Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Det blev visst en 15:e tråd också

    Anne
    Typ, jag fick i alla en aha-upplevelse. Jag har ju hört om HSB men har alltid tyckt det var tråkigt att tänka på då. Oj, och nu är det "dåå". Men det är ju bättre nu än aldrig för jag lär vilja köpa lägenhet i framtiden och då är det bra med någoting, antingen poäng eller sparpengar.

    Nu ska jag jobba. Woho -not!

  • MuffinsTönt

    Nice med shopping Anne. Igår var jag inne på elektronikaffär och där hade de rea på vissa saker. Bla en mini-pc. En sån har jag tittat på ibland och nu vill jag HAAA! Egentligen har jag inga skäl till att skaffa mig en sån. Och så är den säkert inte värt investering (10,1", 1 GB RAM, 160 Hårddisk för 2500) men mina shopping-begär har krypit fram nu och det är sååå frestande!!

  • MuffinsTönt

    jag har kollat och de känns inte klockrent. Tur var väl det för jag fick min fina deklarationspapper hem. Ska få tillbaka 2616kr. *woohoo* Nu kan jag använda de pengarna och sen lägga till nån hundring o få en bra (och lite större?) pc. Woohoo!

  • MuffinsTönt

    Vickan
    Låter krångligt! Ni har ju renoverat en del så då blir det mer skatt tillbaka. Eg är 2616 ett piss i havet men det är 2616 är än noll och betydligt bättre än tvärtom. Egentligen borde jag spara dem pengarna men va fan, man får la lyxa eller...

    Oj, "mkt" högre skatt, hur mkt då?

  • MuffinsTönt

    Va härligt Anne! Själv ska jag fika med min Posten-gäng (vi jobbade ihop på Posten) på annandag påsk. Ska bli spännande o träffas!

  • MuffinsTönt

    Haha, jag har aldrig förstått poängen med den. För stor för att vara en telefon och fär liten för att vara dator. Jag provade surfa på BT med Grabbens iphod, -frustrerande va det!

  • MuffinsTönt

    Gud, nu är jag så irriterande på min chef. han ringde mig nyss och sa att jag ska vara ledig lör-mån sådär bara. Kompledig inför påskhelgen som jag ska jobba. Men jag hade planerat den ledigheten längre fram så man kan åka o göra ngt kul. Nu ska man vara hemma istället ... och göra vad!?!

  • MuffinsTönt

    Faaan, har försökt skriva ett inlägg 3 ggr nu och det försvinner alltid när man ska sätta punkt och skicka inäg den. Ville bara säga att jag har nästan bestämt mig för vilken dator jag ska ha. www.onoff.com/online/se/inet.nsf/vProd/57323&markID=20-20-13

    Nåndag ska jag gå till butiken och klämma på den också. har ägnat massa timmar på att surfa på nätet.

  • MuffinsTönt

    Kan det inte vara så att du har lite höga krav på dig själv. På gott o ont.

  • MuffinsTönt

    Jag mår också som bäst när jag tränar regelbundet, 3ggr/vecka. Då känner jag mig snygg,vältränad och blabla. Jag lyckades sträcka axeln på en Yoga pass. Nu har jag småont där hela tiden. Mkt irriterande!

  • MuffinsTönt

    Oj, fick höra att Miljöskyddsförvaltningen(?), nån myndighet iaf kom till våran restaurang och inspekterade. Vi har fått en del "varningar" och så. Inte kul, nu har det varit dåliga miner och allmänt dålig stämmning. Morsan sa att vi fick böta men hon sa aldrig hur mkt. Får se imorrn om vad som är sant. Men klagomål och varning är jag ganska säkert på.

  • MuffinsTönt

    usch, det låter allvarligt med böter om man jämför med varning o anmärkning. Då måste va "allvarligt". Fy, vi har inte råd med det.

Svar på tråden Det blev visst en 15:e tråd också