Inlägg från: gumzan |Visa alla inlägg
  • gumzan

    JUNI 2010

    jag kan inte se ditt galleri! du måste kryssa i det i dina inställngar.
    Från vilken säljare har du köpt klänningen av?

  • gumzan
    Emma87 skrev 2009-09-28 12:43:45 följande:
    Jag hittade min dröm klänning i lördes, ja det är ju ett tag kvar till bröllopet men jag va tvungen att ha DEN :) Titta gärna i mitt galleri och lämna en kommentar :)
    jag kan inte se ditt galleri, du måste kryssa i att visa det i inställningar...
  • gumzan

    Jag har tänkt att gå till klänningsbutiken här i stan (vi har bara en) och pröva lite olika typer av klänningar, för att se vad jag kan känna mig bekväm i. Visst är det lite "köpa grisen i säcken" men man sparar ju många tusenlappar, som man kan lägga hos skräddaren om det behövs hihi
    Jag har tänkt att mått beställa min klännning samt att ha snörning i ryggen så att man kan ge och ta på någon centimeter :)


    BrideBecks skrev 2009-09-28 12:37:53 följande:
    Lite funderingar gällande klänningar; är det inte svårt att bestämma och beställa via nätet? Jag menar, utförandet på bild ser ju ofta annorlunda ut i verkligheten? Och man har ju inte provat klänningen innan, tänk om man känner att "den här passar inte mig" när den väl sitter på (förutom justeringar som alltid görs)?
  • gumzan

    Jag tycker det är fint med axelbandslöst, jag håller med Tausen, att det kan bli väääldigt ansträngade för nacken med halterneck.
    Om klänningen sitter uppe utan band så, blir det ju inte så jätteansträngande för nacken, då blir det ju mer som dekoration fast det är ändå en ansträngning för nacken.

    Själv håller jag på att vela mellan färger o teman ooo jag kan inte bestämma mig, vad ska ni ha för färger / teman??
    Jag har kommit fram till att vi ska ha monogram som ska bli stämpel sen ska det embossas i antingen guld eller silver. Monogramet tänkte jag att vi skulle ha på inbjudningarna, vigselprogrammet, festhäftetev tackkorten. Till placeringskorten så har M2B hittat två hjärtan som är lite i varandra de ska vara innan namnet och sen blir det "klisterpenna" och pulver för embossing där med.

    Jag har lite monogram stiltje men det löser sig säkert...

    M2B blev lite måste vi göra detta nu?? igår, då förklarade jag snällt att det snart är oktober och inbjudingar ska skickas efter jul, såååå snart börjar julstöket och då har vi knappast tid för bröllopsgrejer på några veckor. AHA sa han du har rätt.

    Återkommer om en stund jag tror han håller på och spy när han byter bajsblöja på Emma

  • gumzan

    Vivaldi är fint, vi har det i vår inbjudan. Vackert och stilfult.

    Jag har oxå varit inne på klassikern, vinrött guld osv...
    Men samtidigt så är jag lite sugen på ivory, rosa, fin vårgrön aaaaa jag vet inte. Sen älskar jag prickit jag måste få med det nånstans.

    Ska ni ha favors`?

  • gumzan

    Välkomna alla nya juni brudar, vad kul att det finns så många. Innan jag startade tråden så trodde jag nästan att jag var ensam :(

    Vi har gjort en lista som finns längre bak i tråden skriv gärna in er på den om ni vill.

  • gumzan

    Oj då det var inte meningen att starta en Juni tråd den hittade inte jag. Sorry!

    Jag tror jag har beslutat i vilka färger inbjudningskort m.m m.m skall vara i. silver, grått o rosa ååå så orginellt hihi

    Gör inbjudningskorten i grått inlagan i rosa och monogramet embossar jag i silver. Ska bara förankra det hos M2B hoppas han tycker att det är ok.

  • gumzan

    finns det i platinum oxå ? suck hihi kan man se hur det blir nånstans?

  • gumzan

    MallaA, det blir ju jättebra med stenarna placerings"kort" våra kompisar hade det när de hade bröllopsfest ute på Garpensfyr i Kalmar sund. De hade även limmat på små snäckor och lite lavendel, jättevackert faktiskt.

    Plutten2010: När ska ni skicka ut save the date korten? Iallafall så var de jättefina tyckte jag.

    Sen är jag sååå sugen på favors i prickiga askar från calligrafen, och sen har jag sett ett underbart prickit paraply från Lisbeth Dahl ååå det skulle bli så bra bröllopskort med det med på nått. Kostar bara 299kr. Vill vill vill...

Svar på tråden JUNI 2010