• majsan801

    Uppsala brudar 2010

    Vi skickade in i början på februari det tog nog max 1v innan vi fick tillbaka intygen.

  • majsan801

    Jag ska också göra en bukett själv. Helt oviktigt vad det är för blommor eg. Ska ju bara ha den när man går in i kyrkan. Finns inte en chans att jag lägger flera tusen på det nej max 500kr. Har bestämt mig för cerisa gerbera, gröna blad och sen sisal i limegrönt el cerist enkelt men vackert (hoppas jag).

  • majsan801

    sörön ja jag har också sett och fått inspiration från ica kvantum tycker de har många kanonfina buketter. Ja jag får se hur det blir när jag ska göra den. Var också inne från början att jag skulle ha några rosor men jag får se.

  • majsan801

    Miacia låter helt uderbart...

    Välkommen tillbaka sommarbrud

    Kul att det börjar bli lite liv och rörelse i tråden...

  • majsan801

    Sörön: Vad kostade det då? Vad får man se, göra?

  • majsan801

    Jag tror man ska göra håret först för att inte smínket ska smälta eller förstöras när man gör håret..tex tvättar det eller värmer tex.


    Linaaa skrev 2010-02-25 07:54:23 följande:
    Jag tänkte göra håret hos min frisör på salong panzcel i svava galerian och smink på creative make up. Vilket gör man först? Hår eller smink? Pratade om detta med min frisör igår men för henne spelade det ingen roll. Hur ska ni göra? O ni som gör allt på sama ställe vad börjar dom med då?
  • majsan801

    hmm ja min sambo fick sin och bestmannens västar idag och de var ju också otippat för stora. Ska leta upp nån sömmerska och åka dit med dem och fråga kostnaden för sy in dem.

  • majsan801

    Vi tog medium vi med och tror det var från någons länk här. Ebay alltså. Superfint tryck tog paisley gillar dne skarpt förutom att den är stor. Vi kommer göra av med en förmögenhet hos sömmerska känner jag. Min klänning är för lång. västarna är för stora sen kommer vi säkert få sy in tärnans klänning då hon är smal med liten byst. Mängd rabatt kanske haha. Sonens kostym byxor var lite långa men det borde jag klara av att lägga upp själv.

  • majsan801

    Vilken sömmerska är bäst i Uppsala? Jag har noll erfarenhet. Har kollat på eniro och kollat lite omdömen där. Jag blir nästan rädd vissa personer har fått sina kläder helt förstörda av vissa skräddare. Skulle gärna gå till någon som man fått rekommenderad. Vet att någon skrev rackarberget förr men de har fått dåligt omdöme.

Svar på tråden Uppsala brudar 2010