pricken över i blev det tunna fina gröna bandet vi snörde runt hela kortet o gjorde en rosett av.. för att det skulle bli fint satte vi det under den lilla rektangeln med stämpeln (på framsidan) o med dubbelhäftande genomskinlig tejp på baksidan. på så sätt satt det fast väldigt fint.

    inuti kortet hade vi limmat dit en text som välkomnade gästen till vårt bröllop o löst låg ett mindre lika propotionerligt avlångt papper med info samt en bild av herrgården på.

    Det var roligt att det inte stod våra namn på framsidan för gästerna har i efterhand berättat hur spännande det var att gissa vem som skulle gifta sig!=)

    lycka till, lovar att det känns kul att ha gjort inbjudningarna själva!

Svar på tråden Visa era "hemmagjorda" inbjudningskort!