Inlägg från: JustMeAndMyLove |Visa alla inlägg
  • JustMeAndMyLove

    "Idag stör jag mig på.."

    omg, jag som svara för att hon skrev i min gäsbok. Vill nog inte längre ha svar på vad hon ska ha undersökningen till.


    KatjaB skrev 2009-12-08 23:15:28 följande:
    hon/han starta ju först en annan tråd om att ha en fetish på ballonger, tydligen ska man blåsa upp balonger, lukta på dem, leka lite med dem, ha dem runt sig och kanske smälla dem. Helt sjukt men det här är alltså något som vissa tänder på. Och av döma av alla följdfrågor o svar till alla som svarar i tråden kan jag inte annat än tycka att det är lite smått äckligt
  • JustMeAndMyLove

    Jag googlade på ballong-fetich och hitta en ganska cool grej. Ett par som blåste upp ca 1000 ballonger och fyllde sovrummet med det för att sen ha sex i sängen i ballonghavet, lit coolt borde det vara.
    (Fast jag tycker verkligen inte om ballonger så inget för mig, men ändå)


    MsMinelli skrev 2009-12-09 08:27:47 följande:
    Lite exotiskt ändå med en ballonfetischist är dock mest fascinerad av att en person med den läggningen inte hittar ett mer givande forum är BT att hänga på
  • JustMeAndMyLove

    HAHAHAHA, oh herre Gud vilken syn!!!


    didis skrev 2009-12-09 18:13:29 följande:
    Låter lite mysigt. I tanken i vilket fall.I verkligheten ligger man med statiskt hår och hoppar till varje gång en ballong smäller!
  • JustMeAndMyLove

    Idag flippar jag på att M ska klaga på allt.
    Det klagas och irriteras men inte fan görs det nått åt sakerna.
    Negativitet är bland de saker jag hatar mest idag.

  • JustMeAndMyLove

    Snart blir jag rent ut sagt våldsam. Vad är det för FEL på oförskämda, ouppfostrade jävla skitungar till "vuxna" människor nu för tiden?

    Jag ÄR smal, och jag mår SKIT över det. Jag känner mig ful och ranglig och kan aldrig hitta kläder. Jag har ingen energi och jag måste äta hela tiden för att inte bli farligt underviktig.

    Men det räcker inte för alla har tydligen rätt till att klanka ner på mig antingen genom:
    "Asså, fy vad smal du är! Äter du inget?"
    eller
    "Har du aldrig tänkt på att gå upp i vikt"
    "Du borde ta hand om dig bättre... äta och så"
    "Tränar du mycket? Du ser anorektisk ut"
    "Hur ska du klara av att jobba så smal som du är?"

    Sen när en FET killa sa det samma dag som jag fått FYRA andra kommentarer (ja, på en dag av olika människor och olika människor) frågade jag helt enkelt om HAN inte tänkt på att gå ner med tanke på hur han såg ut....

    Gissa vem som är hatad i klassen just nu.
    Ja, inte fan de som sen i Augusti klagat på min vikt. Nä, det är smala, lyckliga jag som tydligen inte har nån rätt att påpeka nån annans vikt.

    Ärligt talat så orkar jag inte gå tillbaka till skolan snart. Det är förmycket kommentarer. Till och med lärarna tvingade med mig på Lunch. De bjöd och erkände sen att dte var ett "test" för att se om jag är sjuk eller anorektisk... Jag åkte hem tidigt den dan för jag kunde inte hålla gråten tillbaka. Trött på att se sjuk ut.

  • JustMeAndMyLove

    Jag borde säga ifrån men det tar emot som fan. Men jag ska försöka.. känns så irriterande att det är samma sak i alla kretsar. Själv tycker man det är vanligt folk-vett att inte håla på att påpeka andras vikt och utseende..


    gumzan skrev 2010-01-03 22:01:31 följande:
    Jag förstår precis, jag är av samma kroppstyp, inte ens när jag var gravid så fick jag kommentaren "tjockis" i hjärtlig ton utan -- när har du tänkt att gå upp 20 kilo då??!! eee inte alls svarade jag det är så svårt att göra av med det hihiSäg för f-n till dem att nu får det vara nog! vill de bjuda dig på lunch varje dag för att de inte tror att du äter visst (du sparar ju pengar på det :) ) men annars kan de hålla sin kommentarer för sig själva!
  • JustMeAndMyLove

    Förstår inte heller. Hade också lås på min hund när jag lä'mnade han utanför affären på sommaren. Nu för tiden får hunden stanna hemma om det är kallt och jag ska handla. Men många "passar på att rasta" för att de inte orkar bege sig ut på promenader.

