• Chris24

    "Idag stör jag mig på.."

    Vi har ju alla möjliga trådar om "Idag och vad ska man" så nu startar jag denna, inte varit här inne tillräckligt länge för att veta om det finns en sådan här tråd redan men jag finner den inte så jag gör ett försök.

    Idag stör jag mig på 2 saker, dels för att min blivande har varit vääääldigt lat på den senaste tiden och inte ens kunnat ta ut soporna utan VÄNTAR tills jag kommer hem för han bara VET hur mycket jag inte klarar av smuts och oreda framme så jag kommer att göra det till slut, fick panik på honom igår kväll!

    Och sen stör jag mig på att alla våra fastighetsskötare och förvaltare i hela jäääkla GBG, Halmstad & STHLM är på möte och konferans hela dagen idag vilket kommer skapa ett rent H-vete på jorden med våra kunder för det är onsdag, mitten av veckan och endast EN HEL dag kvar (imorgon) innan fredag kommer och dem slutar vid 12 och man får vänta tills efter helgen.. tänk er jul stressen vissa känner nu? Suck.

    Varsegoda och skriv mina vänner!

  • Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."
  • Chris24

    Idag stör jag mig på samma sak som igår, den där magklumpen att jag ska fråga min chef om ledighet, jag har fortfarande inte vågat och igår ringde det som fan hos oss så det fanns inte tillfälle precis, SUUUUCK..

  • JustMeAndMyLove

    Ja, tydligen är det ju "sånt som händer". Kan avslöja att jag klev av bussen på nästa hållplats och gick hem och tog bilen istället:/


    Chris24 skrev 2009-12-08 06:55:09 följande:
    MEN VA??? Hur GLÖMMER man något sånt?! Jävla idioter rent ut sagt ja!Förstår verkligen din känsla på bussen, shit alltså..Hoppas det löser sig!
  • Chris24
    JustMeAndMyLove skrev 2009-12-08 08:06:08 följande:
    Ja, tydligen är det ju "sånt som händer". Kan avslöja att jag klev av bussen på nästa hållplats och gick hem och tog bilen istället:/
    Men herregud, man blir ju mörkrädd! vad är det för fel på människor, som JOBBAR INOM det också? Sånt ska inte förekomma helt enkelt!
    Min kompis blev nedslagen i helgen av några fulla ungdomar, vi ringde polisen och fick i besked " det har skett ett mord i Malmö inatt så vi har inga ambulanser och skicka ut eller poliser alls"

    Vi åker till akuten och fick bemöta världens rasist, obs! hon var polska själv! och hamnade i bråk med henne och hennes chef pga hennes rasistiska kommentarer mot oss, mot MIG!!! Sverige är ju för fan MITT land, jag är lika mycket svensk som dig om inte mer sa jag till henne, hon bröt och hela kitet också och kallade mig för typ "nyinvandrare som inte följde SVERIGAS regler" åååh!! Så arg jag blev!!

    Men DÅ, när dem självklart ringde polisen, inom 3min, var dem på plats..

    Förlåt men kom på hur arg jag var för den situationen egentligen ifrån helgen, min kompis ligger medvetslös fortfarande på intensiven pga misshandlen liksom.
  • Alexxxi

    Idag stör jag mig på att det bara är tisdag och inte helg! Hahah =p

    Så är lagarna nu för kassaapparater när svarta lådan har trätt i kraft.

    Men herregud Chris vad är det för skadad människa ni stötte på? Jävla idiot!


    Chris24 skrev 2009-12-08 08:32:39 följande:
    Men herregud, man blir ju mörkrädd! vad är det för fel på människor, som JOBBAR INOM det också? Sånt ska inte förekomma helt enkelt!Min kompis blev nedslagen i helgen av några fulla ungdomar, vi ringde polisen och fick i besked " det har skett ett mord i Malmö inatt så vi har inga ambulanser och skicka ut eller poliser alls"Vi åker till akuten och fick bemöta världens rasist, obs! hon var polska själv! och hamnade i bråk med henne och hennes chef pga hennes rasistiska kommentarer mot oss, mot MIG!!! Sverige är ju för fan MITT land, jag är lika mycket svensk som dig om inte mer sa jag till henne, hon bröt och hela kitet också och kallade mig för typ "nyinvandrare som inte följde SVERIGAS regler" åååh!! Så arg jag blev!!Men DÅ, när dem självklart ringde polisen, inom 3min, var dem på plats.. Förlåt men kom på hur arg jag var för den situationen egentligen ifrån helgen, min kompis ligger medvetslös fortfarande på intensiven pga misshandlen liksom.
  • Mirey

    Idag stör jag mej på att hälften av gelet på vänstra pekfinger gick av när jag lagade mat o jag har inte tid försän 15e!
    Vilka problem man kan ha hahaha!

  • KatjaB

    skitlöjligt men jag stör mig på den där smälla ballongtråden

  • Sonja68
    KatjaB skrev 2009-12-08 20:22:31 följande:
    skitlöjligt men jag stör mig på den där smälla ballongtråden
    Jag är benägen att hålla med.
  • Heloise

    Samma sak hände mig, jag hade begärt att få veta när kille som rånade mig släpptes ut, men jag fick brevet 1 jävla vecka senare, då hade han redan hunnit sitta bakom mig på bussen hem, skitkul att ha den flåtokiga fan bakom mig sent på kvällen på väg hem ifrån jobbet, som tur var klev han itne av på samma ställe som mig.


    JustMeAndMyLove skrev 2009-12-07 23:03:51 följande:
    Idag är jag rasande på kriminalvården. De "glömde" berätta att mannen som knivhotade mig har permission. Och att han släpps nästa vecka då han fått förkortat straff. DESSUTOM har jag flyttat 5 MIL för att slippa stöta på honom. Men var tror ni han flyttar?! TILL SAMMA BY!!!! Igår såg jag honom på bussen. Trodde jag skulle svimma eller kräkas eller att jag hallicunerade.Kriminalvården ber om ursäkt men "det är sånt som händer"(och han viste ju inte att jag flyttat hit förstås men obehaglig jävla slump i vilket fall)
  • Mars2010

    Idag stör jag mig på att min M2b inte fick jobbet han sökt och så gärna ville ha...

  • Heloise

    Dessutom stör jag mig på spydiga fördomsfulla kunder, en tant häromdagen var imponerad( hennes ord inte mina) över att jag visste när sverige övergick ifrån juliansk kalender till gregoriansk, mm ja men precis bara för att jag jobbar extra i kassa på ICA så betyder det att jag är helt bakom flötet.

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."