• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!

    Carma: Jag har hört talas om nått som heter Aurorasamtal, är det kanske med en psykolog?

    Första dagen som maken jobbar. Hade lite ångest igårkväll och kände mig jättedeppig. Trots att jag (som vanligt) fått sova superdåligt (sovit en timme här, varit upp 1,5 tim osv.), så känns det ändå ganska ok att stiga upp vid kl. 11.00 och se den underbara solen skina över ett gristrande vitt landskap!

    Jag vill härmed dela med mig av 5 saker jag är tacksam för idag:

    Tack moder natur för att du ger mig en sån vacker start på ensam-hemma-tiden!

    Tack lillemans tarmar att "ni" trots allt varit snälla mot lillen inatt så han inte haft så ont!

    Tack för att det inte är 15 minus så jag kan gå ut med lillen.

    Tack för att det finns Alvedon, då jag för femtielfte ggr denna veckan har ont i huvet.

    Tack BT tjejer, för att ni finns!

  • FruTez

    frujj: Jag glömmer av att dricka vatten, vilket medför att jag går på toa typ 3 ggr om dan eller nått! Det är inte bra jag vet... sedan så sitter jag också lite dumt och spänner axlarna när jag ammar och bär honom. Behöver träna lite så jag blir starkare!

    Idag är det fredag och då ska vi lyxa till det med lite färsk lax från fiskebilen. Jag älskar lax och vi ska ugnsbaka den och äta med smögensås, räkor och pressad potatis! *mums* I love! Sedan ska jag nog ta en sväng till grannbyn och köpa lösgodis, utan lilleman! :-0 Kommer bli konstigt att åka utan honom, men måste vänja mig vid att vara lite själv ibland också!
    (Linum, ännu mer bebissnack! )

  • FruTez

    Åh, jag glömde, trevlig helg allesammans!

  • FruTez

    Carma: Grattis eller va man nu säger till tvn! Ang. det där med skaldjur, det är inga problem att äta när man ammar. Vissa barn kan reagera mot det och få tex. ont i magen, men jag har testat två ggr. nu och lillen reagerar inte alls på det! Kanske för att jag åt sååååå mycket skaldjur när jag var gravid? I början när jag mådde illa och inte berättat för alla än, så åt jag mest räkmackor när jag var ute och fikade. Så smeknamnet på lillen blev räkan, hihihi!

  • FruTez

    Frujj: *peppar peppar* Lillen har varit mycket bättre på sistonde och inte alls lika skrikig. Då har jag provat att äta räkor och han har inte blivit som i början när han bara gallskrek, så då är det nog ok för mig/oss att äta räkor. Gissar jag på iaf, eller va tror du?

  • FruTez

    Nibla: Har sett att tv shop säljer Zumba dvd´s! Ska bli intressant att höra va du tycker om det efter du provat. På tv shop ser de riktigt roliga ut, haha! Fast vilka på tv shop gör inte det? Jag skulle också behöva gå ner minst 10 kg... Känns lite svårt för tillfället när jag fortf. försöker komma in i rutiner. Dessutom när jag är insnöad nu så finns det inget annat att göra än att äta och sova, haha! Jag och Jesper har samma rutiner, *skratt*

    Sedan när snön är borta så ska jag börja med att gå ut och promenera. Alltid en bra start!

  • FruTez

    Carma: Jag förstår de där med att inte få avlastning på kvällar och helger. Så blir det ju nu när maken går på jouren. Fast jag ska väl ändå inte klaga, det är ju bara under en vecka och inte flera som det är för dig!

    Linum: Gott att kunna jobba hemifrån när halva kroppen inte vill gå ut!

    Nibbla: Håller tummarna att intervjun går bra idag!

    BAuti: Krya på dig!

    Abbe: Ta hand om rumpen, inte roligt att halka!

  • FruTez

    Idag är Jesper med i GP! Fast han kommer vara med imorgon också, för GP skrev fel i texten. Imorgon ska det stå rätt, hoppas jag!

    Carma: Hade du några föraningar om va det skulle bli för kön, innan du kollade upp det? Stämde det isåfall med det du trodde? Tycker alltid att det är kul att höra, för jag och i stort sett de flesta trodde att det skulle bli en pojk och det blev det juh! Kommer ihåg att jag nån månad innan förlossningen drömde att jag höll en bebis i famnen. Bebisen hade en filt över sig och jag kollade va det var för kön. Det var en grabb. Lustigt! Skönt förresten det där med kejsarsnittet och att du får välja!

    Bauti: Krya på dig!

  • FruTez

    Abbe: Att sitta i vårsolen låter riktigt mysigt!

    Bauti: Hur är det med lillan idag då? Va bra att det löste sig med vagn!

    Inatt är sista natten maken jobbar. Ska bli så gott att ha honom hemma på kvällarna igen.

    Hoppas allt är bra med er alla och jag hoppas att vi kan ses snart igen!

  • FruTez

    Bauti: Samma här hemma, det läcker genom köksfläkten! Maken har skottat i flera omgångar idag. Jag var ute en sväng också. La lillen i vagnen på med regnskyddet. Han sov som en sten!

  • FruTez

    Carma: Vad är ett Meandi-party för nått?

  • FruTez

    Nibla: Oj, va tråkigt att det är så. Hoppas att det löser sig!

    Abbe: Vilket bra tips till Nibla. Som jag sagt förrut, du är en klok kvinna!

    Carma: Ja du... va tiden går fort! Det är ju inte klokt att det snart kommer ännu en liten BT bebis!

    Va säger ni tjejer, ska vi kika på ny fikadag, eller har alla fullt upp i mars?

    Jag är så glad idag. Har fått sova otroliga 9 timmar totalt uppdelat i bara två pass! Inte klokt vad sömn gör gott för själen. Lillen har börjat sova så bra på natten. Undrar om det är Nides tips (Bedtime Oil) och rutiner som gjort verkan? Försöker njuta så länge det varar, vet att det kan ändras när som helst. Tyvärr är han väldigt gnällig resten av dagen, men det är lättare att klara av när man är utvilad! Han är bara tyst när man håller honom och det är ju lite frustrerande när man vill göra saker. Allt tar så lång tid med en liten på ena armen! Undrar om jag ska uppfinna ett par extra armar som man kan lägga runt honom. Haha! Lura sitt eget barn! Hihi!

    Linum: Hur länge till ska du jobba?

    Kramelikram!

  • FruTez

    Carma: Vilken duktig liten tös, som lät doktorn undersöka henne, fast hon tyckte det var läskigt! Skönt att det var sista återbesöket och att allt verkar ha gått bra iaf.

  • FruTez

    Linum: Nu stor och hård. Sen blir magen sladdrig men fortf. stor. Min är sådan iaf. och dessutom ser den ut som ett dragspel. Hmm... om jag ställde mig i bikini framför en orkester skulle de nog bara bli förvirrade och undra vem som skulle spela på det där stora dragspelet? Haha!

    Carma: Spännande att det bara är en kort tid kvar tills er nya familjemedlem tittar ut!

    Nibla: Verkligen dåligt, hoppas det löser sig!

  • FruTez

    Ang. bebisen, gissade på igår och en pojk, men då hade man ett rätt iaf!

  • FruTez

    Carma: Välkommen hem och skönt att höra att ni mår bra allesammans! Va roligt att storasyster reagerat så bra på lillebror. Stor kram!!!

  • FruTez

    Herre jisses! Här va´re dött!!

    *gör konstgjord andning*

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!