    Vi har en granne här som knyter sin hund vid en lyktstolpe här utanför och sen åker bort i timmar ibland. Nästa gång han gör det tänker jag ringa polisen. Jäkla knäppgök, minus 17 och hunden får ligga i snön....


    Lyckliga013bruden skrev 2010-01-06 11:51:52 följande:
    De hundägare somlåter hunden springa okopplad, okej om hundägaren är bredvid hunden men att hunden kommer sättande och ingen människa finns inom synhåll. Jag är inte väldigt hundrädd men jag tycker det är obehagligt ifall något skulle hända. Binder hunden utanför affären, varför? Jag kan inte förstå varför man binder hunden utanför affären, speciellt inte när det är 17minus grader. Mig veterligt så kan hundar också frysa. Tycker så synd om dem att jag vill ta med dem hem, men det räknas väl som stöld antar jag.Lämnar hunden i bilen, under sommaren är det för varmt för de i bilen och nu är det för kallt för de. Hur svårt är det att planera så hunden slipper sittai bilen eller bunden utanför affären eller shoppingcentrat.
  • JustMeAndMyLove

    Igår så klämde jag halvt ihjäl mina fingrar på lyset på min bil (sånna ädr grodögon)

    Och när jag fixat elfelet där i minusgrader ser jag nått konstigt under snön på huven.
    En lång reva i lacken rakt över hela huven. Förmodligen skapad med en nyckel eller liknande.

    Denna eviga onödiga vandalism får mig att ge upp snart.

  • JustMeAndMyLove

    Vet ju inte vad det är för hund men vår hund som varit gatuhund hade samma problem. Vi gissade på att hunden är mer noga med att inte kissa utanför sitt territorium, den är helt enkelt rädd att stöta sig med andra hundar.

    Testa lägg pappret du torkat upp "olyckorna" med ute på en plats där det passar sig att rasta en hund, det kan räcka för att de slutar gå inne :)


    Akutsyrra skrev 2010-01-21 06:41:42 följande:
    Det lät hemskt, men han är såå jobbig vissa tillfällen. Kissar inne trots att han får gå ut låånga promenader varje dag. *suck* och det är bara ETT exempel. Haha, var tvungen att förklara mina aggressioner lite :)
  • JustMeAndMyLove

    Stora problemet är ju att alla är ute från fängelserna och polisen har inget häckte eller fängelse att hålla fångar i.
    De har istället börjat skjuta grovt kriminella istället... personligen skulle jag själv gärna se en pedofil som utnyttjar ett sånt vidrigt tillfälle blir skjuten... men det är ju tragiskt.

    Nu har ju alla anarkister det paradis de väntat på! Pratade med en för nån månad sen som skyllde alla brott på att lagen finns. Man skulla ta och flyga han till Haiti utan mat och vatten.

    Förstår att du blir upprörd, själv sover jag dåligt och kan inte sluta tänka på att man borde göra nått. Men har man varke tid eller pengar att ge, vad kan man då göra?


    Samarin skrev 2010-01-24 10:50:00 följande:
    Kollade på morgonnyheterna och fick höra det mest hemska!!Jag blir så jääääääääääää-la förbannad på folk som våldtar stackars barn på Haiti som ligger ensamma och hjälplösa!!Hur f-n kan man bara göra så? Är det helt fel i huvudet på dem?Har de verkligen inget annat att tänka på just nu i dessa fasansfulla tider!Jag blir så förtvivlad och arg på sådana människor så jag vill köra upp en fet påle i r-en på dem!!!!
Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."