Inlägg från: Chris24 |Visa alla inlägg
  • Chris24

    "Idag stör jag mig på.."

    gumzan skrev 2009-12-13 20:52:25 följande:
    Jag stör mig på min släkt som gör att vi inte har roligt när vi planerar vårt bröllop, utan nu funderar på att skita i allt och gifta oss själva.
    Varför och hur försöker din familj förstöra menar du?
    Usch!
  • Chris24

    Idag stör jag mig på mig själv och hur jag betedde mig mot min blivande igår, jag var så dum och jag skäms. Ibland är man så dum mot ens partner och får dem sårande och man bara fortsätter ändå, blir så arg på mig själv!

  • Chris24
    gumzan skrev 2009-12-14 19:36:18 följande:
    Tja, vart ska man börja. vissa delar av släkten har tex inte ens sagt att de är glada för att vi ska gifta oss. När vi bestämde oss för vilken typ av bröllop vi ville ha så gick vi ut med, minsta bidrag till kassan mottages tacksamt, stort eller litet eller inget alls. Men nu så är det enda de tjatar om är pengar, hur vi kan lägga så mycket pengar på det, kan vi inte göra si eller så istället. Måste det vara så, varifrån ska jag köpa min klänning (ska köpa den från Kina billigt) nej då är det fel ska jag inte sy den själv ?!bla blabla att när vi fått ihop pengarna så kommer vi ångra oss osvosv - vi gick minsann till rådhuset och vi är lyckligt gifta ändå, nästa gång jag hör den repliken spyr jag. Till och med på min födelsedag börjas det tjatas och jag fick be dem sluta lika gjorde min M2B, jag orkar inte.Det har gått så långt att vi inte tycker att det är kul att planera utan vill helst bara klippa gästlistan på hälften och bara bjuda de som är glada för vår skull.. eller som jag skrev innan sticka iväg och göra det själva.
    Det låter sjukt jobbigt och irriterande, jag vet känslan, tro mig. Dock bara med en person och det är hans mamma.

    Men.. min blivande har nu lärt mig att bara totalt ignorera allting, hans mamma, min kusin o hans fru som alltid ska gnälla, tom!! några av våra släktingar nerifrån och då har vi ändå flyttat hela bröllopet ner dit där dem befinner sig!! Men neeeej, folk ska ju alltid gnälla om nåt.

    Gör som oss, vilket du säkert gör också, SKIT I DEM!!!
    ha ert bröllop och njut av ert liv tillsammans och kärleken.
  • Chris24
    Sebastiána skrev 2009-12-15 09:52:28 följande:
    Håller med. Skit i dem. När en av mina väninnor gifte sig, det var ganska länge sedan nu, höll hennes mamma på sådär. Hon hade åsikter om allt och inget av de som min väninna och hennes man hade planerat dög. Då sa min vänninas blivande man till sin svärmor: "Vem vet, du kanske inte ens blir bjuden!". DÅ knep hon käft. Kan tillägga att alla har en bra relation idag vad jag vet!
    hahahaha, KLOCKRENT BRA SAGT!!!
  • Chris24

    Idag stör jag mig på att det är så jäkla kallt och det alltid ska BLÅSA så förbannat kallt i Malmö alltid och därför hatar jag vintern här nere!! Iskalla tår har jag fan ta mig!!!

  • Chris24
    Sebastiána skrev 2009-12-17 07:46:57 följande:
    Inte mycket bättre i Umeå där jag är nu. Det är minus 20 grader och man måste ha långkallingar eller termobyxor på sig för att inte frysa. Mörkt är det också. Jag åt sen lunch häromdagen, strax efter kl 13, och då började det redan skymma! Längtar söderut! Eller rättare sagt, längtar till våren. Tyvärr får man vänta till början av juni innan vitsipporna blommar här uppe. Tragiskt.
    Oj! Bor du där uppe? Ojoj, då förstår jag, min kompis pluggade i Luleå innan och hon skickade sms till mig en gång mitt i Juni och skrev "nu smälter snön bort här, jippii!!"
    jag bara "VA!?" hahaha, ganska komiskt vilken skillnad det kan vara men uscha mig, jag älskar ju våren/sommaren och är absolut ingen vinter människa!

    Usch, jag ska nog ha strumpbyxor under mina byxor numera också känner jag! Hellre för varm än kall känner jag alltid.. Och herregud, det är sååå mörkt direkt, usch, känner verkligen hur IRRITERAD jag är för detta vädret? Kan man verkligen bli på så dåligt humör för väder? Usch!
  • Chris24

    Idag stör jag mig på att min dragkedja gick sönder på min VARMA jacka i SNÖSTORMEN och jag frös ju bara sådär halvt arslet av mig!!

    Måste köpa en ny jacka och nya varma skor..

  • Chris24

    Idag stør jag mig på att min blivande har gått in en depression och ångest och tar ut det øver mig, genom att "typ" gøra slut med mig igår kväll på sjukhuset..

    Har nog aldrig känt mig så hjälpløs och vet inte hur jag ska gøra før att hjälpa honom, jag vet han inte vill det ska ta slut och han inte menar det han säger men jag har också aldrig sett honom så kall mot mig och inatt var en jobbig natt med ingen sømn alls.

    Blir ju inte bättre av att inbjudningskorten kommer idag också..

    Om han nu menar allvar, hur ska jag kunna säga detta till alla? Min familj? Vårt brøllop? Att mannen jag vill leva med, har vänt totalt mot mig och vägrar att lyssna på mig och säger det är "bäst såhär før dig". Vad vet han vad som är bäst eller inte?

  • Chris24

    tja, vart ska jag börja?

    Idag stör jag mig på att jag fick mig en sådan jävla utskällning från chefen igår pga hon mår dåligt egentligen och tog ut det över mig!! Inte nog med det, gav hon inte mig ledigt för bröllopet, varken nu eller sen i Sep när själva bröllopet är.

    Verkligen rättvist va? ENS BRÖLLOP!! får man inte ledigt liksom?
    Vet ni vad hon TILLOCHMED säger? Kvinnan är ju från vettet.

    "Du skulle ha kollat med mig vilket datum som var bäst och ha ett bröllop innan du boka nåt"

    VA?!! Men är kvinnan helt dum i huvet eller?!

    Jaja, jag fixade tillbaka mitt gamla gamla jobb och det kan gå tillfälligt tills efter bröllopet iaf, tom bättre betalat liksom.. men jag ger dem 1v och ge mig semestern till Mars/April iaf, om jag får den kan jag va här tills den och söka som faaaan nytt tillsvidare annars är det bye bye med OMEDELBAR VERKAN!!!!

  • Chris24

    Vaknar av att det snöar ÄNNU MER!!! Och svinkallt är det ja!

    Nää, nu är jag trött på snö och vinter, soooommar!!!

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."