Inlägg från: GrodanoJag2010 |Visa alla inlägg
  • GrodanoJag2010

    "Idag stör jag mig på.."

    Ont i nacken, trött, gnälliga barn och mor och svärmor som bara gnäller istället för att vara glada för vår skull.

  • GrodanoJag2010

    Förstår dig helt. Har en svärmor som inte förstått att hennes minsta faktisk är 32år nu. SLÄPP TAGET!!!!! när till och med vår dotter säger: "farmor.. pappa är en stor pojke nu. Det är faktiskt MIN pappa" haha

    sun moon skrev 2010-02-10 23:47:50 följande:


    Jag stör mig på min svärmor.. Jag försöker verkligen inte att göra det men ibland så kan jag inte låta bli. Varje gång vi hälsar på och varje gång min sambo pratar med henne i telefon så gnäller hon över att hon är ensam och hur hemskt det är att min sambo flyttat från den staden där hon bor. De bodde nära varandra så hon kunde se om hans bil var hemma eller inte.. och nu sist så sa hon att hon inte tittar ut genom det fönstret längre för då blir hon ledsen för att han inte bor där längre. Liksom min sambo är 43 år och har väll rätt att ha ett eget liv utan att hon ska ge honom dåligt samvete? Varför kan hon inte bara vara glad för vår skull? Bara man pratar om lägenheten (som ska säljas) eller om bröllopet så blir hon ledsen över att hennes man inte lever och att min BM är ovän med sin bror.. precis som att allt är hemskt för henne.. hur jobbigt är det inte för min BM då? Allt och ovanpå detta hennes gnäll?Jag försöker ignorera men jag märker hur min BM blir irriterad och ledsen.
  • GrodanoJag2010
    Chris24 skrev 2010-02-12 07:38:47 följande:
    sun moon skrev 2010-02-12 00:10:17 följande:
    Bara skit i henne! Om han kan försöka o skita i henne så gör det, min är inte så mycket bättre, just nu har min blivande o hon inte pratat på 1mån, hans födelsedag kommer upp nästa vecka.Om han inte kan skita i det får han faktiskt sätta ner foten och säga till henne på skarpen, hur kul är det inför bröllop o allt? Nu får ju kvinnan rycka upp sig isf!Förlåt men jag tänker på min blivandes böliga mamma som är otrolig ibland asså..
    Min taktik har blivit att hålla sig ifrån henne. Jag kommer aldrig duga oavsett vad jag gör. Behöver inte någon sådan negativ energi runt mig. Det är ju trotts allt våra m2b som får säga ifrån. Det jag säger fastnar inte ändå. Har dessutom fullt upp med min egen mor som bara krånglar :/
  • GrodanoJag2010

    Härligt att det funkar... än så länge :/


    Malung86 skrev 2010-02-14 23:01:56 följande:
    Har också försökt hålla mig borta från svärmor.Idag var hon här och jag fick faktiskt ingen kommentar om att jag behövde tvätta!Jag och min sambo tog en paus i julas och då sa min sambo till sin mor och än så länge är det lugnt.
  • GrodanoJag2010

    Min jäkla tabletter från läkaren.. Är helt skakig i kroppen =(

  • GrodanoJag2010

    Det är reduktil. Det är ett sorts bantningpiller. Man kunde tydligen bli sån om man drack för lite vatten :/


    Chris24 skrev 2010-02-15 12:25:16 följande:
    Men usch! Vad var det för tabletter du fick egentligen? Lycka till!
  • GrodanoJag2010

    Jo De har dragit in den..Har kollat med läkaren 3 gånger nu och han tycker att jag ska fortsätta ett tag till.. Det är många bi verkningar av dem men de hjälper.. =)


    Panzerfaust skrev 2010-02-15 18:15:55 följande:
    Har man inte förbjudit reductil nu för att det var för farligt?
  • GrodanoJag2010

