• Sara1976

    Suitopia

    Min m2b funderar på att köpa Jaqett därifrån, vad betalade ni? Är man snål om man väljer ett av de billigare tygerna? Beställde nu tygprover innan ni köpte?

  • Sara1976

    Bommul vore ju spännande, kanske får bli det också, bestälde tygptover idag så att vi kan välja tyger i lugn och ro hemma.

  • Sara1976

    :) beställde tygprover, dvs de andra tygsortern som han skall ha till bröllopskläderna. Bommulskostym, det får bli till bröllopsresan det :)

  • Sara1976

    Kostymer brukar väl inte skrynklas i värme? Luftfuktighet kan val kanske spela in, men tror inte det är särskillt synligt på kostymer.

    Tror tyvarr att vår män får acceptera att det kan bli varmt i solen med kostym, men de kan ju ta av sig kavajen om de skulle vilja.

  • Sara1976

    Precis vad vi gjorde, kollade i butik, valde jaqett, nu har vi bestalt tygprover och skall beställa på tisdag..


    Sebastiána skrev 2010-02-14 00:18:24 följande:
    Vad välja för att killen ska se smalare och längre ut? Jag misstänker att flugan och maggördeln till smokingen skulle få min BM att se lite rund ut (inte för att han är tjock, men ändå) och frockcoat och jaquette skulle göra att han såg kortare ut än annars, och han är inte så lång. Då återstår frack, som åtminstone är kort framtill, och vanlig kavaj. Frack blir för högtidligt och skulle inte matcka våra gäster alls (men snyggt är det). Kavaj känns lite för enkelt även om vi tänkt ha mörk kostym som klädkod.Puh!Jag tänkte så småningom dra iväg med honom till någon butik så att ha kan prova vad han passar i, men vi tänkte annars beställa från Suitopia.
  • Sara1976

    Bommul är ju ofta väldigt svalt, men brukar sällan se svart bommulsplagg.

    Om ni vill ha ljus kostym så blir nog bommul perfekt.

    Vad är det ni letar efter, vart skall ni gifta er?

Svar på tråden Suitopia