Inlägg från: gumzan |Visa alla inlägg
  • gumzan

    JUNI 2010

    Välkommen junibrud2010! kul att så många hittar hit!

    Igår köpte jag stämpel färg och silverembossingspulver. Ska beställa stämpeln snart. Så nu kan man inte vela mer.... bara om färgen på pappret osv osv osv :)

  • gumzan

    Vi har köpt ett monogram från monogramsidan, 40kr perfekt! Hon gjorde det år oss. Har inte riktigt bestämt vart ifrån jag skall köpa den, funderade på mycard.se men de har inte svarat på mitt mail, känns lite oseriöst då.


    chachounette skrev 2009-10-03 22:51:56 följande:
    Var beställer du stämpeln ifrån gumzan? Har ni designat den själva?
  • gumzan

    Jag startade en tråd: www.brollopstorget.se/Forum-1-32/m3560927.html om just vilka företag som gör egendesignade stämplar, jag ska kolla upp tipsen för att se vad jag väljer. Lägger in den här ifall nån annan oxå är på jakt efter stämpel, eller likande.

  • gumzan
    Bettertogether skrev 2009-10-03 22:55:06 följande:
    Här finns det många andra junibrudar också... :) -> www.brollopstorget.se/Forum-1-9/m3475678.html
    Jag visste inte att det redan fanns en Juni tråd när jag startade denna, det kändes som att jag var ensam att gifta mig i Juni 2010, hoppas du inte tog illa upp.
  • gumzan

    har ni bestämt fotograf? Hur mycket i såfall betalar ni? vad får ni för pengarna ni lägger?

    Jag vet varken ut eller in när det gäller de där, här i stan finns dyrare "trend fotografer" minst 5-6000 kr blir det då för ca 2-3 timmars jobb.

    Vill inte lägga så mycket känns det som,

  • gumzan

    April 99 skrev 2009-10-07 14:34:39 följande:


    är det någon mer än jag som inte nästan är klar med inbjudningdkorten, inte bokat festlokal eller äns vet vilken typ av klänning man vill ha? känns som ALLA andra hinner fixa så mycket, någon mer som "är lite efter/inte så långt före" räck upp en hand och säger JA!!!
    JA! eller lite ja, har en tanke och har börjat beställa grejer till inbjudningar, festhäften, vigselprogram, placeringskort. Beslutat vilka färger vi ska ha, vi har bokat vigselplats och fest ställe, det är på samma plats. Anledningen till det var att vi ville kunna välja o vraka lite... har hittat en ring som jag fastnade för.

    Klänning är ett ? fortfarande velar lite hit o dit, lika med buketten, frisyr, meny osv...
  • gumzan
    MallaA skrev 2009-10-07 16:23:17 följande:
    Vi är absolut inte färdiga med inbjudningskorten.Min fästman har en faster som arbetar med reklam och design, så vi fundera på att låta henne designa korten och sedan trycka upp den. Självklart efter våra önskemål med färger vi gillar också murgrönan förstås.Eller ses det som tråkigt att inte ha gjort korten själv?
    Man är absolut inte tråkig för att man inte gör korten själv, anledningen till att jag gör dem själv är budget budget budget, visst är det lite kul oxå. jag hade gärna fått allt upptryckt så man inte hade behövt lägga massa tid. Så du har ju ett trumfkort i ärmen när du har tillgång proffs.... :)
  • gumzan

    Visst är det kul att pyssla, jag ska embossa ett monogram på framsidan på allt utom placeringskorten, har aldrig gjort de innan hihi kan ana att de kommer bli lite galet ibland...


    yatzy86 skrev 2009-10-07 21:08:08 följande:
    Vi gjorde våra kort själva ! Hur kul som helst ! :) Eller ja vi gjorde fel och lite så men vi slet och det blev kanon! :)
  • gumzan

    hihi bra fråga, jag har inte fått hem grejerna ännu och prövat.
    Men i teorin så är det tänkt så här.

    Detta behövs:
    Stämpel om du ska stämpla motivet.
    Stämpeldyna som man kan använda till embossing dvs färgen torkar långsammare.
    Emossingpulver

    Om du som jag har en bild i datorn som du vill använda dig av så kan man köpa pennor med "stämpelfärg" som pulvret kan fastna på. Då kan du skriva hur du vill. Vi ska skriva ut en liten logga med 2 hjärtan på placeringskorten sen ska jag fylla i dem med färg och hälla pulver på.

    Sen .... www.monogramsidan.se/cgi-bin/homepage/sw/Ideas/Embossing

    kan förklara bättre..
    Lycka till!

  • gumzan

    Festligt med godiset, hihi ska kolla in den sidan.

  • gumzan

    ÅÅÅÅÅ stället där vi ska vigsel och fest har gått i konkurs står det i tidningen, har försökt ringa. Ingen svarar... suck
    Vad gör man nu? även om de kanske säger att de ska öppna upp igen fast i ny regi vågar man??? eller ska man leta upp nytt ställe?? Råd tack!

  • gumzan

    Trollia!
    Varifrån beställde du din klänning?

  • gumzan

    njae kanske kanske inte!! jag trodde inte att jag var kräsen men ändå har jag så svårt att hitta "dröm" klänning, bukett, håruppsättning osv

    Har kollat in denna www.landybridal.com/Product/Pro3119.html
    men jag vet inte , denna är inte för stor, och prinsessig eller ah jag vet inte helt enkelt..

  • gumzan

    ingen aning om detta är den enda, kan hända att den andra öppnas upp igen.

  • gumzan

    hihi jag menade om nån annan öppnade en lika dan igen :)

    Hur går det för alla, vi har fastnat lite nu när pensionatet gick i konkurs.

  • gumzan

    Vi kommer åka till Kreta i september nångång, inte värsta lyx resan men Emma är ju inte så gammal då och då känns det lite hemtamt med Kreta.

    Plutten2010, det går ju att åka utomlands gravid oxå, fast man vet ju aldrig hur man mår såklart. Sen beror det ju lite på vart ni ska i världen.

  • gumzan

    För mig spelar det kvitta roll vilken tråd som är till, vad och hej å hå. Jag öppnande den här som sagt för att när jag var inne å¨BT inte såg att de fanns en junitråd bland inläggen nångån under hela sommaren. Visst letade jag inte under vår månad tänkte inte så långt. Hur heller hur.....

    Här är länken till den andra juni tråden så häng med över dit nu istället, vi har värdsligare saker att diskutera än varför det finns 2 juni trådar att ... vi har bröllop att planera det är mycket roligare :)

    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3569459.html

  • gumzan
    Plutten2010 skrev 2009-10-14 19:34:07 följande:
    Men gud ja, det är ju inte så att man ska sluta leva bara för att man skulle vara gravid. Det är inte så jag menar. Jag tar det inte ens för givet att jag kan bli det.. I familjen har jag dock min syster som referens och hon spydde väl i 4-5 månader och låg inlagd på sjukhus med dropp.. Kul att åka på drömresan (ska ju till New York och Hawaii) då?? Njaaa... ; )
    Usch vad jobbigt, att det blev så. Hihi tja ligga och spy på Hawaii är väl kanske inte de man hade tänkt :)
Svar på tråden JUNI 2010