Inlägg från: JustMeAndMyLove |Visa alla inlägg
  • JustMeAndMyLove

    Tantvarning6

    Tänkte att det kan ju inte finnas andra med mer erfarenhet av julbak än ni i tanttråden så jag slinker in med en fråga till er här!
    Ska knäck verkligen skumma när den kokas? Och hur länge ska den koka? Min kastrull med knäck har kokat nu i snart 40 minuter men jag har svårt att se om det blivit nån ändring på färgen för det är bara skum överallt som gärna vill svämma över :( Detta trots att jag har på 3ans värme bara (skala 1-6)

    Julkramar från mig och M!

  • JustMeAndMyLove

    Testade kulprovet, var ju mycket lättare än det man skulle göra med nån tandpetare som jag inte riktigt förstod. Blev bra i allafall! Tack tack :)


    Heloise skrev 2009-12-19 19:22:22 följande:
    Ja då den skummar, har du provat att göra kulprovet? Ett glas med kallt vatten, droppa i lite knäck och om du kan rulla en boll av den kylda knäcken så är det klar.
Svar på tråden Tantvarning6