Inlägg från: Panzerfaust |Visa alla inlägg
  • Panzerfaust

    "Idag stör jag mig på.."

    Jag stör mig något våldsamt på diskrimineringsombudsmannen, lägg ned skiten.

    Helt vansinnigt att en myndighet har blivit en kassako för kränkta förslagna invandrare och minoriteter. En muslimsk man får 60 000 i näven för att han inte fått en praktikplats för att han vägrat skaka hand med ett företags VD. Arbetsförmedlingen anser att mannens beteende ligger till grund för att han inte får något jobb/praktik och fråntar honom ersättning. Nu anser alltså DO att detta är diskriminering och ger mannen 60 lök, skandal!

    Genom att diskriminera den kvinnliga VD:n utifrån kön så ska väl i sådana fall de 60k bara vända i den muslimske mannens händer för att skickas vidare till henne? Men nej.

  • Panzerfaust
    Chris24 skrev 2010-02-11 11:05:44 följande:
    Nej men vänta lite, det var ingen diskrimering mot kvinnan, mannens sätt och hälsa var artigt och hålla handen mot hjärtat, det var hans sätt, inget mer. Det är precis som ovanför säger, sunt förnuft och inget fel ser jag i det heller faktiskt.
    Hans sätt att hälsa utifrån sin kultur innebär att han inte tar en kvinna i hand (vissa skakar inte hand med icke muslimska män heller). Den kulturella yttringen är faktiskt kränkande gentemot den som sträcker fram handen. Nu är det så att i Sverige skakar man hand när man hälsar på folk oavsett vad man har för personliga invändningar mot det.

    En person som vägrar skaka hand med kvinnor visar med all önskvärd tydlighet att kvinnan inte är värd att skaka hand med och är en yttring av den könsapartheid som är vanlig i fundamentalistisk Islam, det är knappast normen inom Islam att inte ta i hand.

    Att inte ta en utsträckt hand är en skymf mot den som man inte tar i hand sedan spelar det ingen roll om man utifrån egna märkligheter väljer att lägga handen på bröstet och säga hej eller om man hälsar genom att dansa fågeldansen.
  • Panzerfaust

    Helsingborg i Mars skrev 2010-02-11 19:21:20 följande:


    Idag stör jag mig på panzerfaust som måste skriva om politiska åsikter på Bröllopstorget, hallå? Trodde folk visste att det ska handla om kärlek, planering och tips inför bröllopet? Lägg ner med åsikter som ingen vill höra om.
    Ibland är livet hårt, självutnämnda forumpoliser är ganska störande det med.
  • Panzerfaust
    GrodanoJag2010 skrev 2010-02-15 18:11:37 följande:
    Det är reduktil. Det är ett sorts bantningpiller. Man kunde tydligen bli sån om man drack för lite vatten :/
    Har man inte förbjudit reductil nu för att det var för farligt?
Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."