Inlägg från: iregnet2010 |Visa alla inlägg
  • iregnet2010

    "Idag stör jag mig på.."

    att jag är så sjukt bakis och hat alldeles för mkt att göra på jobbet så jag kan aldrig gå hem och kurera mig (och det är ju förvisso självförvållat men ändå...)

  • iregnet2010

    idag stör jag mig på att det är så jävla dyrt att gifta sig (eller snarare att allt jag vill ha är så dyrt...) damn...särskilt de fina inbjudningskorten som jag tittat ut, de är så dyra att tom jag Frk Slösa ryggar tillbaka...

  • iregnet2010

    så himla sjukt!!! du borde prata med facket för så muppig som din chef är kan man ju inte få vara (visst jag kollade faktiskt med mina chefer innan vi bokade datum men det var för att vi ska gifta oss under en hektisk period på jobbet där alla vill vara lediga =10 juli)

    oppas det ordnar sig!


    Chris24 skrev 2010-01-15 12:41:51 följande:
    tja, vart ska jag börja?Idag stör jag mig på att jag fick mig en sådan jävla utskällning från chefen igår pga hon mår dåligt egentligen och tog ut det över mig!! Inte nog med det, gav hon inte mig ledigt för bröllopet, varken nu eller sen i Sep när själva bröllopet är.Verkligen rättvist va? ENS BRÖLLOP!! får man inte ledigt liksom?Vet ni vad hon TILLOCHMED säger? Kvinnan är ju från vettet."Du skulle ha kollat med mig vilket datum som var bäst och ha ett bröllop innan du boka nåt"VA?!! Men är kvinnan helt dum i huvet eller?!Jaja, jag fixade tillbaka mitt gamla gamla jobb och det kan gå tillfälligt tills efter bröllopet iaf, tom bättre betalat liksom.. men jag ger dem 1v och ge mig semestern till Mars/April iaf, om jag får den kan jag va här tills den och söka som faaaan nytt tillsvidare annars är det bye bye med OMEDELBAR VERKAN!!!!
  • iregnet2010

    idag stör jag mig på att jag var tvungen att gå in och jobba (jobbar oreglerad arbetstid så det är inte direkt så att jag får något extra för det....suck!)

  • iregnet2010

    jag stör mig på min M2B:s arbetsgivare som tvingar honom att jobba idag....de är värsta idiotiska  slavdrivarna...seriously de är psykopater och det är bara i vårt yrke som man accepterar att någon jobbar 90 h i veckan utan ens ett tack eller en spänn extra...alla könsord i världen räcker inte för att uttrycka hur jag känner för dem...jag kan leva med att han inte är hemma på alla hjärtans dag -för oss är varje dag en alla hjärtans dag, men jag vet att han bli så ledsen för att han tror att jag blir besviken för att han inte är hemma plus att han aldrig är ledig....*pyser ut*

  • iregnet2010

    idag stör jag mig på min förkylning som gör att jag inte kan träna, blir galen!!

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."