Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Det blev visst en 15:e tråd också

    Alla steg man tar som ändrar förutsättningarna i livet är läskiga. O mest vill man bara gömma sig. Men det är bättre att göra det av eget val nu än av tvång sen.

    Sen är jag ju så funtad att jag med åren alltmer gör precis det jag är mest rädd för. MAn hoppar utför stupet o håller tummarna typ.

  • anne på grönkulla

    Hahaha! Men skämt åsido, jag är inte modig, jag är livrädd! Men jag vägrar att låta mgi begränsas av min egen rädsla - förmodligen är det korkat på gränsen till övermod, men men.

  • anne på grönkulla

    nenne: damer fyller ju faktiskt aldrig mer!

    Jisses vad skönt det är med en ledig dag! Jag har verkligen gjort inget särskilt, pratat länge med mamma, sovit färdigt, druckit te, o så. Ska lägga mig o läsa deckare tror jag...

  • anne på grönkulla

    Hmm, här försöker jag börja äta bättre igen, att anteckna allt är grymt men effektivt...

    Men då måste jag cyberfika lite istället: ställer in latte, dubbelchoklad brownies och scones!

  • anne på grönkulla

    Vassego!

    Jag har en andra mycket lugn dag denna helg, förra veckan var hysterisk o nästa lär bli likadan, så det är väl för väl att telefonen håller sig lugn nu... Ska försöka ta tag i mig för att fixa några grejer senare idag... men de kan göras på nätet o innebär inga tider att passa, så det är bra!

  • anne på grönkulla

    Jaha, den nättjänst jag behövde spana på ligger nere över helgen... nåja, jag hinner ju söka i nästa vecka ändå - men men, jag tänkte ju förbereda mig lite...

    Fö så blev jag lite kär häromdan, hoppas det går över snart!

  • anne på grönkulla

    Verkligen ett lyxproblem, när man möter människor som man genast känner en gemenskap med! Så vanligt är det du inte heller - även om det händer lite då o då - t ex här på BT!

    Nu har jag tränat, nu ska jag däcka i soffan, tror jag...

Svar på tråden Det blev visst en 15:e tråd också