Inlägg från: didis |Visa alla inlägg
  • didis

    "Idag stör jag mig på.."

    Jag stör mig på det som JustMeAndMyLove och Heloise berättade... förjäkligt att inte få veta, som brottsoffer.

    Men Heloise - när övergick vi egentligen till den gregorianska kalendern? Jag vet att oktoberrevolutionen i Ryssland 1917 enligt den gregorianska egentligen var i november men när sjutton gick Sverige över?? Det måste ha varit tidigare för tsarryssland var ett av de sista länderna.

  • didis

    Virrade jag till det nu? Är det inte den gregorianska vi använder nu och tidigare den julianska?? Men den julianska var inte tillräckligt exakt??

    *Gaa!* Herregud, det finns så mycket kunskap i världen som jag itne har koll på!

  • didis

    Oh! Tack! Övriga familjen retar mig för mitt "onödiga vetande" men jag har aldrig förstått det - allt vetande är väl nödigt??

    I helgen blev jag sur för att ingen var intresserad av vad "mensurärr" är (visst är väl det nödig kunskap att sprida??), resten av familjen hävdade att det tillhörde kuriosakabinettet (vilket det väl i ärlighetens namn gör men om nu mensurärr eller Botkyrkas helgon har fastnat i min hjärna är det väl bra att delge andra sin kunskap??).


    Heloise skrev 2009-12-08 21:53:15 följande:
    1753 övergick vi till gregoriansk och så var det ett par år emellan när vi körde vårt eget race haha.Men vi kom att prata om det eftersom 21 dec nu sägs vara den mörkaste dagen och förut var det lucia eftersom vi följde den julianska kalendern då man trodde på troll och oknytt och därför behövde en ljusdrottning.Försök förklara Lucia för en Aussie, haha inte så himla lätt.
  • didis

    Låter lite mysigt. I tanken i vilket fall.

    I verkligheten ligger man med statiskt hår och hoppar till varje gång en ballong smäller!


    JustMeAndMyLove skrev 2009-12-09 17:57:58 följande:
    Jag googlade på ballong-fetich och hitta en ganska cool grej. Ett par som blåste upp ca 1000 ballonger och fyllde sovrummet med det för att sen ha sex i sängen i ballonghavet, lit coolt borde det vara.(Fast jag tycker verkligen inte om ballonger så inget för mig, men ändå)
Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."