• JRT7778

    Uppsala brudar 2010

    Hej Uppsalabrudar!

    Jag behöver er hjälp - tips på en bra frisör! Sminkningen får också gärna göras i samband med håruppsättningen hos frisören. Gifter gör jag mig redan i slutet på februari (27) så det är liiite brådis! Supertack för svar!

  • JRT7778

    Ah! Majsan801 ska ni gifta er ute i Öregrund! Vad härligt! Bra val...!

    Ni andra Uppsalabrudar - allt är av intresse. Den jag fått tips om är mammaledig... Men man kanske kan kontakta henne ändå?! Har läst bland andra trådar att Creative Make Up har fått bra kritik, var det inklusive konsultation? Min frisör här hemma i sthlm ville ha mer än 5000 för att komma till Uppsala och fixa hår+smink - det tyckte jag var liiite väl mycket.

  • JRT7778

    Tack för tipsen! Jag ska kolla upp både hair team och creative. Har dock ett litet horn i sidan till hair team (old story, men frisören missförstod å det grövsta/lyssnade inte på min vän som kom där ifrån med gråten i halsen - det var rätt länge sedan nu, förhoppningsvis har den frisören slutat!). Tjing tjing på ett tag!

  • JRT7778

    Hej,

    ang Guldsmed så har jag bara tips om en som är fantastiskt bra i Stockholm, på söder, där vi har köpt våra ringar. Frickes Guldsmide www.frickesguldsmide.se är väldigt serviceminded och har vackra ringar till bra priser om man jämför med många andra guldsmeder. Ok, de kanske är snäppet dyrare än Schalins men han gör dem själv. Hur som helst, han är väldigt bra och förstår precis hur man menar. Lycka till!

  • JRT7778

    Till alla som inte har bokat smink och frisör än så vill jag bara dela med mig av mina erfarenheter från Creative Make Up.

    Jag och min man gifte oss i februari i år. Jag hade till en början lite brydderier om var jag skulle sminka mig och göra håret eftersom jag läst om någon som inte varit jättenöjd med Creative Make Up.

    Jag valde till slut Creative Make Up och vill bara säga att jag var supernöjd med sminkningen och med frisören som kom dit och gjorde min håruppsättning. Det var David som sminkade mig och sedan samarbetar ju CMU med olika frisörer, beroende på vilken typ av uppsättning man har tänkt sig (stram heluppsättning är någon särskilt bra på, lite lösare heluppsättning är någon annan bättre på och för den som vill ha en halvuppsättning har David ytterligare en annan frisör han rekommenderade att man anlitade).

    Jag var som sagt supernöjd med Davids sminkning och dessutom ordnade han så att den frisören jag ville ha kom dit och gjorde mitt hår! Josephine på Raggdolls gjorde min frisyr som var en lite "lösare" heluppsättning. Josephine förstod precis hur jag ville ha det och gjorde en (i mina ögon) helt perfekt tolkning av mitt försök att förklara hur det skulle se ut.

    Vill passa på att tala om att det är just sminkningen som David är så bra på och kanske borde han endast ägna sig åt det. En liten varning kommer därför för Davids håruppsättningar - i fall att han säger sig kunna göra både och. Min tärna sminkade sig också hos honom och sedan hade han fått lite tid över och sa att han kunde fixa hennes hår, eftersom min frisör inte hann. Min tärna ville ha en enkel frisyr, lite stora, svallande lockar och sedan bara att "luggen" skulle fästas upp lite lätt med hårnålar. Visst - ingen fara, det skulle han fixa. Men en halv sprayflaska senare fanns där inga stora, svallande lockar utan i stället var det tantiga, för små, superstela lockar som var stramt uppsatt med ännu mer hårspray och hårnålar. Min tärna gick genast hem och kammade ur sprayen och tog ur hårnålarna för att sätta upp det själv. Så, det var 500 bortkastade kronor.

Svar på tråden Uppsala brudar 2010