Inlägg från: empa83 |Visa alla inlägg
  • empa83

    "Idag stör jag mig på.."

    Mensvärk!!!! 2 Dagar förtidigt!!! hela min lediga dag är förstörd!

  • empa83

    Idag stör jag mig inte, för idag fyller jag 27år! skulle vara då att min man jobbar 12 timmar idag... men han kommer hem snart nu.

  • empa83

    idag stör jag mig på att jag drack lite förmycket vin igår, skulle ju ha en produktiv dag, men var ju tvungen att fira att jag och en arbetskamrat tog helgen. Stör mig även på vänner som säger att de vill hjälpa til men sen bara skiter i det.

  • empa83

    idag stör jag mig på att jag sa att jag kunde jobba på min lediga dag och att min man var tvungen att åka på möte i Stockholm i 2 dagar. Sen stör jag mig på att jag inte har något minne å råkade ta 2 tabletter istället för en av mina antidep, så jag fick biverkningar igen:(

    Positivt är jag fick med maken igår å valde ut ring, blir en enstensring med 4 klor, 0,47ct samt en 1mm i vitguld så att inte stenen går över på min förlovning/vigselring, ser ut som på min blid ca.

  • empa83

    Jag stör mig på mamma som ringer innan 8 på min lediga dag och säger att min tvillingsyster som är på besök måste åka hem (vi är 27!) för det snöar så mycket hemma! Vi kan räkna ut sånt själva å mamma överdriver lite eller mycket! det ska komma 15 cm inatt i min hemstad men det är lungt fram till kvällen. Jag är ju ledig!!! aldrig får jag sova.

    tycker också Chris24 är grym! Det är inte ok!

  • empa83

    Jag kan säga att jag har mått väldigt illa av min psykiska ohälsa, har många gånger gått hem från jobbet för att jag mått så illa att jag kunat spy när som helst. Nu vet jag att min hjärna gör min kropp sjuk. När man söker läkare för psyket måste man överdirva och säga att man vill dö, typ. Jag har fått jättebra hjälp nu, 3 år efter att jag började söka. Går på tabletter för att klara av min vardag, jobbet är en stor del i min ångest, men jag har tur som ahr så mycket förståelse och omtanke omkring mig. Trodde de på jobbet skulle Skratta åt mig, men de har gjort massor för att hjälpa mig.

    Iriterar mig idag på något så idiotisk som på de två tjejer som sökt samma tjänst som mig på företaget! Helt ärligt så är det inte lika kompetenta som jag! vet hur det låter.....


    JustMeAndMyLove skrev 2010-02-23 13:30:09 följande:
    Idag är jag ärligt talat så trött och ledsen att jag inte ens orkar bry mig. Hade läkartid på psykiatrin, tog upp det faktum att jag märkt att så fort jag börjar må sämre så slutar jag äta. Inte pga förändrad kroppsuppfattning, utan för att jag tappar matlusten och lätt mår illa när jag känner ångest.Jag trodde det var ett vanligt symptom? men nä, nu ska jag ner på en ätstörningsklinik helt plöstligt.Det jag bad om var råd och tips om hur jag kan äta för att gå upp i vikt och om jag kunde få något som hjälper mot mitt konstanta illamående.men vist okej, på kliniken kanske de kan hjälpa mig mer. Den här läkaren var omöjlig att prata med.FINNS det något värre än att sitta i 45 minuter hos en läkare och gå ut därifrån medveten om att han inte tagit till sig ETT ända ord man sagt?
  • empa83

    Ja fy det förstår jag! jag har mått dåligt sedan den åldern också, men inte vetat vad det var, har alltid haft mycket panikångest och hela livet en önskan om att dö i sömnen... men nu är allt mycket mer positivt! Jag känner för första gången att jag har kontrol över vad som händer i min kropp och kan kontrolera tankar och kännslor. Tråkigt att du har det så svårt, har inte varit i närhet av det du beskriver, hoppas de hittar något som hjälper dig ännu mer!


    JustMeAndMyLove skrev 2010-02-24 16:43:35 följande:
    Jo jag har fått väldigt mycket hjälp ända sen jag var 12. Tyvärr så har jag ändå svårt att klara av min vardag. Medicinen jag äter nu gör mycket! Men min kropp vägrar ibland och jagfår nervsmärtor, ont i leder, muskelryckningar :/Men nu har jag fått tid hos en neurolog med så det kanske kan visa om det är nått mer än psykiska problem jag har.Sen är det jobbigt att man frå byta äkare 10 ggr per år och får börja om från början på sätt och vis. Inga journaler stämmer och det är allmänt krångligt...
Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."