Inlägg från: Lyckliga013bruden |Visa alla inlägg
  • Lyckliga013bruden

    "Idag stör jag mig på.."

    jaa det är det.


    Martinaa skrev 2009-12-08 23:25:42 följande:
    Någon mer än jag som fått inlägg i gästboken av denne person som vill att man ska gå in och svara på frågan i den där tråden??
  • Lyckliga013bruden

    kanske alla som besökt tråden eller något......Jag upplevde som lite desperat och tänker hålla mig utanför ballongdiskussionen....


    Martinaa skrev 2009-12-08 23:29:26 följande:
    Haha, skulle bara kolla. Undrar hur många h*n skrivit till...?
  • Lyckliga013bruden

    kanske bara vi som tittat in utan att säga något. han/hon kanske hoppas att vi också gillar ballonger, som sagt jag upplevde det som lite desperation efter åsikter och engagemang i tråden.
    Jag tror inte att ballong TS vill ha mitt engagemang och åsikter, jag har nog ung samma åsikter som du om det skulle jag tro


    KatjaB skrev 2009-12-08 23:36:00 följande:
    jag fick inget, men det var nog för att jag skrev i den första tråden och gjorde narr av det hela, hehe
  • Lyckliga013bruden

    Jag stör mig på mig själv, varför tar jag inte tag i sakerna så de blir gjorda?
    varför sitter jag och tänker och stressar över att jag inte gjort dem?

  • Lyckliga013bruden

    så elaka!
    Jag hoppas att jag haft modet att inte bjuda dem om jag var i din sits.
    eller iaf vara så modig att svara dem med att om de tycker så så behöver de inte komma, och se hur de reagerar.


    gumzan skrev 2009-12-14 19:36:18 följande:
    Tja, vart ska man börja. vissa delar av släkten har tex inte ens sagt att de är glada för att vi ska gifta oss. När vi bestämde oss för vilken typ av bröllop vi ville ha så gick vi ut med, minsta bidrag till kassan mottages tacksamt, stort eller litet eller inget alls. Men nu så är det enda de tjatar om är pengar, hur vi kan lägga så mycket pengar på det, kan vi inte göra si eller så istället. Måste det vara så, varifrån ska jag köpa min klänning (ska köpa den från Kina billigt) nej då är det fel ska jag inte sy den själv ?!bla blabla att när vi fått ihop pengarna så kommer vi ångra oss osvosv - vi gick minsann till rådhuset och vi är lyckligt gifta ändå, nästa gång jag hör den repliken spyr jag. Till och med på min födelsedag börjas det tjatas och jag fick be dem sluta lika gjorde min M2B, jag orkar inte.Det har gått så långt att vi inte tycker att det är kul att planera utan vill helst bara klippa gästlistan på hälften och bara bjuda de som är glada för vår skull.. eller som jag skrev innan sticka iväg och göra det själva.
  • Lyckliga013bruden

    hur kan man bli besviken för att man blir bjuden till ett bröllop?
    Jag förstår inte dem personerna.
    Jag skulle bli glad och gladeligen ta mig de 120 milen till bröllopet.


    Sebastiána skrev 2009-12-15 08:34:02 följande:
    Just detta är nog både jag och min BM lite rädda för. Därför vill vi vänta så länge som möjligt med att berätta. Det finns risk att hälften av gästerna kommer att bli besvikna hur vi än gör eftersom antingen hans hälft blir tvugna att flyga 120 mil till festen eller min hälft flyga samma sträcka norrut.
  • Lyckliga013bruden

    De hundägare som
    låter hunden springa okopplad, okej om hundägaren är bredvid hunden men att hunden kommer sättande och ingen människa finns inom synhåll. Jag är inte väldigt hundrädd men jag tycker det är obehagligt ifall något skulle hända.
    Binder hunden utanför affären, varför? Jag kan inte förstå varför man binder hunden utanför affären, speciellt inte när det är 17minus grader. Mig veterligt så kan hundar också frysa. Tycker så synd om dem att jag vill ta med dem hem, men det räknas väl som stöld antar jag.
    Lämnar hunden i bilen, under sommaren är det för varmt för de i bilen och nu är det för kallt för de. Hur svårt är det att planera så hunden slipper sittai bilen eller bunden utanför affären eller shoppingcentrat.

  • Lyckliga013bruden

    Att jag igår skulle få veta om jag måste tenta om en vecka eller inte, och jag fortfarande inte fått informationen.

  • Lyckliga013bruden

    jag ska också plugga hemma idag =)
    Jag har motsatt problem dock, alla elementen är avstängda(har vridigt vredet till 0) men trots det är det 23.5grader inomhus och ett par av elementen är brännheta.


    Senilia skrev 2010-02-22 10:07:38 följande:
    Idag stör jag mig som alla andra på snön. Kommer inte till skolan så jag får jobba hemifrån. Vilket vore helt OK om inte fastighetsägaren SÄNKT värmen.. Så nu sitter jag med dubbla lager av allt och en filt och försöker få upp värmen. Fnys.!
Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."