Inlägg från: Senilia |Visa alla inlägg
  • Senilia

    "Idag stör jag mig på.."

    Gud vad jag ser upp till dig. Att du sa ifrån. Det är väl en sån sak man alltid önskar att man gjort när man kommit hem och fått smälta vad som hänt. Men du gjorde det där och då!
    Bra gjort. Det är människor som du som gör den här världen lite bättre...


    Chris24 skrev 2010-02-18 23:14:11 följande:
    Nu ska ni få lyssna på vad jag stör mig på idag..Jag kommer på bussen när jag ska åka till jobbet, en äldre utländsk dam försöker då fråga mig, först på svenska "är detta rätt buss om jag ska åka dit o dit?" och jag försöker förklara för henne att det är okej men hon får göra ett byte, mitt i allting ser jag hur damen är jätte förvirrad o förstår nog inte vad jag säger. Så hon själv frågar mig: "pratar du möjligtvis arabiska?" på arabiska.Självklart gör jag det, svarade jag.Och började förklara för henne på arabiska, hur hon ska göra, damen var omkring 70-80år och jag kände "detta kunde ha varit min mormor, klart jag hade velat att någon hjälpte henne då, oavsett SPRÅK."MEN, det tyckte inte GUBBJÄVELN bredvid mig tydligen, så mitt i min konversation med henne,på bussen (och nej, ingen känner honom asså) så skriker gubbfanskapet: "PRATA SVENSKA FÖR HELVETE!!! NI ÄR I SVERIGE ELLER?!?!?" på oss båda.Till att börja med, vem fan är han och skälla på mig och säga till mig vad jag SKA göra eller inte ska göra?!För det andra, SKIT DU I DET DIN JÄVLA SMYGRASSE ELLER RASSE ÖVER LAG I VAD JAG PRATAR ELLER INTE PRATAR PÅ MIN EGEN FRITID LIKSOM!!!!!!!!!Vilket jag sa till honom också. Jag brukar kunna hålla mig sansad men sånt där, gör mig rent ut sagt förbannad. Hon var äldre, ensam (av någon anledning dock när hon tydligen inte kände till malmö men ändå) och behövde hjälp. Ska jag då neka henne det för hon inte kan så bra svenska?!Skrek på gubbjävlen och bad honom hoppa av sin rassehäst o ta en annan buss om det inte passade. Han hoppade av bussen.Så, pust. Nu fick jag skriva av mig då ingen är hemma tyvärr. =)
  • Senilia

    Idag stör jag mig som alla andra på snön. Kommer inte till skolan så jag får jobba hemifrån. Vilket vore helt OK om inte fastighetsägaren SÄNKT värmen.. Så nu sitter jag med dubbla lager av allt och en filt och försöker få upp värmen. Fnys.!

  • Senilia

    Fick du tabletter bara så där?.. Jag blev inlagd på sjukhuset i tisdags efter att jag sökt för yrsel och trötthet. Fick komma hem i fredags. Pulsen ligger på 44, blodtrycket på 115/60 när jag sitter/ligger och 85/60 när jag står. Fick ingen medicin, bara order om att komma tillbaka om jag blev sämre..=(


    Chris24 skrev 2010-02-25 16:40:27 följande:
    Var hos läkaren idag igen, det är lågt blodtryck men jag fick lite järn och c-vitaminer jag skulle pröva och se om det hjälpte, ska även ta om mitt graviditetstest om 3v för det jag tog nu visade sig "ostabilt", inte en aning vad det innebär men jag stressar inte förens jag tar det andra.Hur är det själv? Bättre?Åt precis en arax boll
  • Senilia

    Förstår precis vad du menar. Gjorde en GP i september och är nu 36 kilo lättare, men har några kilo kvar. Men GUD nej - det får jag ju inte gå ner för folk. Då blir jag för smal. Nähä? Så magen ska vara kvar tycker ni?.. Haha, men men, får väl vara glad att det inte är åt andra hållet och folk undrar om man inte BORDE gå ner i vikt..=)


    Oktoberbrud2010 skrev 2010-03-01 11:12:57 följande:
    Idag stör jag mig på min mamma, för att hon tjatar om att jag inte får gå ner mer i vikt... Stör mig på alla nära och kära som håller på att tjata om att jag är sååå smal nu. Jag är INTE smal!!! Jag har ett BMI på över 30, dvs jag är fortfarande fet... Min blivande svägerska var jätteförvånad över att jag hoppas komma ner i vikt så pass att jag kan ha storlek 38-40. Eh, hon har själv den storleken och är ca 3-4 cm längre än mig...Varför kan de som på pappret ska bry sig om mig, inte respektera eller ens förstå min önskan att för första gången i mitt vuxna få vara normalviktig. Mitt mål är att ha ett BMI mellan 24-25, dvs i överkant av normalviktig. Jag menar bara för att jag har varit sjukligt fet större delen av mitt liv, så måste jag väl inte förbli överviktig resten av livet... Eller?!Grrrrr!!!
  • Senilia

    Exakt. Mitt BMI är nu nere på 25.7, så jag är så nöjd (var över 36 innan op) men jag vill ner under 25 strecket. Att inte vara överviktig för första gången på 6 år.. Som jag längtar. 3 kilo kvar till det målet - sen 5 till. Sen är jag nöjd..

    Helt otroligt vad duktigt av dig att tappa så mkt i vikt. Hur har din kropp anpassat sig?


    Oktoberbrud2010 skrev 2010-03-01 11:19:57 följande:
    Det är sant... Och jag förstår på ett sätt att de ser en otrolig skillnad. Jag har gjort en DS i 2 steg och har hittills gått ner 110 kg (på ca 2 år). Så jämfört med hur det var så är jag ju mycket smalare, men det betyder ju dessvärre inte att jag är smal...
Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."