Inlägg från: Sebastiána |Visa alla inlägg
  • Sebastiána

    "Idag stör jag mig på.."

    Chris24 skrev 2009-12-02 07:01:38 följande:
    min blivande har varit vääääldigt lat på den senaste tiden och inte ens kunnat ta ut soporna utan VÄNTAR tills jag kommer hem för han bara VET hur mycket jag inte klarar av smuts och oreda framme så jag kommer att göra det till slut
    Sådär gör jag också ibland. Jo jag skäms och är glad att min M2B står ut med mig.
  • Sebastiána

    Jag stör mig på att det är is överallt och man måste gå pyttesteg för att inte riskera att halka. Vad jag lääängtar till våren!

  • Sebastiána
    Chris24 skrev 2009-12-02 11:42:28 följande:
    Va skäms du för menar du?Nja, han vet att jag hatar när han det är skräp hemma och inte rent, jag är lite jobbig på den fronten tror jag, han har börjat med att hälla i varmt vatten och låta den stå om han inte pallar diska det direkt för han vet hur jag hatar när olja står bara i pannan, vi ska köpa en diskmaskin i Jan igen, vår gick sönder, hahaha, paaaaaanik
    Jag skäms för att jag "hjälper till" så lite hemma. Min kille är ungefär som alla tjejer i Amelia som stressar och vill städa överallt. Jag tycker att det är OK med lite skit i hörnen men han står inte ut och börjar städa - och jag känner mig samtidigt lat och dum.
  • Sebastiána
    Mirey skrev 2009-12-13 20:18:02 följande:
    Hon var alltid en dom där tjejerna som man störde sej i skolan, skulle va med de coola gänget o spela tuff. Sen att hon vart med honom i flera år e juh heller inte så kul o veta...Jag måste jobba på att få ett starka psyke tror jag. Jag va inte såhär förut men saker jag gått igenom har gjort mej till en paranoid människa. Skyller inte på nån, allt liger juh i mina händer...
    Med det är DU som kommer att gifta dig med honom!!!!!
  • Sebastiána
    gumzan skrev 2009-12-14 19:36:18 följande:
    Tja, vart ska man börja. vissa delar av släkten har tex inte ens sagt att de är glada för att vi ska gifta oss. När vi bestämde oss för vilken typ av bröllop vi ville ha så gick vi ut med, minsta bidrag till kassan mottages tacksamt, stort eller litet eller inget alls. Men nu så är det enda de tjatar om är pengar, hur vi kan lägga så mycket pengar på det, kan vi inte göra si eller så istället. Måste det vara så, varifrån ska jag köpa min klänning (ska köpa den från Kina billigt) nej då är det fel ska jag inte sy den själv ?!bla blabla att när vi fått ihop pengarna så kommer vi ångra oss osvosv - vi gick minsann till rådhuset och vi är lyckligt gifta ändå, nästa gång jag hör den repliken spyr jag. Till och med på min födelsedag börjas det tjatas och jag fick be dem sluta lika gjorde min M2B, jag orkar inte.Det har gått så långt att vi inte tycker att det är kul att planera utan vill helst bara klippa gästlistan på hälften och bara bjuda de som är glada för vår skull.. eller som jag skrev innan sticka iväg och göra det själva.
    Just detta är nog både jag och min BM lite rädda för. Därför vill vi vänta så länge som möjligt med att berätta. Det finns risk att hälften av gästerna kommer att bli besvikna hur vi än gör eftersom antingen hans hälft blir tvugna att flyga 120 mil till festen eller min hälft flyga samma sträcka norrut.
  • Sebastiána
    Lyckliga013bruden skrev 2009-12-15 09:29:17 följande:
    hur kan man bli besviken för att man blir bjuden till ett bröllop?Jag förstår inte dem personerna.Jag skulle bli glad och gladeligen ta mig de 120 milen till bröllopet.
    Jag också! Jag och min BM åkte till Skåne förra året när min bästa väninna gifte sig. Faktiskt sa just hon, som jag tyvärr inte träffar så ofta annars, när jag och min BM flyttade ihop att "Då kanske man får åka till Norrland på bröllop, det ska bli roligt!"

    Men som sagt jag känner mig mer hemma i Skåne och det finns en vacker kyrka i närheten av min födelsestad som jag länge drömt om att få gifta mig i - plus att jag jättegärna vill att de där gamla damerna kan komma. Jag hoppas bara att de lever lite till! Min BM har inga äldre släktingar i livet.
  • Sebastiána

    Glömde skriva att de gamla damerna är min farmor och min mormors syster, båda 90. De kommer inte att orka resa till Norrland. De kommer inte att orka vara med på middagen heller, men vill säkert gärna vara med under vigseln och det skulle betyda jättemycket för mig!

  • Sebastiána

    Idag stör jag mig på att jag hade behövt en vecka till innan jul! Jag har egentligen gjort vad jag kan på jobbet, men det finns en sak jag helst vill kunna attestera innan jul och även om jag faktiskt köpt alla julklappar skulle jag behöva lite mer tid för att komma i julstämning.

