Inlägg från: Sonja68 |Visa alla inlägg
  • Sonja68

    "Idag stör jag mig på.."

    Frulle skrev 2009-12-02 11:55:27 följande:
    Jag stör mig på att jag är konstant skitnödig och inte vågar gå på toa!!!!
    DET är riktigt jobbigt ! Du kan ju få förstoppning juh!
  • Sonja68

    Jag stör mig på chefer som vill att vi ska producera ÄNNU mer listor och papper för att h*n ska kunna gräva och rota i gamla siffor som redan är inaktuella och irrelevanta!

  • Sonja68
    KatjaB skrev 2009-12-08 20:22:31 följande:
    skitlöjligt men jag stör mig på den där smälla ballongtråden
    Jag är benägen att hålla med.
  • Sonja68

    Följer ryssarna den julianska, jag som trodde det var den gregorianska...?? Upplys mig, tack! De firar ju allt två veckor senare än oss. Och så är de ju 75 år efter oss i övrig utveckling såsom demokrati och annat... OBS: Ironi!!! (jag är gift med en ryss för er som inte vet)

  • Sonja68
    JustMeAndMyLove skrev 2009-12-08 21:13:16 följande:
    Haha, nu stör jag mig på min dåliga allmänbildning och googlar "gregorianska kalendern".. ;)
    Berätta för mig vad du fick fram
  • Sonja68

    Så här är det: Ryssland och SVerige använder gregorianska kalendern idag. Rysk-ortodoxa KYRKAN följer dock den julianska kalendern fortfarande när det gäller religiösa högtider såsom, jul, påsk osv.

  • Sonja68
    Heloise skrev 2009-12-09 22:57:01 följande:
    Jag stör mig på att jag är trött hela tiden, och att det liksom inte mattas av någon gång utan snarare fylls på. Jag längtar tills skolan är slut och jag bara får vara ledig, jag kommer inte ens ihåg hur det är att inte sitta uppe på nätterna och traggla med uppsatser, hemtentor, meningslösa grupparbeten och annat smått och gott.
    Ja, visst är tröttheten hemsk... Jag är helt handlingsförlamad känns det som. Går omkring som en zombie och känns som att jag har kola i hjärnan. T.o.m ungarna är jättetrötta, fastän de går och sover i tid. Mörkret häruppe tar kål på människan... Lite snö tack, om jag får be!
    Heloise, häng i nu, du är snart i mål med studierna! Då börjar livet Eller, det har ju redan börjat, men det blir betydligt trevligare efter studierna
Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."