• majsan801

    Uppsala brudar 2010

    Hej nej det är verkligen lugnt här, det är tråkigt.

    Sen jag skrev sist har jag lyckats med att få ut alla inbjudningskort. De kom fram förra veckan så vi har börjat få in några ja svar. Sen idag skickade jag in hindersprövningen och namnbyte. Jag ska efter mycket om och men byta till mannens efternamn. Behåller som kompromiss mitt namn som mellannamn. Jag byter från ett helt unikt namn till ett vanligt -ström namn. Barnen får byta de med, de heter som mig idag. Känns lite jobbigt men det är super viktigt för mig att vi heter lika och mannen vägrar och efter 14 års "tjafs" om vad vi ska heta så får det nu bli så här. Har börjat förlika mig med det nu.

  • majsan801

    Mm en av de sista stora sakerna vi har kvar är kostym till mannen. Känns som vi borde ta tag i det snart. Nån som vet om och när det börjar komma nya kostymer ut i butikerna. Han vill ha en grå och nu är det mest svarta.

  • majsan801

    Just det ja det var ni som var så missnöjda med suitopia. Har hört många som är nöjda. Men sambon är så kinkig så vi vågar nog inte beställa. Vore ju jobbigt om man måste lägga ytterligare pengar på att sy om den.

  • majsan801

    Är det de kyrkorna ni ska gifta er i som ni fått inbjudan till?
    Undrar om "vår" kyrka kommer ha nått sånt. Vore kul tycker jag.

  • majsan801

    Så himla kul nu har 7 av 30 inbjudningar osat. Sen är det flera som hört av sig och sagt att det ska bli kul men inte osat officiellt än. Börjar bli på riktigt nu.

  • majsan801

    Japp född i Öregrund så det ska bli underbart att bli vigd där. Hoppas verkligen på vackert väder och fin solnedgång i havet.

  • majsan801

    Vi hade också det första mötet med vår toastmaster igår. Han ställde en massa frågor som vi inte alls kunde svara på. Kändes som vi inte alls hade tänkt igenom det haha. Han gifte sig i somras så de har ju sin planering färskt i minne så det är kanon med alla tips. Sen frågade han hur mycket vi ville veta sambon sa att han får fria tyglar, jag blir nervös. Men han är en kul kille så det blir nog kanon men jag är ju lite av ett kontrollfreak. Vi måste bara tänka ut ett tidsschema och ge det till hoonom så fyller han upp med roligheter och annat nyttigt där i mellan.

  • majsan801

    kathiz var ska ni köpa den limegröna ifrån? Är det internet har du någon länk du vill dela med dig av i sånt fall?

  • majsan801

    Sörön10 hur många lakan behöver du då? Jag gifter mig i maj och kommer ha en hel del lakan till försäljning.

  • majsan801

    Såå nöjd har köpt min systers tärnklänning nu. Hon kommer garanterat överglänsa mig då hon är skitsnygg men men. Jag är väldigt nöjd med hennes klänning. Bild finns i galleriet.

Svar på tråden Uppsala brudar 2010