• Tess80

    Är det ingen som HAR barn med på bröllopsfest?

    För oss var det en SJÄLVKLARHET att bjuda med sig barn! Vi skulle aldrig någonsinn i vår vildaste fantasi utesluta barnen i ett sådant stort och festligt evenemang som bröllop!

    Vi älskar barn och har barn själva, och ärligt talat så är detta en familjefest med nära och kära, och detta inkluderar även barnen. Utan barnen skulle man inte känna att alla var på plats och att det "fattas" viktiga personer (dvs. barnen)Deras närvaro betyder så oerhört mycket för oss!

    Och som några skriver att "alkohol och barn inte går ihop". Det stämmer väl till viss del. Men vi hade ett bröllop som inte var en "fyllefest". Jag kan förstå om man ska ha en riktig "fyllefest" med MASSA alkohol så är det inte lämpligt att ha med sig barn.

    Vi är ju nu en familj som alltid gör saker tillsammans med vårt barn och det gör även mina släktingar, dom inkluderar alltid med sina barn. Det kanske har något att göra med uppfostran, jag är uppvuxen med att vi barn ALLTID var med när föräldrarna var bortbjudna någonstans. Det var så roligt och inget som var jobbigt eller något som vi "led" av.

  • Tess80

    Måste bara poängtera att även fast vi hade många barn på vårat bröllop så var aldrig barnen "stökiga" eller högljudda. När det var tal, så var dom tysta och lyssnade. Dom varken "busade" eller hade sönder saker eller vad man nu kan komma på. Ingen grät eller ramlade heller för den delen. Så det jag vill poängtara är att man kan inte dra alla barn över en kam heller och säga att dom är "stojiga, busiga, högljuda och krävande" mm. för det gäller verkligen inte alla barn!

    Dom lekte jättefint med varandra, utan att vuxna höll på att "snubbla" på dom. Men våra barn och släktingarnas barn är så lugna och fina överlag.

    Och föräldrarna stannade så länge dom ville på festen och kunde slappna av, för alla hade vi roligt och även om barnen var trötta, så visade dom det inte (det var aldrig någe gnäll) för dom hade lika kul som vi vuxna

  • Tess80

    Vad är påhoppet??

    Jag ser tyvärr inge påhopp, bara en massa människor som säger vad dom tycker och har erfarenheter av...men om det är det så att du fått påhopp så får du kontakta en moderat här inne. För det får man absolut inte göra här inne.


    Mirey skrev 2009-09-30 12:10:02 följande:
    Vilka påhopp man får av människor som ska vara mogna bara för att man säger d man tycker, alla har juh rätt till en egen åsikt inte sant?!
Svar på tråden Är det ingen som HAR barn med på bröllopsfest?