    Precis.. det är en av anledningarna.
    Jag kan inte påstå att jag är jätte övervikt. Det mesta sitter på magen och höften och det är för att jag har PCOS syndromet(polycystiskt ovariesyndrom) där övervikt är en av symptomerna. Man har väldigt lätt för att samla på sig runt midjan och på magen. Så därför har jag nu fått tabletterna + LCHF (Low Carb High Fat) diet för att kunna gå ner i vikt.(och träning förstås) Har alltid haft jätte svårt att gå ner trots att jag tränar och äter rätt. =/


    Chris24 skrev 2010-02-16 10:31:19 följande:
    Förlåt om jag frågar men är det för att man är jätte överviktig som man får dem pillrena? Jag menar, annars om man som mig själv, har några kilon över här eller där så blir man oftast bara hänvisad till att motinera liksom. Men i ditt fall får du piller?För min faster fick nämligen piller första gången hon sökte för sin övervikt men det hjälpte inte och då fick dem operera 3ggr på henne, nu har inget hjälpt på just henne men det är ju hennes fel också såklart, en annan historia dock.Men om nåt är förbjudet, får dem ändå ge ut det?
    [/citat]
    JustMeAndMyLove skrev 2010-02-16 14:53:23 följande:
    [citat]
    Inte för att jag känner till nått om Grodan men jag känner en del som lider av ämnesomsättningsfel som gör att de aldrig kan äta sig mätta om de vill hålla sin vikt. Gå ner i vikt är så gott som omöjligt. För dem finns det en del piller och ocks operationer tex.
  • GrodanoJag2010

    Förstår vad du menar, det är svårt när man får allt gott serverat rakt under näsan på en. Vill verkligen gå ner och när jag väl lyckas motstå frestelsen så blir alla oroliga för mig och tror att jag är sjuk. Sen får man en predikan om att man faktiskt måste äta Kolhydrater för att kroppen inte mår bra av för lite. Visst, fine, det förstår jag. MEN har jag nu fått order om att äta enligt LCHF metoden så ska jag ju inte äta så mycket av det. grrrr vad trött jag blir. Varför är det alltid jag som bara gör fel.. =/


    FruAugusti skrev 2010-02-18 07:30:05 följande:
    Hag stör mig på snön som alla andra =)Och så stör jag mig på att jag inte har någon karaktär för 5 öre när det gäller att gå ner i vikt! Jag faller för ALLA frestelser!! Igår var jag på kalas hos min syster. Åt bulle o rulltårta. När jag kom hem åt min sambo choklad o då var jag där o tog en bit! Jag blir så irriterad på mig själv. Jag kanske ska be min sambo säga till mig att jag e tjock så kanske jag slutar ;) Nedå... Men var ska jag hitta den? Vad ska jag göra??
  • GrodanoJag2010

    Biverkningarna av tabletterna är oro, sömnproblem, yrsel, munntorrhet, blodtrycket kan förändras m.m.


    Chris24 skrev 2010-02-16 22:53:07 följande:
    Aha, då förstår jag mer.. Vad är biverkningarna då bla?
  • GrodanoJag2010

    Mer snö.. det var vår jag ville ha inte 20cm till..grrr

  • GrodanoJag2010

    Idag stör jag mig på att tiden går sååååååååå himla långsamt. Sitter och väntar på att det kinesiska nyåret ska bli klart så jag kan få se bilder på min klänning..

  • GrodanoJag2010

    Idag stör jag mig på folk som lovar och erbjuder sig att hjälpa till men helt plötsligt stänger ute en utan att iaf svara i telefon när man ringer. Varför inte bara svara och säga som det är att du har ångrat dig..grrr..

  • GrodanoJag2010

    Är trött på min Kropp. Äter enligt Gi/Lchf, rör på mig var dag (promenader), är tvärr arbetslös, känner mig slankare MEN jag går inte ner ett gram. Har provat allt. Är så trött på det här, har ingen ork alls. Säg till om ni hittar min motivation, för jag tror den har rymmt.... :/

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."