• didis

    Är det ingen som HAR barn med på bröllopsfest?

    Jo, vi hade barn med och hade faktiskt inte ens funderat på att ha det annorlunda.

    Barnen är alltid med på festerna på samma sätt som både jag o maken var med på våra föräldrars fester som barn så jag antar att det inte är en så stor fråga för oss. När barnen var yngre tog deras äldre släktingar hand om dem och nu när våra barn är tonåringar tar de hand om yngre barn.

    Och barn o alkohol - tja jag tillhör de ansvarslösa föräldrarna som inte tror att trygga barn blir sängvätare av att se farmor fnissig eller morbror rund under fötterna. Men kanske blev både jag o maken skadade redan som barn vilket hindrar oss från att se hur skadade både vi och våra barn blivit av att gå på fest??

  • didis
    Heloise skrev 2009-09-29 23:34:31 följande:
    Jag tror inte alls att barnen tar skada av att se ngn fnissig eller rund under fötterna. Vi ville bara ha en barnfri fest av själviska skäl. Hur fult och dumt det än må vara
    Det där med att barnen tar skada av att se berusade vuxna är nog mest en ursäkt att ta till istället för att tala klarspråk. Föräldrarna kan själva fatta beslut om huruvida deras barn tar skada eller inte. Bättre då att säga som ni att man inte vill ha barnen där för det har jag inga problem med utan respekterar, man ska givetvis ha den typ av fest man vill.
  • didis

    Inte "man" utan "du".

    Du har aldrig varit på våra fester, det hör jag!!


    Mirey skrev 2009-09-29 23:50:44 följande:
    För d första så e barn helt underbara gåvor! Men på ett bröllop så vill man inte ha dom springandes, gnällandes osv. Man vill heller inte att någonting ska bli förstört fastän de inte gör d med flit. Sen vill man ha en fest för "vuxna" där man kan ta ngr drinkar o dansa o ha kul vilket man inte kan när man har barnen med sej. D blir svårt då. Modegrej tror jag verkligen inte att d e.D kan även bero på vilken slags fest man ska ha. Våra fester brukar hålla på till typ 4-5 på natten o man vill juh inte att ens gäster ska gå tidigt pga att barnen ska sova osv.
Svar på tråden Är det ingen som HAR barn med på bröllopsfest?