• 1 Grevinnan

    Middag med kuvertpris

    Jag tycker det är helt OK att gästerna betalar för maten. men då kan man kanske inte hoppas på en massa presenter. Gästerna får ju vara med och fira er vigsel och de som vill och anser sig ha råd hänger sedan med på en middag till självkostnadspris, det är väl inget, som att gå ut på restaurang då man betalar själv, men att detta istället är något helt annat mycket trevligare än en vanlig kväll på restaurang, nämligen er bröllopsmiddag. Gör som ni själva vill, skit i vad folk tycker. Vi kommer inte att ha så att gästerna betalar för sig, men det är ju inte konstigt att man gör så idag, när ett bröllop lätt går lös på 100 000 kr! Vi tjänar ganska skapligt båda två och har ändå sparat pengar sedan ett år tillbaka, vår bröllop är budgeterat till ca 130 000 kr sen tillkommer bröllopsresan på dryga 100 000 kr till. Vi kommer att få bidrag från våra föräldrar på 50 000, resten betalar vi själva.
    Vi ska önska oss resecheckar till bröllopsresan.

    men tänk på att ha ett rimligt kuvertpris.
    Det är ju faktiskt ganska dyrt för gästen att gå på bröllop om man räknar med resa/ hippa/sexa/ övernattning/ kläder/presenter etc.
    Lycka till!

  • 1 Grevinnan

    Sorry, det var inte meningen att göra dig upprörd, din formulering på inbjudan var bra! Glömde skriva det bara!
    Men skriv något istil med istället för presenter batalar gästerna ett kuvertpris på XX kronor för X-rätters middag på denna restaurang.

Svar på tråden Middag med kuvertpris