    Om jag inte lyckas hitta julstämningen i kväll är det nog ganska kört. Det är en massa snö ute och jag ska sjunga på julkonsert i kväll!

  • Sebastiána
    Chris24 skrev 2009-12-15 09:49:26 följande:
    Det låter sjukt jobbigt och irriterande, jag vet känslan, tro mig. Dock bara med en person och det är hans mamma.Men.. min blivande har nu lärt mig att bara totalt ignorera allting, hans mamma, min kusin o hans fru som alltid ska gnälla, tom!! några av våra släktingar nerifrån och då har vi ändå flyttat hela bröllopet ner dit där dem befinner sig!! Men neeeej, folk ska ju alltid gnälla om nåt.Gör som oss, vilket du säkert gör också, SKIT I DEM!!!ha ert bröllop och njut av ert liv tillsammans och kärleken.
    Håller med. Skit i dem. När en av mina väninnor gifte sig, det var ganska länge sedan nu, höll hennes mamma på sådär. Hon hade åsikter om allt och inget av de som min väninna och hennes man hade planerat dög. Då sa min vänninas blivande man till sin svärmor: "Vem vet, du kanske inte ens blir bjuden!". DÅ knep hon käft.

    Kan tillägga att alla har en bra relation idag vad jag vet!
  • Sebastiána
    Chris24 skrev 2009-12-17 06:51:29 följande:
    Idag stör jag mig på att det är så jäkla kallt och det alltid ska BLÅSA så förbannat kallt i Malmö alltid och därför hatar jag vintern här nere!! Iskalla tår har jag fan ta mig!!!
    Inte mycket bättre i Umeå där jag är nu. Det är minus 20 grader och man måste ha långkallingar eller termobyxor på sig för att inte frysa. Mörkt är det också. Jag åt sen lunch häromdagen, strax efter kl 13, och då började det redan skymma! Längtar söderut! Eller rättare sagt, längtar till våren. Tyvärr får man vänta till början av juni innan vitsipporna blommar här uppe. Tragiskt.
  • Sebastiána
    BlomAnna skrev 2010-01-01 14:47:46 följande:
    Idag stör jag mig på alla som ALLTID skriver mitt bröllop (t.ex. "på mitt bröllop ska det vara blått och vitt tema") istället för vårt. Man är väl två som gifter sig eller?
    Stör mig också på det!
  • Sebastiána
    Nordiskbrud skrev 2010-01-01 16:41:14 följande:
    Idag stör jag mig väldigt mycket på att det inte är säkert att M2b´s ende bror+fru kommer till vårt bröllop och 9 sällskap fortfarande inte osa:t, och osa går ut idag (Inte en chans att de svarar idag heller verkar det som)
    Jag räknar kallt med att behöva påminna en del. Tyvärr tror jag att många inte fattar vad O.S.A betyder. En del tror att man bara ska höra av sig om man inte kommer. Andra glömmer. Ring till dem som ite osa:t om några dagar!
  • Sebastiána
    JustMeAndMyLove skrev 2010-01-03 20:40:41 följande:
    Snart blir jag rent ut sagt våldsam. Vad är det för FEL på oförskämda, ouppfostrade jävla skitungar till "vuxna" människor nu för tiden?Jag ÄR smal, och jag mår SKIT över det. Jag känner mig ful och ranglig och kan aldrig hitta kläder. Jag har ingen energi och jag måste äta hela tiden för att inte bli farligt underviktig.Men det räcker inte för alla har tydligen rätt till att klanka ner på mig antingen genom:"Asså, fy vad smal du är! Äter du inget?"eller"Har du aldrig tänkt på att gå upp i vikt""Du borde ta hand om dig bättre... äta och så""Tränar du mycket? Du ser anorektisk ut""Hur ska du klara av att jobba så smal som du är?"Sen när en FET killa sa det samma dag som jag fått FYRA andra kommentarer (ja, på en dag av olika människor och olika människor) frågade jag helt enkelt om HAN inte tänkt på att gå ner med tanke på hur han såg ut....Gissa vem som är hatad i klassen just nu.Ja, inte fan de som sen i Augusti klagat på min vikt. Nä, det är smala, lyckliga jag som tydligen inte har nån rätt att påpeka nån annans vikt. Ärligt talat så orkar jag inte gå tillbaka till skolan snart. Det är förmycket kommentarer. Till och med lärarna tvingade med mig på Lunch. De bjöd och erkände sen att dte var ett "test" för att se om jag är sjuk eller anorektisk... Jag åkte hem tidigt den dan för jag kunde inte hålla gråten tillbaka. Trött på att se sjuk ut.
    Vet hur det är. Var väldigt smal en period i livet (åt normalt, men det "fastnade inte, hade kanske med ämnesomsättningen att göra) och blev kallad benget av en kollega. Tänk om jag kallat hennes tjockis?!!!
  • Sebastiána

    Jag stör mig på att folk inte svarar när man skickar mail. Några kollegor skickade jag mail till i september och de har fortfarande inte svarat, andra svarar efter tre veckor.

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."