Inlägg från: gumzan |Visa alla inlägg
  • gumzan

    "Idag stör jag mig på.."

    Jag stör mig på min släkt som gör att vi inte har roligt när vi planerar vårt bröllop, utan nu funderar på att skita i allt och gifta oss själva.

  • gumzan
    Chris24 skrev 2009-12-13 21:00:54 följande:
    Varför och hur försöker din familj förstöra menar du?Usch!
    Tja, vart ska man börja. vissa delar av släkten har tex inte ens sagt att de är glada för att vi ska gifta oss. När vi bestämde oss för vilken typ av bröllop vi ville ha så gick vi ut med, minsta bidrag till kassan mottages tacksamt, stort eller litet eller inget alls.
    Men nu så är det enda de tjatar om är pengar, hur vi kan lägga så mycket pengar på det, kan vi inte göra si eller så istället. Måste det vara så, varifrån ska jag köpa min klänning (ska köpa den från Kina billigt) nej då är det fel ska jag inte sy den själv ?!bla blabla att när vi fått ihop pengarna så kommer vi ångra oss osvosv - vi gick minsann till rådhuset och vi är lyckligt gifta ändå, nästa gång jag hör den repliken spyr jag.

    Till och med på min födelsedag börjas det tjatas och jag fick be dem sluta lika gjorde min M2B, jag orkar inte.

    Det har gått så långt att vi inte tycker att det är kul att planera utan vill helst bara klippa gästlistan på hälften och bara bjuda de som är glada för vår skull.. eller som jag skrev innan sticka iväg och göra det själva.
  • gumzan

    Inte stör jag mig på vädret iaf, älskar snö (bor i Kalmar) iofs blåsten är ju inte jättelajbans direkt speciellt inte när det blåser till så man nästan tror att man glömt att ta på sig kläderna ;)

    Stör mig fotrfarande på min puckade släktingar, dock.. funderar på att slå in varsinn bajsblöja från dottern till de¨m i julklapp he he

  • gumzan
    JustMeAndMyLove skrev 2010-01-03 20:40:41 följande:
    Snart blir jag rent ut sagt våldsam. Vad är det för FEL på oförskämda, ouppfostrade jävla skitungar till "vuxna" människor nu för tiden?Jag ÄR smal, och jag mår SKIT över det. Jag känner mig ful och ranglig och kan aldrig hitta kläder. Jag har ingen energi och jag måste äta hela tiden för att inte bli farligt underviktig.Men det räcker inte för alla har tydligen rätt till att klanka ner på mig antingen genom:"Asså, fy vad smal du är! Äter du inget?"eller"Har du aldrig tänkt på att gå upp i vikt""Du borde ta hand om dig bättre... äta och så""Tränar du mycket? Du ser anorektisk ut""Hur ska du klara av att jobba så smal som du är?"Sen när en FET killa sa det samma dag som jag fått FYRA andra kommentarer (ja, på en dag av olika människor och olika människor) frågade jag helt enkelt om HAN inte tänkt på att gå ner med tanke på hur han såg ut....Gissa vem som är hatad i klassen just nu.Ja, inte fan de som sen i Augusti klagat på min vikt. Nä, det är smala, lyckliga jag som tydligen inte har nån rätt att påpeka nån annans vikt. Ärligt talat så orkar jag inte gå tillbaka till skolan snart. Det är förmycket kommentarer. Till och med lärarna tvingade med mig på Lunch. De bjöd och erkände sen att dte var ett "test" för att se om jag är sjuk eller anorektisk... Jag åkte hem tidigt den dan för jag kunde inte hålla gråten tillbaka. Trött på att se sjuk ut.
    Jag förstår precis, jag är av samma kroppstyp, inte ens när jag var gravid så fick jag kommentaren "tjockis" i hjärtlig ton utan -- när har du tänkt att gå upp 20 kilo då??!! eee inte alls svarade jag det är så svårt att göra av med det hihi

    Säg för f-n till dem att nu får det vara nog! vill de bjuda dig på lunch varje dag för att de inte tror att du äter visst (du sparar ju pengar på det :) ) men annars kan de hålla sin kommentarer för sig själva!
  • gumzan
    jensol skrev 2010-01-04 15:59:05 följande:
    Idag stör jag mig på alla dessa hundägare som låter sina hundar springa lösa!! Blev nästan påhoppad av en schäfer idag när jag var ute med min 8 mån son. När hunden nästan var uppe i famnen på mig ropade ägaren på den. Så j-vla respektlöst, finns faktiskt de som är VÄLDIGT RÄDDA typ JAG.Har för övrigt inget mot hundar eller dess ägare =) ...så länge de är kopplade på offentliga platser.
    Jag håller med, är själv hundägare och har min hund alltid kopplad i tätbebyggda områden, eller där man vet att mycket folk rör sig. Jag blir galen när lösa hundar springer fram till min som är kopplad speciellt när man har barnvagen oxå.
  • gumzan
    Chris24 skrev 2010-01-05 09:12:57 följande:
    Idag stør jag mig på att min blivande har gått in en depression och ångest och tar ut det øver mig, genom att "typ" gøra slut med mig igår kväll på sjukhuset..Har nog aldrig känt mig så hjälpløs och vet inte hur jag ska gøra før att hjälpa honom, jag vet han inte vill det ska ta slut och han inte menar det han säger men jag har också aldrig sett honom så kall mot mig och inatt var en jobbig natt med ingen sømn alls.Blir ju inte bättre av att inbjudningskorten kommer idag också..Om han nu menar allvar, hur ska jag kunna säga detta till alla? Min familj? Vårt brøllop? Att mannen jag vill leva med, har vänt totalt mot mig och vägrar att lyssna på mig och säger det är "bäst såhär før dig". Vad vet han vad som är bäst eller inte?
    fast att det här känns antagligen super jobbigt, ta det lugnt. Han älskar dig, men känner antagligen att det för mycket med allt och bara orkar inte. Man kan känna så när man är deprimerad. Han känner kanske att bara är dig till last och känner "omanlig" förstår du vad jag menar. Om det nu är till någon tröst. Håll ut!
    Stora styrke kramar till dig!!!!!
  • gumzan

    Jag stör mig på att det känns som att jag aldrig blir frisk utan att man bara åker på förkylning efter förkylning...

    Stör mig oxå på att det känns som att jag gör ALLT här hemma just nu *suck*

  • gumzan

    Att de är så j-vla mycket tjafs jämt på mitt jobb KVINNOR!!!!

    Inte undra på att vi inte får högre lön, chefsjobb osv va fan vi kan ju aldrig hålla sams utan bara gnat och tjat hela tiden. Ingen får vara bättre än den andra och få credit för det utan då ska det snackas, bla bla bla.

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."